Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara wrote:mysle ze ta plama to wlasnie cialko zolte...jest ok ..jak dlugie masz cykle?
cykle mialam rozne 32,30,35 raz w tamtym roku 38 a teraz mialam ostatni 39 ale duzo nerwow stresu i pewnie przez to.... ona ogolnie dziwna byla...jak patrzylana na poprzedi wykres to ze nie ma oulacji chodz moim zdaniem byla....a teraz tylko ze ta czarna plama to swiadczy o peknietym dominujacym pecherzyku....i nic wiecej hm?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Wiesz co a stres wplywa na wysoka prolaktyne ...zrob poziom ...a teraz zostaje ci czekac ...mysle ze twoja gin myslala ze jestes laik i tak niefachowo pow..mozesz zmienic gin ale bym poczekala teraz...mniej stresu ...bedzie dobrze!!
wyniki zrobie w nastepnym cyklu...pierwszy raz bylam u niej, zawsze chodzilam prywatnie.
a ktory wykres mam udostepnim poprzedni????
-
Przyjmij zaproszenie bo masz blokade to cię dopiero zobaczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 15:48
-
Joanna0071 wrote:Musisz czekać a bierzesz kwas foliowy ?
tak oczywiscie, styczen i luty bralam witaminy olimp mama, a od marca kwa foliowy i teraz dodatkowo witamine b compleks, a ze mialam problem ze sluzem pije duzo wody 1,5 litra i ladnie sie pojawia ,teraz jedynie mniej bo chora jestem gardlo.... mezowi tez kupilam witaminy dla mężczyzn, cynk, i selen.
czekam na miesiaczke nc innego mi nie pozostaje raczej na ciaze nie licze przy takim cyklu i chorobie:( -
nick nieaktualny
-
Szczeże to z temperatury nic nie wynika serducha są według gin owu była więc ok i czekasz maleńka tylko uważaj na leki
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Szczeże to z temperatury nic nie wynika serducha są według gin owu była więc ok i czekasz maleńka tylko uważaj na leki
wlasnie tempka nie wskazuje bo chorobsko....ale powieddz moze z doswiadczenia wiesz skoro mowila ze jajnik powiekszony i tkliwy na dotyk tzn na nacisk jest i ze niby ta czarna plama swiadczy o peknieciu pecherzyka... to moge byc spokojna ze owulacja byla na sto procent????mi sie wydaje ze moglaabyc 19dc no ale temp spadla ale leki moze zaklucaly no nie wiem teraz nie biore obnizajacych goraczke i dwa dni jest troszke na wyzszym poziomie..
-
Joanna0071 wrote:Laski chodzę jak babciavtak mnie w okolicy kości ogonowej boli z kazdym dniem bardziej dziś schylić się nie mogę promieniuje mi ból bo posladków i ud. Pregnyl mi chyba namieszał równo
Madziu możliwe ze bez dzwigania czy urazu mieć takie bole jest caly czas czy powinnam sie tymi plecami martwić? -
Madziara wrote:Wg wykresu ovulka powinna byc przed skokiem..czekaj do jutra czy idzie w gore czy nie ...jak tak to zaznaczy ci na wykresie...ta plama to plyn po ovulacji...czekaj teraz...
tak wiem czytalam duzo tu na forach i moze byc skok nawet kilka dni po owulacji wiec mozliwe....
dzis jakos dziwnie czuje pobolewanie w podbrzuszu i lekko kul jajnik prawy.... wogole mam wrazenie ze ciagle mi sie do toalety z kupka:) juz dwa razy i luzniejsze...kiedys tak mialam zawsze przed okresem ale to by bylo grubo za wczesnie no nie wiem....
wohole ovu wyznaczyl mi poprzednio FL 10 dni boje sie ze moze to przez to cos nie tak i cos nie tak z progesteronem....