Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ojj obyyy wszystko przedmuchali ponakluwali i przestaly sie cholerne torbiele robic..i zalapala dzidzia w kwietniu..marzenie...ale wiem ze jesli laparo przejde pomyslnie i wsio drozne bedzie to szansa na drugiego dzidzia bedzie w zasiegu reki...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Mozliwe ze od dzwigania ...moze niestety poczatki rwy kulszowej...ale bardziej bym sklaniala sie od ciezarow
Tylko że ja nic ostatnio nie dzwidałam -
Milcia wrote:Kasia, a Ty w środę dopiero wyjdziesz ze szpitala? Dorze, że masz tego neta, bo pewnie takie nicnierobienie jest jeszcze gorsze od robienia czegokolwiek.
-
Joanna0071 wrote:Kasiek niełam się lecisz przez plan jak burza oby do konca zgodnie z planem
Ojjj marzy mi sie zeby jutro przyszedl jełop i powiedział ze wsio ok...
zniose wszystko byle bylo ok....Z tego co z nimi dzis rozmawialam mowili ze sznase na to sa bardzo duze..ale co bedzie??tego nie wie nikt -
Też mam pink test hehe kupiłam przed samym zamknięciem apteki nie umiem juz jechać na betę i pół dnia czekać na wynik wolę najpierw w domu i jak cień będzie to już lzej iść
-
Wsio będzie dobrze nie boj żaby
Wszystkie testujemy bez marudzenia i stresu duże dziewuchy z nas poradzimy sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:07
-
Joanna0071 wrote:Też mam pink test hehe kupiłam przed samym zamknięciem apteki nie umiem juz jechać na betę i pół dnia czekać na wynik wolę najpierw w domu i jak cień będzie to już lzej iść