Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:u Anko znowu beta wyższa. Jak mi jutro test wyjdzie jakimś cudem pozytywny, to po pracy pojadę na betę.
-
Cześć dziewczyny ja własnie robiłam pink express z tego
Co czytałam to on szybko wykrywa ciaze u mnie to był równo 13 dzien po
Owulacji i odrazu prawie pojawiły sie dwie kreski .MIalam testować we wt ale miałam jakies przeczucie Pierw 7 dni po w spadku temperatury miałam zgage mega i biegunke plus mega zmęczone mnie złapalo ze po pracy jak nigdy poszłam
Spać a wczoraj znowu miałam biegunke i w nocy strasznie złe spalam postanowiłam
Nie męczyć sie jesxze jedno noc i zatestowac to
Był moj 6 cykl i pierwszy z ziolkam sroki wiedziałam ze pomogły bo miałam bardzo bolaco owulacje z plamieniem wcześniej chodziłam na monitoring niby owulka byka zawsze ale nie czułam jej tak mocno . Narazie tak
Sue cieszę jak i sie boje pijcie ziołka kochane polecam !
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Czyli monit robiłaś żebt wiedzieć kiedy przestać je pić? Bo u mnie tempka w kulki gra i nie mogę się na niej opierać
-
oliwia85 wrote:Cześć dziewczyny ja własnie robiłam pink express z tego
Co czytałam to on szybko wykrywa ciaze u mnie to był równo 13 dzien po
Owulacji i odrazu prawie pojawiły sie dwie kreski .MIalam testować we wt ale miałam jakies przeczucie Pierw 7 dni po w spadku temperatury miałam zgage mega i biegunke plus mega zmęczone mnie złapalo ze po pracy jak nigdy poszłam
Spać a wczoraj znowu miałam biegunke i w nocy strasznie złe spalam postanowiłam
Nie męczyć sie jesxze jedno noc i zatestowac to
Był moj 6 cykl i pierwszy z ziolkam sroki wiedziałam ze pomogły bo miałam bardzo bolaco owulacje z plamieniem wcześniej chodziłam na monitoring niby owulka byka zawsze ale nie czułam jej tak mocno . Narazie tak
Sue cieszę jak i sie boje pijcie ziołka kochane polecam !
gdzie moge kupic te ziolke???podasz namiary gdzie jakie jaka nazwa i czy cos jeszcze???
-
Ja w ciagu tych 6 cykli byłam psre razy na monitoringu a teraz poszłam dlatego
Bo wszystko miałam idealnie owulke na 14 dzien @ zawZe po 14 dniach a ciazy nie było i gin tez sie dziwił . chciał juz mi droznosc robić ale powiedziałam ze poczekam 2 cykle i sie teraz udało. ja kochana używalam testów owulacyjnych i wszystko mi
Sie zgadzało. Jrsli nie byłaś na monitoringu nigdy to polecam iść bedziesz miała 100 procentowa pewność ze owulke byla -
Magda ja dostałam zioła sroki od kolezanki ona kupiła wszystkie składniki
W zielarskim sklepie i tylko je zmieszalysmy i cidzienie przed snem piłam tylko 13 dni przesunęły mi dzien szybciej owulke ale ponac często przesuwają
Owulke bo poprawiają prace jajnikow
-
Pomyślę nad ziołami jak jutro nadal niebieska bedę to mój pierwszy cykl z owulacją i bolało jak cholera choć nie potwierdziłam pęknięcia monitem, miał 27 mm
-
oliwia85 wrote:Magda ja dostałam zioła sroki od kolezanki ona kupiła wszystkie składniki
W zielarskim sklepie i tylko je zmieszalysmy i cidzienie przed snem piłam tylko 13 dni przesunęły mi dzien szybciej owulke ale ponac często przesuwają
Owulke bo poprawiają prace jajnikow
i jak je pic pierwszego dnia cyklu czy jak???przez ile dni do owulki????