Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
yoł yołlaski jakos zmitrezylam te noc ale tabsynaspanie jakies dziadostwoprawiewszystkie godziny widzialam..Ale juz noc minela big day is today...Glod juz przeszedl ale pic sie zajebiscie chce Mam nadziejeze jakpodlacza kroplowe to i pragnienie sie zmniejszy tez.....
Lasencje czekam niecierpliwie na wasze wyniki..oby byly same plusiki!!!!! -
Dziewczyny piszę tu, bo nie chcę póki co pod wykresem, bo śledzi go moja siostra i nie chcę żeby póki nie potwierdzimy dalej nie sprzedała tej wiadomości, ALE JEST DRUGA KRESKA. Jadę na betę. Tak mi się wszystko trzęsie, że szok. Proszę nie piszcie póki co komentarzy pod wykresem
kapturnica, aga.just, Idia, ash, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Dziewczyny piszę tu, bo nie chcę póki co pod wykresem, bo śledzi go moja siostra i nie chcę żeby póki nie potwierdzimy dalej nie sprzedała tej wiadomości, ALE JEST DRUGA KRESKA. Jadę na betę. Tak mi się wszystko trzęsie, że szok. Proszę nie piszcie póki co komentarzy pod wykresem
-
Rano zmierzyłam najpierw temperaturę i se myślę fajna. Wzięłam do łazienki test z allegro i zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. To sobie myślę, że trudno, na pewno tą droznosc trzeba zrobić, bo to jest problem. Ale coś mnie tkęlo i poszłam po drugi test, który kupiłam wczoraj w aptece i na nim wyszło.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Rano zmierzyłam najpierw temperaturę i se myślę fajna. Wzięłam do łazienki test z allegro i zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. To sobie myślę, że trudno, na pewno tą droznosc trzeba zrobić, bo to jest problem. Ale coś mnie tkęlo i poszłam po drugi test, który kupiłam wczoraj w aptece i na nim wyszło.
-
Milcia wrote:Dziewczyny piszę tu, bo nie chcę póki co pod wykresem, bo śledzi go moja siostra i nie chcę żeby póki nie potwierdzimy dalej nie sprzedała tej wiadomości, ALE JEST DRUGA KRESKA. Jadę na betę. Tak mi się wszystko trzęsie, że szok. Proszę nie piszcie póki co komentarzy pod wykresem
super by bylo trzymam kciuki
-
dziewczyny powiedzcie mi jak w II fazie nie sa za wysokie te temperatury to czego moze byc problem? progesterony???ze np niewydolnosc lub slabszej jakosci cialko zolte czy jak? teraz ovu wyznaczyl owulacje na 23 dc, no ale bedac w 21 dc u ginekologa pani doktor stwierdzila ze juz jestem po owulacji moim zdaniem byla w 19dc, no ale ta temparatura potem,,, fakt nadal jestem chora wtedy bralam jeszcze leki teraz w sumie nie, ale dzis jade do lekarza bo mi nie przeszlo....co sadzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:39
-
kapturnica wrote:niskie temp sa wynikiem niskiego byc moze progesteronu...zbadaj go w 7dmym lub 8mym dniu po owu i bedziesz wiedziala