X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Idia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończony 5 tydzień i 3 dzień :) tak mu wynikło z USG.

kapturnica, ash lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc wam dziewczyny i do zaobaczenia jutro :)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yoł yołlaski jakos zmitrezylam te noc ale tabsynaspanie jakies dziadostwoprawiewszystkie godziny widzialam..Ale juz noc minela big day is today...Glod juz przeszedl ale pic sie zajebiscie chce Mam nadziejeze jakpodlacza kroplowe to i pragnienie sie zmniejszy tez.....
    Lasencje czekam niecierpliwie na wasze wyniki..oby byly same plusiki!!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia tempka pikna wysoka!!!!!dawaj siku na tesciora !!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laskijaka dostalam koszulke na operacje ahahahahahah normalnie cycki na wierzchu , wiec Kasia zrobila dziurki i przewleklam sznureczek hhyhhyhyhy Dobrze ze przynajmneij dlugosc nie najgorsza..Mozna dupsko zakryc

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piszę tu, bo nie chcę póki co pod wykresem, bo śledzi go moja siostra i nie chcę żeby póki nie potwierdzimy dalej nie sprzedała tej wiadomości, ALE JEST DRUGA KRESKA. Jadę na betę. Tak mi się wszystko trzęsie, że szok. Proszę nie piszcie póki co komentarzy pod wykresem :)

kapturnica, aga.just, Idia, ash, Joanna0071 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra mam cewnik zalozony do przezycia ale co za hamskie uczucie bleh....Plus do tego kroplowka i czuje sie uziemiona totalnie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Dziewczyny piszę tu, bo nie chcę póki co pod wykresem, bo śledzi go moja siostra i nie chcę żeby póki nie potwierdzimy dalej nie sprzedała tej wiadomości, ALE JEST DRUGA KRESKA. Jadę na betę. Tak mi się wszystko trzęsie, że szok. Proszę nie piszcie póki co komentarzy pod wykresem :)
    jest zajebista tempka jedz laska na bete superrr wiadomosci z ranca!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia niech ten dzień będzie szczęśliwy dla nas wszystkich :)

kapturnica, ash lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia niech ten dzień będzie szczęśliwy dla nas wszystkich :)
    bedzie i tak jak ci pisalam mam przeczucie ze ten progesteron niebyl tylko ot tak se wysoki ahhahaahah

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano zmierzyłam najpierw temperaturę i se myślę fajna. Wzięłam do łazienki test z allegro i zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. To sobie myślę, że trudno, na pewno tą droznosc trzeba zrobić, bo to jest problem. Ale coś mnie tkęlo i poszłam po drugi test, który kupiłam wczoraj w aptece i na nim wyszło.

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec beta ci tez juz ladna wyjdzieskoro 25tkasie pojawilakreska...bedzie wszystko dobrze!!!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Rano zmierzyłam najpierw temperaturę i se myślę fajna. Wzięłam do łazienki test z allegro i zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. To sobie myślę, że trudno, na pewno tą droznosc trzeba zrobić, bo to jest problem. Ale coś mnie tkęlo i poszłam po drugi test, który kupiłam wczoraj w aptece i na nim wyszło.
    wy poprostu zescie zle celowali i dlatego laska nie udawalo sie wam!!!! teraz bedzie git zostaniesz mamusia!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:

super by bylo trzymam kciuki

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiedzcie mi jak w II fazie nie sa za wysokie te temperatury to czego moze byc problem? progesterony???ze np niewydolnosc lub slabszej jakosci cialko zolte czy jak? teraz ovu wyznaczyl owulacje na 23 dc, no ale bedac w 21 dc u ginekologa pani doktor stwierdzila ze juz jestem po owulacji moim zdaniem byla w 19dc, no ale ta temparatura potem,,, fakt nadal jestem chora wtedy bralam jeszcze leki teraz w sumie nie, ale dzis jade do lekarza bo mi nie przeszlo....co sadzicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:39

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niskie temp sa wynikiem niskiego byc moze progesteronu...zbadaj go w 7dmym lub 8mym dniu po owu i bedziesz wiedziala

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia to ja PACZE :D Trzymam kciuki! W tym miesiącu tyle zionych krop :D Wiosna, ach wiosna :D

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    niskie temp sa wynikiem niskiego byc moze progesteronu...zbadaj go w 7dmym lub 8mym dniu po owu i bedziesz wiedziala
    czyli wedlug wykresu moglabym dzisiaj????skoro ginekolog w 21 dc mowila ze jestem po owulacji???? tylko ona mi mowila zeby zrobic w 20 dc nie wiem czemu.... a w laboratorium ze niby miedzy 20-23 czy jakos tak co mam robic jak mowicie zobaczyc jeszcze ten cykl a porobic w nastepnym cyklu wyniki czy jak juz glupieje....

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co to poczekam na wynik bety. Kurde biegam na tramwaj i w głowie oczywiście milion pytań jak juz przestałam, czy jajeczko w razie co od biegu się nie odklei.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowi sie roznie ale zaleznosc ma taka do siebie ze najwyzszy progesteron jest wlasnie w 7mym i 8mym dniu podomniemanej owulce i wtedy sie bada..pozniej o ile nie doszlo do zaplodnienia zaczyna stopniowo spadac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ