X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny.u mnie niestety negatywny @ nadal nie ma jak do jutra sie nie pojawi to powtórze jeszcze raz tesicora,a poki co chyba musze stad zniknac chyba musze to w samotnosci jakos przetrwac bo inaczej zbzikuje.Bede napewno zabladac i czytac co tam u Was dobrego ale raczej udzielac sie nie bede.

Milcia super trzymam kciuki.
    Asiu za Ciebie tez bardzo mocno zeby były dwie krechy.
    Kapciu uszy do góry moja droga bedzie git.
    Robotka za Ciebie tez trzymam kciukasy.

Wogole to za wszystkie starajace sie.trzymajcia sie cieplutko a ja znikam poki co moze jak troszke ochłone to sie odezwe.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasia no nam się tu robi wiosennie a ja mam czarne myśli, że zostanę tu w końcu sama:(
    nie pitol!!!!wszyzstkie stad w pizdu pojdziemy..zobaczysz!!!!kazda przejsc musi swoja sciewzke...

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    hej Dziewczyny.u mnie niestety negatywny @ nadal nie ma jak do jutra sie nie pojawi to powtórze jeszcze raz tesicora,a poki co chyba musze stad zniknac chyba musze to w samotnosci jakos przetrwac bo inaczej zbzikuje.Bede napewno zabladac i czytac co tam u Was dobrego ale raczej udzielac sie nie bede.

Milcia super trzymam kciuki.
    Asiu za Ciebie tez bardzo mocno zeby były dwie krechy.
    Kapciu uszy do góry moja droga bedzie git.
    Robotka za Ciebie tez trzymam kciukasy.

Wogole to za wszystkie starajace sie.trzymajcia sie cieplutko a ja znikam poki co moze jak troszke ochłone to sie odezwe.
    Kiniek przejdzie ci ..ja tez wiazalamz tamtym cyklem nadzieje zajebiste..jeszcze laski dawaly takie nadzieje i tempka tez....nast cykl to nowa sznasa..zobaczysz bedzie dobrze!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w ostatni dzien jak test zrobilam tak mialam wylala sie czara goryczy bo nadzieje zrobione byly meeegasne....bedzie Kinia dobrze..moze pomysl nad zrobieniem droznosci..moze tu jest problem??nie zamieraj w stagnacji tylko szykuj plana na dzialanie..to da ci kopa by nastawic sie optymistycznie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap- powodzenia ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh z tymi planami.....człowiek osiwieje....
    jeszcze się jak na złość dowiedziałam że moja znajoma ktora miała się rozwodzić z mężem (34 lata) będzie miała dziecko!! a też się wcześniej jakos starali i dupa wychodziła z tego;/

KINIA uszy do góry!!! wszystko się jakoś ułoży zobaczysz:*

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Kap- powodzenia ;)
    nie dziekuje....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ehh z tymi planami.....człowiek osiwieje....
    jeszcze się jak na złość dowiedziałam że moja znajoma ktora miała się rozwodzić z mężem (34 lata) będzie miała dziecko!! a też się wcześniej jakos starali i dupa wychodziła z tego;/

KINIA uszy do góry!!! wszystko się jakoś ułoży zobaczysz:*
    widzisz bo to wlasnie Kasiek tak jest jak sie nie nastawia o zaraz lapie...ale nam tez sie uda ja w to Kasiek swiecie wierze....Na koncu bedzie dzidzior...u mnie princesska a u cb ksiaze....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek swoja droga rozwodzic a pukanko bylo???heheheh niezle rozwodzenie z lozkiem w tle...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    widzisz bo to wlasnie Kasiek tak jest jak sie nie nastawia o zaraz lapie...ale nam tez sie uda ja w to Kasiek swiecie wierze....Na koncu bedzie dzidzior...u mnie princesska a u cb ksiaze....
    nooo kiedyś na pewno:) u Ciebie będzie starsza ta princesska i to o wiele miesięcy;)

umówiłam męża do endokrynologa. po konsultacji z doktorem z warszawy stwierdził że pomóc może albo androlog albo endokrynolog.

ja w piątek mam wizytę u ginekologa, powoli układam sobie w głowie o czym chcę z nim rozmawiać.

kurcze ciekawe co u Asi:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, po cichu gratuluje i czekam na wynik bety!!!!
    Kapturnica powodzenia. Daj znać po!
    Robotka, na każdą z nas przyjdzie pora. Głowa do góry.

Ja dziś mam kolejny monit. Czuje jajniki cały czas, ciekawa jestem co tam się dzieje.

kapturnica lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    nooo kiedyś na pewno:) u Ciebie będzie starsza ta princesska i to o wiele miesięcy;)

umówiłam męża do endokrynologa. po konsultacji z doktorem z warszawy stwierdził że pomóc może albo androlog albo endokrynolog.

ja w piątek mam wizytę u ginekologa, powoli układam sobie w głowie o czym chcę z nim rozmawiać.

kurcze ciekawe co u Asi:)
    niekoniecznie kasia wszystko gdzies tam wgwiazdach zapisane....no endokrynolog hormony ustawic powinien..a u niego wlasnie to szwankuje....O to moze tez jakis plan dzialan sie u ciebie wyklaruje...No asiek daje nam test na cierpliwosc....moze zobaczyla 2kreskunie ipoleciala na bete???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia ale super :))) Teraz na wiosnę musi być zielono!!!!!

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no laska co jest 2ga wlasnie poszla na gore..wiec za niedlugi czas ide ja...ojjjjc sie denerwowac zaczynam niezle łechhh cisnienie zaczyna mi skakac..czekam kiedy mi glupiego jasia podadza....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szykla wczoraj opadła:) baardzo nisko:) nie jest miękka ale śluz mocno kremowy.
    teoretycznie jutro spodziewam się @:) oby nie dziś bo nie wzięłam podpaski:P

AŚKA z wrażenia poleciała na bete na pewno:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a jak to bedzie wygladać u Ciebie? dwie dziurki w brzuchu czy jak??:)
    sama bym się stresowała jak nie wiem:) to ile trzymali tamtą? dwie godziny?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    moja szykla wczoraj opadła:) baardzo nisko:) nie jest miękka ale śluz mocno kremowy.
    teoretycznie jutro spodziewam się @:) oby nie dziś bo nie wzięłam podpaski:P

AŚKA z wrażenia poleciała na bete na pewno:)
    tez tak sie mi to wydajeze na bete pobiegla bo krechule zauwazyla
    dobra ja zaczynam sie wyciszac mentalnie.....bo niedlugo moja kolej nadchodzi...obyjuz bylo po wszystki,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasia a jak to bedzie wygladać u Ciebie? dwie dziurki w brzuchu czy jak??:)
    sama bym się stresowała jak nie wiem:) to ile trzymali tamtą? dwie godziny?
    no 3dziyury maja byc..chyba ze nie daj boze beda musieli laparotomie robic..ale nie mam torbieli to powinno na laparoskopi sie skonczyc.... nie wiem ile wsio zalezy co tam znajda ..srednio godzinke do 3moze to potrwac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tamte mialay cos innego jakies konizacje szyjek tylko krotkotrwale zabiegi... do laparoskopii jestem ja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:59

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:55

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ