Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczyny.u mnie niestety negatywny @ nadal nie ma jak do jutra sie nie pojawi to powtórze jeszcze raz tesicora,a poki co chyba musze stad zniknac chyba musze to w samotnosci jakos przetrwac bo inaczej zbzikuje.Bede napewno zabladac i czytac co tam u Was dobrego ale raczej udzielac sie nie bede.
Milcia super trzymam kciuki.
Asiu za Ciebie tez bardzo mocno zeby były dwie krechy.
Kapciu uszy do góry moja droga bedzie git.
Robotka za Ciebie tez trzymam kciukasy.
Wogole to za wszystkie starajace sie.trzymajcia sie cieplutko a ja znikam poki co moze jak troszke ochłone to sie odezwe. -
kiniaczek84 wrote:hej Dziewczyny.u mnie niestety negatywny @ nadal nie ma jak do jutra sie nie pojawi to powtórze jeszcze raz tesicora,a poki co chyba musze stad zniknac chyba musze to w samotnosci jakos przetrwac bo inaczej zbzikuje.Bede napewno zabladac i czytac co tam u Was dobrego ale raczej udzielac sie nie bede.
Milcia super trzymam kciuki.
Asiu za Ciebie tez bardzo mocno zeby były dwie krechy.
Kapciu uszy do góry moja droga bedzie git.
Robotka za Ciebie tez trzymam kciukasy.
Wogole to za wszystkie starajace sie.trzymajcia sie cieplutko a ja znikam poki co moze jak troszke ochłone to sie odezwe.
-
Ja tez w ostatni dzien jak test zrobilam tak mialam wylala sie czara goryczy bo nadzieje zrobione byly meeegasne....bedzie Kinia dobrze..moze pomysl nad zrobieniem droznosci..moze tu jest problem??nie zamieraj w stagnacji tylko szykuj plana na dzialanie..to da ci kopa by nastawic sie optymistycznie...
-
ehh z tymi planami.....człowiek osiwieje....
jeszcze się jak na złość dowiedziałam że moja znajoma ktora miała się rozwodzić z mężem (34 lata) będzie miała dziecko!! a też się wcześniej jakos starali i dupa wychodziła z tego;/
KINIA uszy do góry!!! wszystko się jakoś ułoży zobaczysz:* -
Robotka1 wrote:ehh z tymi planami.....człowiek osiwieje....
jeszcze się jak na złość dowiedziałam że moja znajoma ktora miała się rozwodzić z mężem (34 lata) będzie miała dziecko!! a też się wcześniej jakos starali i dupa wychodziła z tego;/
KINIA uszy do góry!!! wszystko się jakoś ułoży zobaczysz:* -
kapturnica wrote:widzisz bo to wlasnie Kasiek tak jest jak sie nie nastawia o zaraz lapie...ale nam tez sie uda ja w to Kasiek swiecie wierze....Na koncu bedzie dzidzior...u mnie princesska a u cb ksiaze....
umówiłam męża do endokrynologa. po konsultacji z doktorem z warszawy stwierdził że pomóc może albo androlog albo endokrynolog.
ja w piątek mam wizytę u ginekologa, powoli układam sobie w głowie o czym chcę z nim rozmawiać.
kurcze ciekawe co u Asi:) -
Milcia, po cichu gratuluje i czekam na wynik bety!!!!
Kapturnica powodzenia. Daj znać po!
Robotka, na każdą z nas przyjdzie pora. Głowa do góry.
Ja dziś mam kolejny monit. Czuje jajniki cały czas, ciekawa jestem co tam się dzieje.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:nooo kiedyś na pewno:) u Ciebie będzie starsza ta princesska i to o wiele miesięcy;)
umówiłam męża do endokrynologa. po konsultacji z doktorem z warszawy stwierdził że pomóc może albo androlog albo endokrynolog.
ja w piątek mam wizytę u ginekologa, powoli układam sobie w głowie o czym chcę z nim rozmawiać.
kurcze ciekawe co u Asi:) -
Robotka1 wrote:moja szykla wczoraj opadła:) baardzo nisko:) nie jest miękka ale śluz mocno kremowy.
teoretycznie jutro spodziewam się @ oby nie dziś bo nie wzięłam podpaski:P
AŚKA z wrażenia poleciała na bete na pewno:)
dobra ja zaczynam sie wyciszac mentalnie.....bo niedlugo moja kolej nadchodzi...obyjuz bylo po wszystki, -
Robotka1 wrote:Kasia a jak to bedzie wygladać u Ciebie? dwie dziurki w brzuchu czy jak??
sama bym się stresowała jak nie wiem:) to ile trzymali tamtą? dwie godziny?