Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kaśka no jak nie jak tak??!! nie ma innej opcji:D moja koleżanka 1.5 roku się starała i po laparo od razu zaszła w 10dc był ostatni stosunek bo mąż wyjeżdżał nie brała clo ani innych wspomagaczy:) więc dzidzia będzie w kwietniu:D
jakie mam pyszne śniadanko:)
kasza jęczmienna, brokuł i kurczak w fasoli białej z kukurydzą i papryką posypany serem żółtym:) mniam:D
Tez kasia mam nadzieje ze po droznosci i innym sprawdzeniu bedzie latwiej... -
nick nieaktualny
-
Może sobie wyśniłam te kreski. Babci tez się mojej śniło, że w ciąży byłam.
Miałam plan, że jak zobaczę pozytyw, to nie powiem mężowi, tylko kupie malutkie buciki i włożę do nich test, ale nie wytrzymałam i od razu go zawołałam, że potwierdził, że nie mam omamów. -
Milcia super wiadomość a to kreseczki juz takie pokaźne??
KASIA noo ja tu o jedzeniu a Ty chudniesz:P
ja jak weszłam w sobotę na wagę to się przestraszyłam i teraz uwaga! musze zrzucić 8 kg!! od wczoraj jestem na diecie niskoglikemicznej:P oczywiście nie trzymam się jej w 100% ale jest dobrze:) nie jem słodkiego:P no i wieczorami język mi do tyłka chce wejść wczoraj wpitalałam cebulę ze śledzi hehekapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe Malenq najgorzej jest jak wchodzę do sklepu po jogurt naturalny np:P oj wtedy pokusy na każdym kroku:P
no nic, trza się zmobilizować myślę że kasia mi tu jakieś pomysły na jedzonko do pracy bedzie podsuwać
kapturnica lubi tę wiadomość
-
rano mi bladzioch wyszedł to pojechałam na betę po południu będą wyniki ale nie napalam się na nic bo coś blada ta kreska
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ja na prawdę nie mam złudzeń to na pewno po pregnylu coś mam w organiżmie Milcia miała dwie ładne kreski więc bardzo się cieszę super na pewno beta będzie ładna