Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
magda8869 wrote:z pierwsza ciaza tez mialam taka blada kreske dopiero za tdzien czy dwa mialam mocna, ale po pierwszym tescie zrobilam bete i odrazu wyszlo pozytywnie bylam wtedy w 5 tc...teraz 3 cykl staran pewnie stracony...chora znowu jestem drugi tydzien juz, temp nie miarodajna, musze czekac na nastepny cykl, pewnie sie znowu przez antybiotyki wydluzy
magda8869 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:rano mi bladzioch wyszedł to pojechałam na betę po południu będą wyniki ale nie napalam się na nic bo coś blada ta kreska
-
kurdee laski łoł jaki macie zajebisty wysyp !!!!ale laski nalezalo sie wam jak psu micha bo kilka miesiecy juz sie staralyscie!!!!
Askanie prdolze to pregnyl...za duzo dni,....to twoja cora sie ujawnia...Ja jak tylko dowiem sieze moja mysza jest drozna i zdrowa mam zamiar niedlugo tez zobaczyc2kreski!!! a narazie zajebiscie wam zazdroszcze tej radosci tak w pozytywny,tego slowa znaczeniu!! i gratuluje z calego serducha!!!! łoł qale radocha -
Joanna0071 wrote:ja chyba uwierzę jak kopać zacznie hehe
Ale fajnie....wszystko zaczyna sie ukladac kobitki
Ja czekam jak ordynator skonczy operacje i tez go wypytam zeby chociaz ze2zdania powiedzial..alnbo to jedno ze wzystko gra i buczy!!!!
Asiek kiedy wynikz bety? -
dziwczyny u mnie wyglada sprawa tak jest srednio kolorowo ale nie najgorzej!!!!
////lewa strona jajowod niedrozny...w chuj mialam zrostow po lewej stronie po poprzedniej operacji w 2000r..... i ta strona nie da mi dzieciaczka nigdy.....natomiast prawy jajnik jest caly i zdrowy ,prawy jajowod rowniez zdrowiutki////Juz teraz wiem dlaczego nie udalo seiw tym cyklu..bo jajko uwolnione bylo z lewej strony i niebylo szans na zaplodnienie...W kazdym razie mam prawa strone i dzieki niej moge miec dzieci!!!!!magda8869, Joanna0071 lubią tę wiadomość