Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
dla pewności betę zrobiłam ale wątpię szczerze nawet jak beta wyjdzie to w piątek idę do gina i poproszę o betę nie przyznam się , że robiłam
-
ja pitole mówić wam to wy z gratulacjami lecicie ja nawet mamie nic nie powiedziałam bo nie sądzę żeby się udało
-
Joanna0071 wrote:normalna to jest przy C a przy T jest bladzioch
po prostu zrób jutro i pojutrze też jak masz w zanadrzu, zobaczysz jak będą wyglądały -
robiłam test na zupełnym luzie 10 h trzymałam mocz hehe byłam zaskoczona że coś wogule się pojawiło obok i mówię do mojego bo wkońcu pyta no i jak ja mu daję i mówię dla pewności pojedę na betę bo jakiś bladzioch wyszedł albo tu nic niema tylko mi się wydaje, wziął popatrzył i się smieje jak nie ma jak jest i teraz pracuje bidaczek a ja nadal uważam że nic z tego nie bedzie
-
Joanna0071 wrote:ja pitole mówić wam to wy z gratulacjami lecicie ja nawet mamie nic nie powiedziałam bo nie sądzę żeby się udało
z pierwsza ciaza tez mialam taka blada kreske dopiero za tdzien czy dwa mialam mocna, ale po pierwszym tescie zrobilam bete i odrazu wyszlo pozytywnie bylam wtedy w 5 tc...teraz 3 cykl staran pewnie stracony...chora znowu jestem drugi tydzien juz, temp nie miarodajna, musze czekac na nastepny cykl, pewnie sie znowu przez antybiotyki wydluzy -
nie przepraszajcie ja po prostu nie chcę się cieszyć za wcześnie już chyba za dużo nerwów miałam