Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
jak tu myslec pozytywnie... poprzedni antybiotyk nie zadzialal, i dostalam drugi na 7 dni, gdyz bez antybiotyku sie nie obejdzie, datego odpuscilam badania jednak w tym cyklu zrobie chyba w nastepnym na spokojnie i wybiore sie moze na monitoring....trzeba sie kurowac, czekac na @ i dzialac dalej:) pozdrawiam wszystkie
-
laski ja juz po!!!! czuje sie zajebiscie dobrze...mam 3dziurki prawy jajnik bardziej boli ale mam kroplowke przeciwbolowa..nie gadalam jesio z lekarzem..ale anestezjolog zyczyla dzidziusia..wiec mysle ze jest dobrze!!!
No i troche mnie gardlo boli ale mysle ze to od rurki.,..
nie ma co sie bac..widze ze krwawie troche ale moze cos tam skrobali hyhyhyh...Ojjj teraz dorwac lekarzazebvy mi powiedzial co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:52
ash, Malenq lubią tę wiadomość
-
no ja tez ale wiem ze idzie na nast operacje zaraz to ciula sie dowiem....optymistycznie nastrajaja mnie sowa anestezjolozki.,....co z ta asia???!!!!
Kurde czuje sie tak jakby nic nie robili Kasiek..tylko w brzuchu lekko ze wiem zecos tam sie dzialao, ale ogolnie zajebiscie..Takze jak co nie wahaj sie na laparo bo to najlepsza diagnostyka zeby poznac co sie wsrodku dzieje
Widze ze na wkladzie jest krew wiecz czegos napewno,..Moze co skrobali???albo te mini torbielke usuneli..czy po niewiem czym..Najwazniejsze ze juz po1!!!jestem mega szczesliwa bo nie mam zawrotow glowy ani wymiotowac mi sie nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:00
-
Kaśka no jak nie jak tak??!! nie ma innej opcji:D moja koleżanka 1.5 roku się starała i po laparo od razu zaszła w 10dc był ostatni stosunek bo mąż wyjeżdżał nie brała clo ani innych wspomagaczy:) więc dzidzia będzie w kwietniu:D
jakie mam pyszne śniadanko:)
kasza jęczmienna, brokuł i kurczak w fasoli białej z kukurydzą i papryką posypany serem żółtym:) mniam:D