X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja mam dzisiaj doła. Gin mi nie odpisuje ani nie od dzwania od wczoraj a ja nie wiem co robić z tym bromergonem i tą aspiryna na hashi. Plamie cały czas :( Nie mam dzisiaj siły.

aspiryne jesli plamisz odstaw od razu!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aspitryna rozszerza naczynia krwionosne i nasila krwawienia dlatego podczas okresu i plamien sie jej nie stosuje...co do bromergonu nie powiem ci nie wiem jak ten lek dziala...ale lez duzo odpoczywaj...plamienia same w sobie w okdeesie miesiaczki nie sa niczym dziwnym , nie ma zywej krwi???to sie nie denerwuj..przeczytraj ulotke bromergonu co w niej pisze w razie ciazy!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    widzisz jakiego kochanego syna masz, to już jest powód do dziękowania, kolejne sama znajdziesz....
    mykam, muszę odnaleźć trochę w sobie optymizmu i swoją wizualizację małego brzdąca zrobić:)niezależnie kiedy się pojawi, to wiem, że się pojawi:)
    kochana jestes..dzieki za cieple slowa....
    w ogole to moze podaj nam swoje imie bo my tu po imieniu wolimy...ja jestem Kaska....milo mi poznac hyhy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    u nas w szpitalu w drugiej dobie po laparo idzie sie do domu...poszlam w pon a dzis po wizycie chata...ale czuje sie strasznie zle....wczoraj bylo idealnie , dzis jest koszmarny bol ramion...

Bardzo częstym dyskomfortem u moich pacjentek jest wlasnie ból ramion, którego źródłem są mięśnie przeponowe. Możemy też odczuwać ból w klatce piersiowej, między żebrami – to efekt wprowadzania gazu. Dolegliwości ustępują po kilku dniach, a niektóre pacjentki nie odczuwają ich wcale. ..kiedys pisalam to juz
    ...
    Kap dobrze bedzie pewnie tam musieli te zrosty zerwac...a poza tym z jednym jajnikiem mojej siostrze sie udalo...
    musi byc ok...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Bardzo częstym dyskomfortem u moich pacjentek jest wlasnie ból ramion, którego źródłem są mięśnie przeponowe. Możemy też odczuwać ból w klatce piersiowej, między żebrami – to efekt wprowadzania gazu. Dolegliwości ustępują po kilku dniach, a niektóre pacjentki nie odczuwają ich wcale. ..kiedys pisalam to juz
    ...
    Kap dobrze bedzie pewnie tam musieli te zrosty zerwac...a poza tym z jednym jajnikiem mojej siostrze sie udalo...
    musi byc ok...
    tak madzia usuneli duzo zrostow w otrzewnej po operacyjnych z 2000r mial co robi jak sam stwierdzil, co do gazu wiem ze to jego wina, ale mialam nadzieje ze bol bedzie mniejszy albo mnie omnie,.,Niestety trafilo sie to akurat mi ehh....
    i jestes kolejna osoba ktora daje mi nadzieje ze jeden jajnik i jeden jajowod to tez szansa na dzidzia!! dziekuje!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja mam dzisiaj doła. Gin mi nie odpisuje ani nie od dzwania od wczoraj a ja nie wiem co robić z tym bromergonem i tą aspiryna na hashi. Plamie cały czas :( Nie mam dzisiaj siły.

odstaw aspiryne...bromergon zostaw mozna go brac w ciazy tak moj gin mowil...a ja biore acard i pow ze jak zajde to fraksyparyne mam w zastrzykach brac...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILCIA jeśli bierzesz pół tabletki bromgeronu to zmniejsz ją do 1/4 i dalej bierz do wizyty.
    a aspirynę odłuż jak mówi Kap.

dziewczynki ja się zbieram, jutro mam wolne, jadę z młodą do neurologa, porobię rano w ogrodzie i trochę odsapnę.
    do piąteczku jakby coś, w piątek mój wielki dzień, już się stresuję,
    podrukowałam wykresy i będę się przygotowywać do wizyty profesjonalnie:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam w domu 4 ampułki fraxiparine co mi zostało z zerwania ściągna ahillesa:) co ja mogę z tym zrobić? wyrzucić? bo mi to nie potrzebne.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie ma krwi. Lekkie tylko takie smugi ciemne. Co do Bromka kojarzy mi się, że gin mówiła, że nawet do 12 tygodnia można brać, ale teraz nie jestem pewna tej informacji. Pytałam mojego, czy pamięta co ona mówiła na ten temat, ale stwierdzil, że dla niego podczas wizyty było tyle nowości, że nie przyswoił tej informacji.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mala chora???
    Robotka1 wrote:
    MILCIA jeśli bierzesz pół tabletki bromgeronu to zmniejsz ją do 1/4 i dalej bierz do wizyty.
    a aspirynę odłuż jak mówi Kap.

dziewczynki ja się zbieram, jutro mam wolne, jadę z młodą do neurologa, porobię rano w ogrodzie i trochę odsapnę.
    do piąteczku jakby coś, w piątek mój wielki dzień, już się stresuję,
    podrukowałam wykresy i będę się przygotowywać do wizyty profesjonalnie:)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mam w domu 4 ampułki fraxiparine co mi zostało z zerwania ściągna ahillesa:) co ja mogę z tym zrobić? wyrzucić? bo mi to nie potrzebne.
    jak data waznosci ok to trzymej...moze sie przyda

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap ....moja kol ma duza endometrioze ..w klinice jej pow gin ze nigdy pani dzieci nie bedzie miec ..przyjechala do mnie wypilysmy wodke ...poplakalysmy ...a 3 mies pozniej zaszla sama w ciaze....i teraz dzidzia ma 3 tyg...

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info dziewczyny.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś do 2015 lipiec chyba

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Kap ....moja kol ma duza endometrioze ..w klinice jej pow gin ze nigdy pani dzieci nie bedzie miec ..przyjechala do mnie wypilysmy wodke ...poplakalysmy ...a 3 mies pozniej zaszla sama w ciaze....i teraz dzidzia ma 3 tyg...
    bo to są cuda:) dane od Boga:) niemożliwe staje się możliwe:)

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaw ...ja tego mam na oddziale i czesto wyrzucamy bo terminuje sie a musi byc..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sadzicie o tym moim wykresie
    ..

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mADZIA CIĘŻKO OKREŚLIĆ:) ale niby na zagnieżdżenie lubią być takie spadki:) tak że ja bym była pełna nadziei i raczej optymistycznie się nastawiała na ten cykl. pozatym najbliższe dni będą dla Ciebie ważne do określenia czy te zawirowania to tylko chwilowe czy nie

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    widzisz jakiego kochanego syna masz, to już jest powód do dziękowania, kolejne sama znajdziesz....
    mykam, muszę odnaleźć trochę w sobie optymizmu i swoją wizualizację małego brzdąca zrobić:)niezależnie kiedy się pojawi, to wiem, że się pojawi:)

milcia ja biore norpolac na prolaktyne i ginekolog kazal mi brac dokonca 8tyg

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia a jaki masz poziom prolaktyny? Ja jak robiłam na początku marca i wynik był 30,89

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ