Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam porannie...
wczoraj padłam, dosłownie, przed 20stą na kanapie, później obudziłam się na chwilkę jak mnie mąż do łóżka przenosił hihihi...
Kap.."kochana jestes..dzieki za cieple slowa....
w ogole to moze podaj nam swoje imie bo my tu po imieniu wolimy...ja jestem Kaska....milo mi poznac hyhy"
Miło mi Magda:)
i po moich serialach, zawsze czekam środy, bo prawie do 1wszej w nocy mam "maratonik" a tu klops...
Miłego dzionka:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Witam i ja z rana. Jadę na powtórkę bety. Dzisiaj plamienie mam mocniejsze i różowe. Trochę mnie to martwi. Po pracy podjadę do kliniki się umówić na wizytę i o ile będzie gin moja, to zapytam o te wszystkie leki. Wczoraj tej aspiryny już nie wzięłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc laski...Jakos nocke przetrwalam..spanie tylko w 1pozycji jest nie tylko nie wygodne ale w dodatku cale cialo dretwieje..takze wszystkie godZIny na zegarze widzialam Ledwo wydoliłam mlodego do szkoly odwiezc..Jprdl jak pomysle ze jeszcze ze 2dni mam sie tak meczyc to sama siebie pytam po co mi to
-
nick nieaktualny
-
Dobrze się czuję. Martwią mnie te plamienia. Sylwia nawał pracy to będzie do końca kwietnia niestety,baż się zeznania nie skończą. Potem w czerwcu jeszcze sprawozdania finansowe i ciągle coś. Ale pocieszam się tym, że w końcu jak pójdę na zwolnienie lekarskie, to sobie odpocznę.
-
mam nadzieje ze z kazda godZina bedzie lepiej..Wczoraj mnoj malz mnie pocieszyl bo chyba zjedzie do domku na dluzej niz tydzien i nie na swieta tylko wczesniej
ja jeszcze 6 antykow wezme i po paru dniach zaczynam 2gi cykl z clo ...Mam nadzieje ze jajor nakluty bedzie dzialal jak nalezy i bol nie pojdzie na marne......
Jak mloda sie wykluje to juz moj syn powiedzial ze uswiadomi ja ile cierpienia musialam przejsc heh
Swoja droga zeby mi9ec mlodego przeszlam wtedy laparotomie i bolalo m iesiac po operacji wtedy bylo warto i nawet strata jednej strony na rzecz mlodego jest znikomym kosztem
Moge i na drugi zarosnac ale juz po zajsciu z drugim dzieckiem w ciaze..wiecej nie planuje....Wiec teraz niech pracuje na najwyzszych obrotachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 08:22
Malenq lubi tę wiadomość