X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym roku z racji wydatków z mieszkaniem chyba na wakacje nigdzie nie pojedziemy. W zeszłym roku mieliśmy jechać, ale na niecały tydzień przed wyjazdem wypadek mieliśmy - samochód do kasacji i nic z tego nie wyszło.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Dobrze się czuję. Martwią mnie te plamienia. Sylwia nawał pracy to będzie do końca kwietnia niestety,baż się zeznania nie skończą. Potem w czerwcu jeszcze sprawozdania finansowe i ciągle coś. Ale pocieszam się tym, że w końcu jak pójdę na zwolnienie lekarskie, to sobie odpocznę.
    Dokładnie :) wtedy czas dla siebie i rodziny

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    W tym roku z racji wydatków z mieszkaniem chyba na wakacje nigdzie nie pojedziemy. W zeszłym roku mieliśmy jechać, ale na niecały tydzień przed wyjazdem wypadek mieliśmy - samochód do kasacji i nic z tego nie wyszło.
    Znam ten ból. My teraz na ferie wyjechalismy na narty, bo liczymy sie z tym że jak ruszy budowa to i funduszy brak jak i po prostu czasu :) A poza tym przy co miesięcznych wydatkach 1000 zł na leczenie nie wiele zostaje na czyste przyjemności :(

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to leczenie.. ja w tym miesiącu wydałam już 650 zł. Wiem, że w porównaniu z inseminacją to może mało, ale jak się jednocześnie wykańcza mieszkanie, układy grosz się liczy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie powiem szczerze przeraża. Ale mój P. powiedział, że takie same wydatki przy dziecku są więc teraz po prostu się przyzwyczajamy od 10 do 10 żyć :) On zawsze znajdzie pocieszenie

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Mnie powiem szczerze przeraża. Ale mój P. powiedział, że takie same wydatki przy dziecku są więc teraz po prostu się przyzwyczajamy od 10 do 10 żyć :) On zawsze znajdzie pocieszenie
    pociesze cie ze czym wieksze dziecko tym wydatki sa jeszcze wieksze hehehe..poki malusie i na cycu wydatki sa na pieluchy i wyprawka ..Ale jak pojdzie juz do szkoly to wtedy sie jazda zaczyna ;) Takze Twoj malz ma racje My mamy zamiar zmienic sam9ochod i jak wyszedl pomysl z dzieckiem to trzeba bylo swoje zamiary co do klasy auta przewartosciowac bo pchany woz tez troche kosztuje ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak masz rację Kapturnica :) Teraz męża chrześnice pomagaliśmy do zerówki wyprawkować :) No masakra jakaś!!!! Plecak 100, buty 100, ubranka, no i ksiązki drogie. Jeszce mój mądry mąż wymyslił ze idzie na studium medyczne (płatne) i kupa kasy na jego szkołę

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się doczekać nie mogę takich wydatków ;)
    chociaż kocham swoich siostrzeńców i siostrzenice, chociaż staram się pomagać przy ich "utrzymaniu" (a przynajmniej staram się "zachcianki" spełniać:)
    to wydatek na swojego berbecia jest przez zemnie wytęskniony;)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    chociaż kocham swoich siostrzeńców i siostrzenice, chociaż staram się pomagać przy ich "utrzymaniu" (a przynajmniej staram się "zachcianki" spełniać:)
    Oj tak... Wózek wybrać, łóżeczko i całą wyprawkę. Coś wspaniałego :)

Malenq lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    To oczywiste..kup[owanie czegok9olwiek dla wlasnego dziecka zawsze jest przyjemnoscia...Ja ostatnio kupowalam pierwszy garniak z prawdziwego zdarzenia bo maja 1kwietnia egzaminy na koniec podstawowki i jak sie w niego odstrzelil z koszula sledziem i butami to az sie poplakalam ze moj maluszek ktory po urodzeniu wazyl zaledwie2800 teraz wyglada juz jak 100%facet,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 09:10

Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:01

Malenq lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Ale optymistycznie dzisiaj wszystkie zaczęłyście, aż chce się żyć jak się Was czyta;)
    Trzeba się podbudować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 09:12

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:01

Malenq, magda8869 lubią tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sentyment? Fajna sprawa. Mój wózek z lat 90 czeka na mojego maluszka. Teraz takie wózki retro wróciły. Łóżeczko tez jest ale moja siostra go zdziadziała :(

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden z moich siostrzeńców w niedzielę skończył 17lat...widziałam po minie mojej siostry, że jest bliska "płaczu", że za rok już 18stka...a niedawno "spadał z dywanu na podłogę"....jak to stwierdziłyśmy, że my się nie zmieniamy, tylko dzieci rosną:)

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• zagubiona_82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:02

kapturnica lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mamy stara kolyske drewniana dla noworodka...spala w niej moja mama...ja i moj syn...teraz pasuje polozyc w niej znow jakas dziewczynke :D

zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona....fantastycznie:) takie łóżeczko, taka historia...z pokolenia na pokolenie:) u mnie to tylko kilka małych rzeczy/przedmiotów pozostało....

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:02

kapturnica lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smieszne ze jak byl maly to straszn ie chcialam zeby szybko dorastal..a teraz..teraz z kazdym dniem widze ze staje sie coraz bardziej samodzielny , ma juz swoj swiat , swoich kumpli,, pierwsze milosci....I chyba teraz zaluje ze wtedy marzylam o tym by miec juz swiety spokoj i nie musiec w nocy wstawac do rozdarciucha .....
    Moze dlatego zaczelismy myslec z moim o drugim dziecku , jedno odchowane niedlugo pojdzie w swiat , to drugie prawie zajeloby puste miejsce....Niestety musimy sie z tym pogodzic ze czas szybko ucieka i nasze maluszki staja sie coraz bardziej dorosle...

zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ