Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Dobrze się czuję. Martwią mnie te plamienia. Sylwia nawał pracy to będzie do końca kwietnia niestety,baż się zeznania nie skończą. Potem w czerwcu jeszcze sprawozdania finansowe i ciągle coś. Ale pocieszam się tym, że w końcu jak pójdę na zwolnienie lekarskie, to sobie odpocznę.
wtedy czas dla siebie i rodziny
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Milcia wrote:W tym roku z racji wydatków z mieszkaniem chyba na wakacje nigdzie nie pojedziemy. W zeszłym roku mieliśmy jechać, ale na niecały tydzień przed wyjazdem wypadek mieliśmy - samochód do kasacji i nic z tego nie wyszło.
A poza tym przy co miesięcznych wydatkach 1000 zł na leczenie nie wiele zostaje na czyste przyjemności
Sysiaaaaa wrote:Mnie powiem szczerze przeraża. Ale mój P. powiedział, że takie same wydatki przy dziecku są więc teraz po prostu się przyzwyczajamy od 10 do 10 żyć
On zawsze znajdzie pocieszenie
Takze Twoj malz ma racje My mamy zamiar zmienic sam9ochod i jak wyszedl pomysl z dzieckiem to trzeba bylo swoje zamiary co do klasy auta przewartosciowac bo pchany woz tez troche kosztuje
-
Oj tak masz rację Kapturnica
Teraz męża chrześnice pomagaliśmy do zerówki wyprawkować
No masakra jakaś!!!! Plecak 100, buty 100, ubranka, no i ksiązki drogie. Jeszce mój mądry mąż wymyslił ze idzie na studium medyczne (płatne) i kupa kasy na jego szkołę
nick nieaktualnyA ja się doczekać nie mogę takich wydatków
chociaż kocham swoich siostrzeńców i siostrzenice, chociaż staram się pomagać przy ich "utrzymaniu" (a przynajmniej staram się "zachcianki" spełniać
to wydatek na swojego berbecia jest przez zemnie wytęskniony;)
-
Malenq wrote:A ja się doczekać nie mogę takich wydatków
chociaż kocham swoich siostrzeńców i siostrzenice, chociaż staram się pomagać przy ich "utrzymaniu" (a przynajmniej staram się "zachcianki" spełniać
to wydatek na swojego berbecia jest przez zemnie wytęskniony;)Malenq lubi tę wiadomość
Malenq wrote:A ja się doczekać nie mogę takich wydatków
to wydatek na swojego berbecia jest przez zemnie wytęskniony;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 09:10
Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeden z moich siostrzeńców w niedzielę skończył 17lat...widziałam po minie mojej siostry, że jest bliska "płaczu", że za rok już 18stka...a niedawno "spadał z dywanu na podłogę"....jak to stwierdziłyśmy, że my się nie zmieniamy, tylko dzieci rosną
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smieszne ze jak byl maly to straszn ie chcialam zeby szybko dorastal..a teraz..teraz z kazdym dniem widze ze staje sie coraz bardziej samodzielny , ma juz swoj swiat , swoich kumpli,, pierwsze milosci....I chyba teraz zaluje ze wtedy marzylam o tym by miec juz swiety spokoj i nie musiec w nocy wstawac do rozdarciucha .....
Moze dlatego zaczelismy myslec z moim o drugim dziecku , jedno odchowane niedlugo pojdzie w swiat , to drugie prawie zajeloby puste miejsce....Niestety musimy sie z tym pogodzic ze czas szybko ucieka i nasze maluszki staja sie coraz bardziej dorosle...zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość