Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyz optymistycznych dla mnie wieści, po 3tyg. "posuchy" namiastkę śluzu dzisiaj zaobserwowałam...gin mi mówił, że tak po clo mam...ale trochę zaczynałam się martwić, bo wcześniej nigdy tak nie miałam...mam nadzieję, że pozytywne zmiany zaczynają zachodzić...w krzyżu mniej boli, to pewnie w szafach dzisiaj poszaleję...teraz uciekam do kuchni, coby wcześniej obiadek ugotować....
Słoneczka życzę -
nick nieaktualny
-
bryy ja na chwile jestem u mamy:) kupiłam sobie spodnie w kwiatki haha:D
zaraz lecę do swojego ogródka kwiatki posadzić, róże:)
potem na 16 neurolog:)
Kap moja ma tiki nerwowetóre jej się na zimę uaktywniaja, niby lekko przeszły mteraz ale będziemy leki wdrazać,typu hydroxyzyna.
u mnie potop
ciesze się że humory naszym cięzarnym dopisują i reszcie też
ZAGUBIONa głowa w górę!!! -
JA NATOMIAST NA STRYCHU wszystku trzyam po moim synku, i tez nie moge sie doczekac az bede mogla to wykorzystac, i zobaczyc upragnione II kreski.
z synkiem test robilam 1 kwietnia, a wszystkim zadzwonilam 2 kwietnia jak odebralam wyniki z krwi i pamietam moj tata mowil ze pomylilam dni ze pryma aprilis byl wczoraj nie mogl uwierzyc...a teraz Bartus jest jego oczkiem w głowie -
moi rodzice maja juz 5 wnukow:) zadnej wnuczki i wszyscy mowia licze ze u mnie bedzie dziewczynka....moze wywroza, marzy mi sie cora, chodz bede szczesliwa byle zobaczyc II kreski, moj maz mowi raz tak raz tak i w sumie nam to obojetne byle sie udalo:) i nie bylo przeszkod....przeciez to narazie 3 cykl z nadzieja spogladam na przyszlosc wiosna sie zaczyna, moze bedzie nam latwiej zajsc:)
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:bryy ja na chwile jestem u mamy:) kupiłam sobie spodnie w kwiatki haha:D
zaraz lecę do swojego ogródka kwiatki posadzić, róże:)
potem na 16 neurolog:)
Kap moja ma tiki nerwowetóre jej się na zimę uaktywniaja, niby lekko przeszły mteraz ale będziemy leki wdrazać,typu hydroxyzyna.
u mnie potop
ciesze się że humory naszym cięzarnym dopisują i reszcie też
ZAGUBIONa głowa w górę!!!
wariacie jak ja sobie ciebie wyobraze w tych gaciach w cwiety hahahah to eyyy smiac sie nie moge dziecko kwiatow -tulipanie
-
nick nieaktualny
-
magda8869 wrote:JA NATOMIAST NA STRYCHU wszystku trzyam po moim synku, i tez nie moge sie doczekac az bede mogla to wykorzystac, i zobaczyc upragnione II kreski.
z synkiem test robilam 1 kwietnia, a wszystkim zadzwonilam 2 kwietnia jak odebralam wyniki z krwi i pamietam moj tata mowil ze pomylilam dni ze pryma aprilis byl wczoraj nie mogl uwierzyc...a teraz Bartus jest jego oczkiem w głowie
teraz chetnie bym porozdawala coby ciaza sie szybko pojawila jak to sie wszystko lubi poodmieniac , moj chlop mowi ze mnie nie poznaje i ktos mu babe podmienil ehheehMalenq, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja tak trzymalam wsio z innego wzgledu bo jest powiedzenie w moich stronach, ze jak sie komus cos da z malych rzeczy na niemowlaka to sie zaciazy szybko wiec trzymalam w worach bojac sie ciazy przez tyle lat ze chyba mole zdazyly zjesc wszystko
teraz chetnie bym porozdawala coby ciaza sie szybko pojawila jak to sie wszystko lubi poodmieniac , moj chlop mowi ze mnie nie poznaje i ktos mu babe podmienil ehheeh
ja czesc po moim synku podawalam moim braciom, dla ich dzieciakow, bo moj tyle mial ze w polowie nieprzechodzil