Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny powiedzcie mi, skoro wedlug ginekologa mialam juz owulacje, co swiadcza bol ciagniecie lewego jajnika????ponoc owulka byla z prawego a dzis 28 dc, i czuje od wczoraj caly czas lewy jajnik ciagnie i podbrzusze,,,,czy to znak na zblizajaca mieszaczker??? w zeszlym cyklu mialam takie objawy ale owulka byla w 29 dc a teraz nie wiem???
-
dziewczyny damy radę wszystkie, zobaczycie będziemy jeszcze szczęśliwymi mamusiami Madziara - Ty też :**** Zachodzisz w ciąże, więc w końcu się uda Kochana. Każda z nas chyba ma czasem takie dni, że nic tylko usiąść i płakać. Jutro będzie lepiej, samopoczucie Ci się poprawi i dostaniesz nowych sił. Trzeba czasem dużo znieść, ale ja wierzę, że każdej z nas będzie dany własny CUD :* trzymaj się, jestem z Tobą, wspieram i przytulam...no i wysyłam pozytywne fluidy na poprawę humorkuRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny