Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
magda8869 wrote:zabawne jest to siedzac w pracy widok na droge chodniki, a ciagle widze kobiety w ciazy, albo mamusie z wozkami
Malenq, kiniaczek84, zagubiona_82, magda8869, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ale to tak własnie jest bo jestesmy na etapie staran.-.przedtem nie zauwazalam wogole a teraz kazdy brzuch mi sie rzuca w oczy i kazdy niemowlak w wozku..Az to drazni wam powiem
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny we wtorek (11dc))byłam na usg i w prawym jajniku był pęcherzyk 12.2mm dokładnie. Gdy byłam 7dc to go nie było wcale czyli rósł 3mm na dobę. Przy takim wzroście jutro powinna być owulacja (mam nadzieje że się nie wchłoną , ani że się torba nie zrobiła) ale dziś nie czuję kompletnie żadnego kłucia czy pobolewania.. Wczoraj lekki ból wieczorem .. Powiedzcie mi czy to cisza przed burzą czy już nie ma szans na ovu ?
-
CLOnówka wrote:Dziewczyny we wtorek (11dc))byłam na usg i w prawym jajniku był pęcherzyk 12.2mm dokładnie. Gdy byłam 7dc to go nie było wcale czyli rósł 3mm na dobę. Przy takim wzroście jutro powinna być owulacja (mam nadzieje że się nie wchłoną , ani że się torba nie zrobiła) ale dziś nie czuję kompletnie żadnego kłucia czy pobolewania.. Wczoraj lekki ból wieczorem .. Powiedzcie mi czy to cisza przed burzą czy już nie ma szans na ovu ?
Lillith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka wrote:A czy jeśli pęcherzyki szybko rosną to dobrze czy źle ? tzn chodzi mi o to czy lepiej jak w dłuższym czasie rośnie po 1,5-2mm czy jak przywali 3mm/dobę jest ryzyko torbieli??
nie pomoge, jestem swierza, a to moj 3 cykl staran, ale chyba dobrze jak rosna:)
-
nick nieaktualnyCLOnówka wrote:A czy jeśli pęcherzyki szybko rosną to dobrze czy źle ? tzn chodzi mi o to czy lepiej jak w dłuższym czasie rośnie po 1,5-2mm czy jak przywali 3mm/dobę jest ryzyko torbieli??
jak szybciej rosna to owulka bedzie wczesniej a to nie znaczy ze torbiele musza byc!! -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Chyba zaczyna to do mnie docierać
wszystko u Ciebie na dobrej drodze proszę pozarażaj nas wszystkieRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
ja mam monitoring w przyszłą środę, trzymajcie kciuki za ładne pęcherzykiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Bardzo bym chciała, żebyśmy wszystkie były w ciąży. To chyba już tak jest, że gdzieś tam na górze jest zapisane co i jak. U mnie się teraz zdarzyło zupełnie niespodziewanie. Z Kasią obstawiałyśmy owulację ok 25 dnia cyklu a ona była 10-12 dzień.
chmurreczkaa, kapturnica lubią tę wiadomość