Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ash wrote:Madziara dziękuję !!!!!!! bardzo dziękuję!!!!!
kapturnica no wiem wiem, ale mój gin powiedział że często pregnyl jest źle przechowywany w aptekach
Tamten lek drogi strasznie....samo leczeniepusci nas z torbami heh -
nick nieaktualny
-
czesc laski///Ja zaczynam wracac do zycia ale gaz dal mi te2dni strsznie popalic...nawet nie sadzilam ze az tak bedzie bolalo Na szczescie dzis juz bol znacznie ustapil moge chodzic normalnie jedynie ciagna rany w miejscu szwow...
Tak mysle ze jakbym wiedziala jak to bedzie bolało nie wiem czy bylabym az tak odwazna zrobic to znow.... Tyle ze wiem juz co i jak...
Kasiek jak tam kwiatkowe galotki ? -
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:hej dziewczyny,
wiem że moje pytanie nie na to forum ale zaryzykuje;) tylko nie krzyczcie;)
otóż nawiązując do forum-moj gin powiedział że łatwiej byłoby mi zaciążyć gdybym zrzuciła pare(naście) kilo;(
wiec mam do was takie pytanko...macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na wilczy apetyt?????
dopowiem że mam znikome ilości ruchu i marne szanse na ich zwiększenie-taka praca, takie życie.
sprawdziło sie coś u was??
buziaki z rana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:18
-
Malenq wrote:Witam:) i ja dosiadam się z kawką....
Kap...dobrze, że wracasz do "żywych"...oj odważyłabyś się, wiesz o tym...Malenq lubi tę wiadomość
-
Musze tyl;ko doczytac jak te plastry na endo kleic i chyba zaczne sie modlic o to by lewy calkiem przestal jajnik pracowac a ten nakluty zaszalal na dwa jajca coby zwiekszyc szanse ....
tak sie wlasnie zastanawiam jak te antyki jeszcze brac zeby przed swietami 17tego zdazyc na usg i widziec jajca juz takie w miare do pekniecia...pewnie i tak nie zaryzykuje nie brania pregnylu
Mysle ze 3dni po odstawieniu anty jako takie krwawienie sie powinno pojawic...nie wiem jak jest z clo przy kauteryzowanych jajnikach czy jajca wtedy nie rosna za szybko...Bo jak nie zdaze jak moj zjedzie bedzie porazka hehehe -
nick nieaktualny
-
Utrata wagi nawet tylko o 10% pomaga płodności Mi się udało
Kapturnica każdy dietetyk powie Ci że to za wysoki spadek w tak krótkim czasie. Można sobie zaszkodzić albo dorobić się większej wagi w efekcie jojoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:55
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Utrata wagi nawet tylko o 10% pomaga płodności Mi się udało
Kapturnica każdy dietetyk powie Ci że to za wysoki spadek w tak krótkim czasie. Można sobie zaszkodzić albo dorobić się większej wagi w efekcie jojo
Takze dietetyk to ci pisze hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:04
-
nick nieaktualnySysiaaa niekoniecznie jojo...to zależy czy po diecie wrócisz do starych nawyków, czy nowe wejdą na tyle w krew, że już zostaną...ja mam za sobą -30kg...pierwsze 10kg straciłam w niecałe 2miesiące, potem było wolniej...jestem już 3 lata po zakończeniu rewolucji w swoim życiu, i tak sobie trwam w "moim jedzonku" raz lepiej raz gorzej, ale wagę +/- 2kg mam w tym samym punkcie...
wiec to zależy, ja myślę że Kap wie co robi.... a jak nie wie, to się kiedyś obudzi grubsza o to jojo:D:D:Dkapturnica lubi tę wiadomość