Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKap a ciebie wypuscili juz do domu ...to nie musi minac trzy doby pelne ...po laparoskopii jak ja chcialam po pozamacicznej do domu po 2 dniach to pow ze musze lezec Bo nfz nie zwraca za takiego pacjenta..
Milcia oszczedzaj sie ...Asiek tez....
wczoraj byli u nas znajomi ...troche popilam mialam taki zly dzien w pracy !! A dzis zabita i bole Na @... A swoja droga jakis ten moj wykres mnie straszy ....rosnie spada i w kolo... -
Staram się Madziu ale muszę isc po zakupy i obiad zrobić w domu tez rob ota sama się nie robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 14:24
-
Zgadzam sie z toba i doskonale wiem co to znaczy ciąża na podtrzynaniu, dlatego chodze wolniej, kupilam plaskie buciki i moze ze 3 kg przynioslam wiec mysle że nie forsuje sie jak mnie boli to leże
-
laski ja juz u siebie w domku...wczoraj bylo superale dzis powiem jedno zakurwiscie bola ramiona..jak tylko zaczynam chodzic bol jest tak silny ze walka o oddech ..cos koszmarnego..Brzuch nic ale gaz po operacji daje mi po dupie zajebiscie..z zacisnietymi zebami wracalam autem do siebie...teraz mlody roboteza mnie odwala zrobil pranie poodkurzal dal zarcie zwierzakom..Rany gdyby nie on mialabym dzis przejeVane...
Jak ja sie ciesze ze juz po wszystkim matko nawet nie wiecie... -
Madziara wrote:Kap a ciebie wypuscili juz do domu ...to nie musi minac trzy doby pelne ...po laparoskopii jak ja chcialam po pozamacicznej do domu po 2 dniach to pow ze musze lezec Bo nfz nie zwraca za takiego pacjenta..
Milcia oszczedzaj sie ...Asiek tez....
wczoraj byli u nas znajomi ...troche popilam mialam taki zly dzien w pracy !! A dzis zabita i bole Na @... A swoja droga jakis ten moj wykres mnie straszy ....rosnie spada i w kolo...