X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia jesteś w pierwszym tygodniu nie martw się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 07:56

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wychodzi drugi tydzień

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)

Kasia śniła mi się dziś Twoja przygoda wczorajsza w szpitalu, że to mnie maglowali na stole:) mój nowy lekarz:) że dał mi zwolnienie z pracy:P że nie bolało:) kurde przecież ja po jutrze pędzę do niego!! aaaa:)

MILCIa a Ty jutro idziesz na powtórną betę?? testy masz piękne to i piękna ciąża musi być:)
    no i jesteś wcześniej od Asi więc mogła beta wyjść niższa skoro powinna przyrastać 60% co drugi dzień:)

ASIEK a Ty jak??:):)

MALENQ ja też teraz na wizycie będę o laparo mówić z ginem

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś dostałam odpowiedź od najlepszego androloga w kraju z Warszawy że leczenie męża jest możliwe!!!! jupi!!!!!!

Joanna0071, Milcia, zagubiona_82, Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek nie drugi tydzień tylko czwarty bo ciąże liczy się od okresu:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok śniły mi siĘ torty, ptysie, ciasta z kremem ze za darmo dawali a ja tatę z 18 stką w o ięciach zobaczylam i z nerwów nie chciałam tych tortów :-) ale od 4 wściekła spać nie mogłam nie z powodu ojca tylko dlaczego ja tych ciast nie wziełam jak dawali hehehehe
    No betę miałam 126,70 w piątek sprawdzę czy podrosła jak zdążę ale chcę też usg zrobić bo te bliżniaki mojemu po głowie chodzą :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Asiek nie drugi tydzień tylko czwarty bo ciąże liczy się od okresu:P

Wiem nawet zaczęłam 5 ale o płód mi chodzi na usg mi powie pewnie że 3

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyliczyło 3 tydzień i 5 dzień.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz to jak ja mam 5 to dlatego beta inna a pozatym to niewiem w sumie kiedy bylo zagnieżdżenie

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:59

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona, nie Ty jedna w tym cyklu się "załamujesz"..staram się już o tym nie myśleć...w lipcu wyjeżdżamy na wakacje do Włoch, może tam się "wyluzujemy":D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    CZEŚĆ DZIEWCZYNY

a ja już po ptokach;(
    obudziłam sie w nocy przed piątą rano na sikańca i stwierdziłam, że idę zrobić test-łudziłam się że w 26dc zobaczę chociaż jakiś cień cienia...
    A TU DUPA!!;(
    biore jeszcze do piątku włącznie duphaston w sobote już nie więc w niedzielę powinnam dostać @
    czuję się rozczarowana i załamana...chyba wykończę się psychicznie...;(
    masakra:(

a moze zrob test jak duphaston odstawisz....i powodzenia !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Wczoraj jeszcze mnie mąż zmartwił. Wrócił wieczorem i pokazuje mu wynik bety, a on do mnie mówi: ej ale tu jest napisane, że norma od 1 do 10 tygodnia jest od 207, a ty masz 53. Wcześniej chyba byłam w takiej euforii, że tego nie zauważyłam.

zrob normalny test sikany ...beda 2 kreski...zobaczysz...normy wszedzie Sa rozne..zalezy od laboratorium...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Wczoraj jeszcze mnie mąż zmartwił. Wrócił wieczorem i pokazuje mu wynik bety, a on do mnie mówi: ej ale tu jest napisane, że norma od 1 do 10 tygodnia jest od 207, a ty masz 53. Wcześniej chyba byłam w takiej euforii, że tego nie zauważyłam.
    i co teraz Milcia???moze ciaza mlodsza niz ten 1szy tydzien a te normy masz z tego samego lab???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:06

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam powiem laski ze przed samym wyjsciem ze szpitala dorwalam jesio ordynatora...rozmowa nie byla dluga ale tresciwa//Mianowicie mialam tak duzo zrostow w srodku po operacji z 2000r ze wszystko bylo przyrosniete..macica i oba jajowody i jajniki....udalo sie mu uwolnic macice , ktora jest w super stanie i cala prawa strone..lewej nawet nie probowal ze wzgl ze tak zrosty go oblozyly...jajnika lewego tez nie nakluwal bo do niczego sie nie przyda...naklul prawy , pobral wycinek i mowi ze powinien hulac Szanse dzidziowe sa...i to nie male bo prawy jajowod w stanie idealnym , rzeski tez nie naruszone i drozniusi.....Wiem tyle ze jakbym sie nie zdecydowala na laparo moglabym probwac i probowac..przez zrosty prawy jajowod nic by nie wylapal...Brzuch nie boli ale powiem wam ze od rana ramiona napierdalaja zdrowo...2kroplowki podali ze srodkiem przeciwbolowym a i tak codzenie czy lezenie sprwia trudnosci wielkie..tylko zgiecie w pasie i opuszczenie ramion daje calkowita ulga.AA i dodal ze czasem te kobitki co maja jedna strone drozna czasem predzej zachodza w ciaze bo jedna strona dziala za dwie..Wiec mimo wczorajszego podlamania jestem dobrej mysli....Jedna operacja dala mi synka...byc moze druga corcie..Teraz wyleczyc sie i w kwietniu stymulacja...oby ze szczesliwego jajnika..Mowil ze ten kauteryzowany powinien ladnie reagowac nawet bez leczenia....

Kasiek bardzo sie ciesze ze mozna chopa leczyc..mowilamm ci!!!!

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    witajcie:)

Kasia śniła mi się dziś Twoja przygoda wczorajsza w szpitalu, że to mnie maglowali na stole:) mój nowy lekarz:) że dał mi zwolnienie z pracy:P że nie bolało:) kurde przecież ja po jutrze pędzę do niego!! aaaa:)

MILCIa a Ty jutro idziesz na powtórną betę?? testy masz piękne to i piękna ciąża musi być:)
    no i jesteś wcześniej od Asi więc mogła beta wyjść niższa skoro powinna przyrastać 60% co drugi dzień:)

ASIEK a Ty jak??:):)

MALENQ ja też teraz na wizycie będę o laparo mówić z ginem

Pomysl skarbie o tym ...bo podobno nawet hsg nie do konca pokaze prawde...moze plyny przepuszczac ale nie pokaze co jest z nim w srodku....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia ja nie myślę o tym tylko ja jestem pewna że tego chcę:)
    co prawda nigdy nie miałam operacji na otwartym brzuchu ale miałam cięcie na biodrze w górę....
    Kasiek widzę że się strasznie przejęłaś tym że mimo wszystko nie działa lewa strona. na prawdę to nie wyrok, masz teraz prawą i ona prawdopodobnie przejmie wszystkie funkcje lewej strony:) ciekawa jestem jak to w praktyce będzie wygladało bo nie znam osoby z jednym sprawnym jajowodem i jajnikiem więc chętnie będę śledziła Twoje losy:)
    teraz wypoczywaj i ramiona w dół;) a swoją droga to czemu bolą??? od kroplówki? ale czemu?

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    KAsia ja nie myślę o tym tylko ja jestem pewna że tego chcę:)
    co prawda nigdy nie miałam operacji na otwartym brzuchu ale miałam cięcie na biodrze w górę....
    Kasiek widzę że się strasznie przejęłaś tym że mimo wszystko nie działa lewa strona. na prawdę to nie wyrok, masz teraz prawą i ona prawdopodobnie przejmie wszystkie funkcje lewej strony:) ciekawa jestem jak to w praktyce będzie wygladało bo nie znam osoby z jednym sprawnym jajowodem i jajnikiem więc chętnie będę śledziła Twoje losy:)
    teraz wypoczywaj i ramiona w dół;) a swoją droga to czemu bolą??? od kroplówki? ale czemu?
    Kasia nie od kroplowki..tylko od gazu ktory wpuszczaja ...wczoraj nie bolalo wogole nic nie bralam przeciwbolowe a dzis..o jprdl masakra....ale siedze do wieczora u mamy moze sie jakos dam rade wyzbierac zeby do domu dojechc...gorzej bo autem tu jestem.wiec musze prowadzci...Gin mi powiedzial ze wiele konit przechodzi bezobjawowe zapalenia przydatow i nawet sobie z tego nie zdaje sprawy, to tez powoduje zrosty i niedroznosci..Takze prawda jest taka ze poki nie zobacza poty mozemy sie domyslac...No nie przejelabys sie???pewnie etz..ale mialam swiadomosc ze tamta operacja mogla mnie kosztowac zrosty..Znow gdyby nie ona nie mialabym mlodego..Moze los mi teraz na te druga operacje szanse na nast dziecko.Najwazniejsze ze laparo nie pozbawila mnie calkiem nadziei a tego Kasia strasznie sie balam,,ze juz po ptokach u mnie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znam, ma 4 dzieci i "chyba" z 5 w ciąży...ma wycięty jeden jajnik i tylko "na jednym" 3 dzieci urodziła....więc nastraja optymistycznie....kolejna znajoma również po wycięciu jajnika - urodziła zdrową i śliczną córcię (dodam, że jest również po wyciętej tarczycy)....;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:29

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    A ja znam, ma 4 dzieci i "chyba" z 5 w ciąży...ma wycięty jeden jajnik i tylko "na jednym" 3 dzieci urodziła....więc nastraja optymistycznie....kolejna znajoma również po wycięciu jajnika - urodziła zdrową i śliczną córcię (dodam, że jest również po wyciętej tarczycy)....;)
    wiem malenq to samo mi gin mowil..ze lepiej jeden porzadny niz dwa podejrzane....
    Ale po poczytaniu w necie o jednojajowodkach wiem ze sznase sa spore... i to mnie trzyma przy nadziei...ze moze potrwac starania dluzej ale sa szanse..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:31

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ