Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odmeldowuje sie moja drogie wracam do pracy przyjechały jakies nowe kremy z firmy Galenic ide oblukac co tam ciekawego mamy.Do Miłego:)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuje Ci Robotka :)

Juz pisałam, że tu u Was fajnie, wesoło, same "kobity z kosciami"

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:16

Elfik lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiaa ja jestem strasznie doswiadczona forumowiczka jak ja tu dotarlam cos w styczniu obserwujac jeszcze bezowulacyjny cykl hyhyhhyhyh

Elfik, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, i narobiłyście mi ochoty na drinka :)
    a ja raczej takich nie mam :)

I tu hit, jak byłam na samym początku ciąży (jeszcze nie wiedziałam)to miałam takiego smaka na alkohol, jak nigdy.
    Teraz jak wieczorem mówię, że mam ochote na piwo (całe a nie pół butelczyny) to małż od razu na mnie czujnym okiem patrzy, aż się dziwnie czuję...
    Od razu by po test leciał i mnie na kibelek zaniósł.

Ostatnio mu wytłumaczyłam, że to tak nie jest wieczorem seks, a rano test dodatni....
    Ale za gówniarza tez tak myślałam :)))))))

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Troszeczkę mialam;)
    i nadal czuję respekt do bardziej doświadczonych forumowiczek z tego forum;)
    ej weź mam nadzieję że do mnie nie masz:D:D:D

Elfik tak pisałam na taltym wątku krótką opowieść mojego poznania z chłopem:P

nooo powiem Ci że kryteria na ogólnym wymyślania wątków są coraz dziwniejsze np. dziewczyny z pierwszego kwartału któregoś tam roku....." ehh;) swoją drogą jak napiszesz na stary jakiś temat to on od razu wskakuje na początek więc zawsze ktoś zaglądnie:)
    ja czasem coś skrobnę a potem nie pamiętam gdzie i nie wiem czy dostałam odpowiedz:P

Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Troszeczkę mialam;)
    i nadal czuję respekt do bardziej doświadczonych forumowiczek z tego forum;)

hehe, i dobrze

jak Ty 82 rocznik jesteś, to Ty straszna jeszcze szczeniara jesteś.. ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ostatnio mu wytłumaczyłam, że to tak nie jest wieczorem seks, a rano test dodatni....
    Ale za gówniarza tez tak myślałam :)))))))
    aaaaaa to mój to samo:D na drugi dzień mnie pyta czy w ciązy juz jestem:P hahahha

nie pamiętam szczegółowo jak to było przy Majce jak zaszłam w ciążę ale w ogóle żadnego stresu, nie myślało się, dni płodne na oko, byle środek cyklu....w zyciu nie wiedziałam że jajeczko żyje kilka godzin:P aaa szkoda gadać:P

Elfik lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczek, a ten Galenic to fajny?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale powiem wam ze ostatnio ledwo rano wstaje spac bym spala co chwile..moze jakies orzezsilenie..Ale jak dzis sie zwlekalam z lozka to tak sepomyslalam ze teraz co spie cala noc wstac nie moge to jak by dziecko ylo to jak ja wstane..i czy napewno tego chcesz..i nad ranem odpowiedz jednoznaczna do samej siebie nie padla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 15:02

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hehe, i dobrze

jak Ty 82 rocznik jesteś, to Ty straszna jeszcze szczeniara jesteś.. ;)
    Elfik to my jestesmy chyba obie weteranki tutaj ja koniec listopada 79 jestem eheheh

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

nie pamiętam szczegółowo jak to było przy Majce jak zaszłam w ciążę ale w ogóle żadnego stresu, nie myślało się, dni płodne na oko, byle środek cyklu....w zyciu nie wiedziałam że jajeczko żyje kilka godzin:P aaa szkoda gadać:P

Jezu, zanim tu weszłam na owu to ja nic nie wiedziałam, jak mi koleżanką po wpadce z trzecim powiedziała, że tak nie powinno bo zaszła w 31 dc, to nie wiedziałam o co chodzi...

A jak mi lekarz powiedział, ze 25 procent szans na poczęcie w cyklu u zdrowej pary, a jajo żyje kilka godzin, to się naprawdę zastanawiałam, jak to się stało, ze jeszcze nie wyginęliśmy...
    I jakim cudem idzie młódka na imprę, pierwszy numerek z nowo poznanym gościem i bang! Z takimi parametrami, to trzeba mieć pecha...

kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfik to my jestesmy chyba obie weteranki tutaj ja koniec listopada 79 jestem eheheh

a ja się nawet nie przyznam, ale możesz mi mówić "prosze cioci..." :))))

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laski ale powiem wam ze ostatnio ledwo rano wstaje spac bym spala co chwile..moze jakies orzezsilenie..Ale jak dzis sie zwlekalam z lozka to tak sepomyslalam ze teraz co spie cala noc wstac nie moge to jak by dziecko ylo to jak ja wstane..i czy napewno tego chcesz..i nad ranem odpowiedz jednoznaczna do samej siebie nie padla...

Ja mam dwu i pół latkę, noce jeszcze pozarywane czasem. Idzie spac o 24..
    Ja jestem pewna, że nie dam rady, szukam dilera...:))))))

A robie to dla niej. Żeby matka wariatka miała jeszcze kogoś do obdarzania uwagą, żeby ta jedynaczka wszytskich moich marzeń i ambicji na plecorach samotnie nie dzwigała :)))
    I żeby miała kogoś do zabawy, bo ja już nie chcę pić herbatek!!!! Z Peppą...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha a do mnie mówicie dzieciątko w takim razie:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja mam dwu i pół latkę, noce jeszcze pozarywane czasem. Idzie spac o 24..
    Ja jestem pewna, że nie dam rady, szukam dilera...:))))))

A robie to dla niej. Żeby matka wariatka miała jeszcze kogoś do obdarzania uwagą, żeby ta jedynaczka wszytskich moich marzeń i ambicji na plecorach samotnie nie dzwigała :)))
    I żeby miała kogoś do zabawy, bo ja już nie chcę pić herbatek!!!! Z Peppą...
    hahahaha dobre:)

ja to samo, nie chcę wszystkim obdarzać mojej córy, a przede wszystkim obowiązkiem opieki rodzicami na stare lata:)

KAśka to ta zmiana czasu tak działa....ja jak wstaję rano do pracy to nie mogę zejśc z łóżka:D

Elfik lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zajrzyjcie do tego wątku, o którym rozmawiamy z Robotka. swietny, aż mi się wierzyć nie chciało, ze to prawdziwe historie...
    Normalnie gotowe scenariusze na film..

tylko my kobiety tam srednio wypadamy. Albo kobinujmey, zwodzimy, tzrzech na raz...:)))))))))))
    A faceci to normalnie mnie zadziwili, że tak są zdeterminowani - jaką to tzreba miec pewność...

Ale miałam doła, a po nim aż mi się buzia śmiała...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kiniaczek, a ten Galenic to fajny?

to znowu ja kurcze switne kremiki dostalismy dwie serie jedna z olejkiem arganowym a druga z algami musze sobie wziasc kilka próbek przetestuje to wystawie opinie:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha a do mnie mówicie dzieciątko w takim razie:D

wez nas nie wkurzaj, bo starsze panie się łatwo denerwują i nam pikawa pójdzie.. ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt ze jak sie ma jedynaka to sie go kokonem otacza bardzo..cos na ten temat wiem...Mlody przeslania caly swiat i dlatego jakby drugie bylo to moze dam mu odetchnac troche od siebie....
    Niestety zdaje sobie sprawe ze od dluzszego czasu schodze na drugi plan na rzecz kumpli ddziewczyn imprez bo taka kolej rzeczyjest..
    Ale przeraza mnie to ze tak szybko dorasta ehhh a jeszcze nie tak dawno uczylam go ze jak chce przeklinbac bo jest zly to ma swoje slowo miec kulecvzka..I jak byl zly albo sie uderzyl albo czegos nie dostal to łazil i jak postrzelony powtarzal jak mantre slowo kuleczka!! kuleczka!!! a nikt nie kumal o co chodzi..Wolalam to niz dwulatek dracy sie na caly glos choleLa albo kufA MAC
    hehehhe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ