Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:hahaha bo umrę ze śmiechu:D no wyparowała:D ale była taka pyyycha:D
kurcze przecież jestem po okresie to nie powinno być takiego apetytu;/
oszz kuleczka;/ no i jak ma dupsko nie rosnąć;/
ale z optymistycznych rzeczy miałam bardzo zdrowe śniadanie:D
TAK SE TO TLUMACZ hyhyhyhyhyh -
ja tam dzis na obiad ipchnelam mala pizze na cienkim ciescie..
nie wspomne ze gluten laktoza i kazeina z mleka mi nie wskazane bo hashi ale co tam,.,....Dodatkowo zagryzlam galka lodow czekoladowych hyhyhyhyhyhyyh
A jutro badanie antygenow tiaaa beda napewno niskie....
Jestem jedwabista!!!!...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 15:29
Elfik lubi tę wiadomość
-
Zagubiona, a un Ciebie jescze Peppa?
A sumie to świetna bajka, ale może jednak czas na nową?
Jakieś podpowiedzi?
Kupiłam jej polskie, a ona woli po angielsku, bo najpierw jej takie z neta ściągnęłam. a babcia w polskim dubbingu ma taki głos jakby co rano przemysławkę pod śmietnikiem obalała z kolegami..
Po angielsku nic nie rozumie,a ogląda... dziwne to, ale przynajmniej chwila dla rodziców, he hekapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja tam dzis na obiad ipchnelam mala pizze na cienkim ciescie..
nie wspomne ze gluten laktoza i kazeina z mleka mi nie wskazane bo hashi ale co tam,.,....Dodatkowo zagryzlam galka lodow czekoladowych hyhyhyhyhyhyyh
Jestem jedwabista!!!!... -
Robotka1 wrote:wiedziałaś kiedy się napakować glutenami
wiem prdl jestem heheheh
No ale nowy cykl postanowilam caly trzymac dupe w ujarzmieniu przynajmneij cos sie bedzie dzialo to bedzie motywacja a w tym jakos tak sie luzniej pod koniec zrobilo..Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja tam dzis na obiad ipchnelam mala pizze na cienkim ciescie..
Jestem jedwabista!!!!...
no jesteś!!
Ale młody ma dziś wazny dzień, swiętowac tez tzreba.
I nie kuleczkujcie mnie z tym zdrowym żarciem, ja dopiero od połowy kwietnia na dietę (choc w sumie zaraz święta, hmmm czy oby nie za wczesnie z tą dietą...
a teraz idę wtrząchnac jajecznice na boczku.
Ale na oleju ryzowym....Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Zagubiona, a un Ciebie jescze Peppa?
A sumie to świetna bajka, ale może jednak czas na nową?
Jakieś podpowiedzi?
Kupiłam jej polskie, a ona woli po angielsku, bo najpierw jej takie z neta ściągnęłam. a babcia w polskim dubbingu ma taki głos jakby co rano przemysławkę pod śmietnikiem obalała z kolegami..
Po angielsku nic nie rozumie,a ogląda... dziwne to, ale przynajmniej chwila dla rodziców, he heoj ciotko ciotko:D
moja za to uwielbia polsat cyfrowy i wszystkie bajki na tym, na szczescie zrezygnowalismy z tego, kupilismy dvd i ma dużo pięknych bajeczek, król lew, kopciuszek, 101 dalmateńczyków itp i sobie to ogląda:) przez snem:) ja nie jestem zwolenniczką oglądania przez dziecia bajek non stop a moja tak by najchętniej oglądała, więc pass powiedziałam kuleczka:D -
kapturnica wrote:no bedzie placz i zgrzytanie zebami hyhyhyhyh
wiem prdl jestem heheheh
No ale nowy cykl postanowilam caly trzymac dupe w ujarzmieniu przynajmneij cos sie bedzie dzialo to bedzie motywacja a w tym jakos tak sie luzniej pod koniec zrobilo..
no, jakbym siebie czytała.
to się będziemy wspierac bezglutenowo...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
przemysławkę
oj ciotko ciotko:D
no, jak babia pić zaczynała to od przemysławki :)0
a co sie teraz pod smietnikiem pije, to tak się szczęśliwie skąłda, że akurat nie mam rozeznania....))))))))))
no, podjęłam próbę sniezki Disneya, ale nie wytzrymała
Nie pamiętałam, ze tyle tam śpewają, może muszę 101 kropiastych spróbowac, sam to uwielbiałam -
Ojjj u mnie to takich bajecek nie bylo niestety od razu adzia kungfu karate i bijatyki..Jak to u chlopak..A tak mi siemarzy taka mala princesska..a moj to normalnie chyba na wacku na koncowce by stanal jakby sie udalo
Mamy zaklad ze soba o tysiaka znaczy ja i moj malz...Powiedzial ze jesli sie nam uda to bedzie na sto % corka bo on sitko na maluchu juz przestawil na dziopke... ihhiihhi
Jak nie bedzie corka to ja mu nic nie place hyhyyyy
zagubiona_82, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik zacznij od krótkich bajek:) bolek i lolek, tabaluga:) bo mniejsze dzieci nie lubią długich bajeczek:D
u mnie to wsio ryba co będzie:) choć syn mi się marzy:) ale jak będzie dziewuszka to się będe cieszyła:)
w sumie wszystkie ubrania wydałam jak się zarzekałam że nie chce dzieci....no to teraz mam karę -
he, he, no u nas mini mini to główny kanał. szukałam czegoś nowego na lapka
Tyle, ze minie jakoś ta Angelina balerina wkurza, reszta ok.
wiadomo, ze krótsze, ale własnie dlatego podjęłam próbę dłuższej, pod katem kina.
choć moja była juz tzry razy, ale to inna historia..
kap, normalnie mnie wykończysz...
ale z Tobą robic biznesy, to ja wysiadam))))))))))))))))))))))00
kapturnica lubi tę wiadomość
-
No co ? jak cwaniakuje ze on wie jak sprzet ustawiac to co sie bede szarpac yyhyy
Zreszta dzidzia to jego i mlodego pomysl ja bede za inkubatorek wiec niech placi..Dlategpo dla mnie to najwazniejsze zajsc w te ciaze..a co juz ebdzie to nie wazne wazne zeby bylo moje i zdrowe!!!Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
Kacha a ten inozytol to mogę brać jak chcę? bo rano to biorę z dongiem ale wieczorem wolałabym już nie łączć i się zastanawiam czy mogę np koło 18 sobie łyknąć
pewnie mogę ale wolę się upewnić
ja się łądnie zastymuluję w tym cyklu, zioła na owulację, dong i inozytol:P