Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, u mnie tez nie miał oporów.
    Po co ja miałabym się szprycować i szpagaty robić gdyby nie było komu gór zdobywać?
    Dokładnie te same informację uzyskałam na temat inseminacji, choć obecny nie wierzy w e wrogi śluz...

jak mnie wkuleczowują ci doktorzy!!!
    niech by i 20 badań zlecił, ale opanujmy temat od razu a nie co miesiąc - a może to?
    ale u tego dopiero zaczęłam, dam mu szansę.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dlatego mam 2ginow jeden od stymulacji drugi od dzialan hiihihihih
    Ale oczy zrobi jak mu papierek z laparo przyniose koncem kwietnia yhhyhyyy On juz i tak macha na mnie reka i co mu kaze tylko wypisuje..Mowie mu ten cykl lize rany i ide na antyki bo musze cykl skrocic coby z nast zdazyc a ten nic zero reakcji ze ja cos mieszam zmieniam robie ...Ten ordynator pewnie by mnie zjebal ze sama wsio decyduje..Ale tamten to normalnie konie krasc..Niestety gosc jest z innego miasta niz moje wiec zadnej wladzy na terenie nie ma..Dlatego on jest tylko od monitoringow i recept..A od dzialania bardziej ekstremalnego ordynatorek..Gdybym ja trafila na lekarza co chcialby powoli obserwowac ja bym zmienila ale mi zalezalo na tym by w krotkim czasie wszystko zdiagnozowac i wiedziec co i jak..
    P sie boi badania wiem to..czuje pod skora ale kto sie nie boi??Ja szlam na laparo to mialam wrazenie ze diagnoza beddzie bezplodna..To i niech chlop troche sie pomeczy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie porzadnie szprycuje od lutego
    \ Jade na lekach na tarczyce , metformina zestaw witaminek seleni inne dziady oleje budwiggowskie i dieta,,ale pare ostatnich dni pofolgowalam...Bedzie co ma byc..Cykl ze staraniami juz bede spieta na maksa by pilnowac sie..Ale faktkurfffa boje sie wynikow badan z jutra..W czwartek bede ladna spine miala odbierajac wszystkie..Jeszcze zapobiegawczo robie wszystko mlodemu cala trojce tarczycowa i antygeny zeby wiedziec co z nim

Elfik wrote:
    E, poczekaj, jak w kwietniu próbujesz a potem w lipcu, to tylko ci dwa miechy odpadają. Akurat się podleczysz na bezglutenie, naszprycujesz witaminkami i fruuuu.... :)

ja pewnie na Ciebie zaczekam...

hehehe, (tu grobowy smiech z offu...)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam plan dzialan byl luty ale on byl spalony z racji tego ze lewostronna owu a wsio bylo uwiezniete w zrostaxch cud by nie pomogl wiec nawet tak naprawde szans nie bylo.... Teraz kwieciuen potem lipiec i byc moze zalapie sierpien, bo moj na urlopie ..Potem listopad grudzien i tak po kolei yhhyyy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 1111.55

paaulla84, ash lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Beta 1111.55
    no to chyba sie cieszyc mozesz? :"D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cieszę się :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Bety ....ja jutro gin i wyniki i wszystko jasne bedzie !!!

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:18

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz czekam już spokojniejsza do pierwszej wizyty u gin. Ciekawe czy serduszko będzie już bić? Swoją drogą, to aż nieprawdopodobne, że taka mała kropka na usg będzie, a już serce może zabije.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Milcia jeszcze raz gratulacje:)

Miłego dzionka w pracy i domu:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoł laseczki no ja po badaniach wzielam mlodego zrobilam mu tez wszystkie parametry tarczycowe przy okazji...Cos tam na popoludnie z wynikow bedzie ale pewnie i tak calosc dopiero jutro..Lzejsza o troche krwi i kasyw portfelu , ale nie wazne\
    Blagam by nie wyszly mlodemu antygeny , mi to juz tam rybka plum :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia piękna beta! GRATULUJĘ!!! :):):):)

Wieści z wczorajszej wizyty:
    Pęcherzyka brak, owulacja była :):):)
    Od wczoraj biorę duphaston i czekamy.
    Lekarz zachwycony, bo nie spodziewał się że w pierwszym cyklu z CLO taka książkowa owulacja będzie.

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjj joł:)

laski to mój 8 dc a ja mam rozciągliwy śluz z rana ale jaja:)
    nieźle ten ocet działa:P dodam że nie biorę nic innego na śluz, ani oeprarolu ani siemienia;)

MILCIA gratuluję bety:) życzę Ci spokojnej i błogiej ciąży:) i mam nadzieję że za 9 miesięcy pokażesz nam Twój cud:)

ejj ja inseminację dopuszczam do myśli ale in vitro już nie z racji na kasę przede wszystkim

aaa teraz jesteśmy na etapie wyboru kostki na taras i podjazd do domu:) no i mebelki ogrodowe:) aaale sobie wczoraj dupkę wysiedziałam na różnych krzesełkach:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASH gratuluję owulacji w takim razie i czekamy wspólnie na rezultaty:)

ash lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa mowisz ze sie bedziesz kostkowac na tarasach ehheeheheh...Uff jak dobrze ze ja nie mam tego na glowie..U mnei sie w lipcu zacznie rozpierdziucha w srodku domu...Zachcialo nam sie przerabiac komin i stawiamy nowy ..a co :D
    Kasiek przeczytaj priva :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam i odpisałam dzięki:)
    komin nowy? ooo nie zazdroszczę tego bajzlu:D

ale dzisiaj ślicznie na zewnątrz:)

KAśka jak się u was mówi??? idziemy na dwór czy na pole???

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W malopolsce sie mowi idziemy na pole..a wiesz dlaczego? :D Bo u nas byly folwarki i jjak sie szlo dogladac chlopow to sie szlo na pole hihihi Tam gdzie sie mowi isc na dwor np opolskie ;:P to oznaczalo dawniej ze byli panszczyzniani chlopi i szli do dworu po prosbie :D
    zartujue taka dygresja bo sie z nas nie raz smieja ze my mowimy idziemy na pole..Ale tak Kasia u nas sie mowi idziemy na pole :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihii...słyszałam to już, kiedyś Wachowicz w swoim programie tłumaczyła "dlaczego na pole"...;)
    Kap ... dobrze,że młodemu badania zrobiłaś....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem ze dobrze trza bylo spr co u niego..Wachowiczka mieszkala kolo mnie jakies 4km od gorlic , w kleczanach :D
    Widujemy ja nie raz w miescie :D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ