Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, u mnie tez nie miał oporów.
Po co ja miałabym się szprycować i szpagaty robić gdyby nie było komu gór zdobywać?
Dokładnie te same informację uzyskałam na temat inseminacji, choć obecny nie wierzy w e wrogi śluz...
jak mnie wkuleczowują ci doktorzy!!!
niech by i 20 badań zlecił, ale opanujmy temat od razu a nie co miesiąc - a może to?
ale u tego dopiero zaczęłam, dam mu szansę. -
No ja dlatego mam 2ginow jeden od stymulacji drugi od dzialan hiihihihih
Ale oczy zrobi jak mu papierek z laparo przyniose koncem kwietnia yhhyhyyy On juz i tak macha na mnie reka i co mu kaze tylko wypisuje..Mowie mu ten cykl lize rany i ide na antyki bo musze cykl skrocic coby z nast zdazyc a ten nic zero reakcji ze ja cos mieszam zmieniam robie ...Ten ordynator pewnie by mnie zjebal ze sama wsio decyduje..Ale tamten to normalnie konie krasc..Niestety gosc jest z innego miasta niz moje wiec zadnej wladzy na terenie nie ma..Dlatego on jest tylko od monitoringow i recept..A od dzialania bardziej ekstremalnego ordynatorek..Gdybym ja trafila na lekarza co chcialby powoli obserwowac ja bym zmienila ale mi zalezalo na tym by w krotkim czasie wszystko zdiagnozowac i wiedziec co i jak..
P sie boi badania wiem to..czuje pod skora ale kto sie nie boi??Ja szlam na laparo to mialam wrazenie ze diagnoza beddzie bezplodna..To i niech chlop troche sie pomeczy -
ja sie porzadnie szprycuje od lutego
\ Jade na lekach na tarczyce , metformina zestaw witaminek seleni inne dziady oleje budwiggowskie i dieta,,ale pare ostatnich dni pofolgowalam...Bedzie co ma byc..Cykl ze staraniami juz bede spieta na maksa by pilnowac sie..Ale faktkurfffa boje sie wynikow badan z jutra..W czwartek bede ladna spine miala odbierajac wszystkie..Jeszcze zapobiegawczo robie wszystko mlodemu cala trojce tarczycowa i antygeny zeby wiedziec co z nim
Elfik wrote:E, poczekaj, jak w kwietniu próbujesz a potem w lipcu, to tylko ci dwa miechy odpadają. Akurat się podleczysz na bezglutenie, naszprycujesz witaminkami i fruuuu....
ja pewnie na Ciebie zaczekam...
hehehe, (tu grobowy smiech z offu...) -
No ja mam plan dzialan byl luty ale on byl spalony z racji tego ze lewostronna owu a wsio bylo uwiezniete w zrostaxch cud by nie pomogl wiec nawet tak naprawde szans nie bylo.... Teraz kwieciuen potem lipiec i byc moze zalapie sierpien, bo moj na urlopie ..Potem listopad grudzien i tak po kolei yhhyyy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yoł laseczki no ja po badaniach wzielam mlodego zrobilam mu tez wszystkie parametry tarczycowe przy okazji...Cos tam na popoludnie z wynikow bedzie ale pewnie i tak calosc dopiero jutro..Lzejsza o troche krwi i kasyw portfelu , ale nie wazne\
Blagam by nie wyszly mlodemu antygeny , mi to juz tam rybka plum -
Milcia piękna beta! GRATULUJĘ!!!
Wieści z wczorajszej wizyty:
Pęcherzyka brak, owulacja była
Od wczoraj biorę duphaston i czekamy.
Lekarz zachwycony, bo nie spodziewał się że w pierwszym cyklu z CLO taka książkowa owulacja będzie.kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
hejjj joł
laski to mój 8 dc a ja mam rozciągliwy śluz z rana ale jaja:)
nieźle ten ocet działa:P dodam że nie biorę nic innego na śluz, ani oeprarolu ani siemienia;)
MILCIA gratuluję bety:) życzę Ci spokojnej i błogiej ciąży:) i mam nadzieję że za 9 miesięcy pokażesz nam Twój cud:)
ejj ja inseminację dopuszczam do myśli ale in vitro już nie z racji na kasę przede wszystkim
aaa teraz jesteśmy na etapie wyboru kostki na taras i podjazd do domu:) no i mebelki ogrodowe:) aaale sobie wczoraj dupkę wysiedziałam na różnych krzesełkach:) -
Taa mowisz ze sie bedziesz kostkowac na tarasach ehheeheheh...Uff jak dobrze ze ja nie mam tego na glowie..U mnei sie w lipcu zacznie rozpierdziucha w srodku domu...Zachcialo nam sie przerabiac komin i stawiamy nowy ..a co
Kasiek przeczytaj priva -
W malopolsce sie mowi idziemy na pole..a wiesz dlaczego?
Bo u nas byly folwarki i jjak sie szlo dogladac chlopow to sie szlo na pole hihihi Tam gdzie sie mowi isc na dwor np opolskie ;
to oznaczalo dawniej ze byli panszczyzniani chlopi i szli do dworu po prosbie
zartujue taka dygresja bo sie z nas nie raz smieja ze my mowimy idziemy na pole..Ale tak Kasia u nas sie mowi idziemy na pole -
nick nieaktualny