Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
To plan juz jest stary sie brandzluje w przyszly piatek yhyhyhyh....
Pewnie z nim poijade do sacza bo go trema zezre heheheh
Kurde ale nerwa bede miala co wyjdzie po wyniku
No nic wazniejsze wiedziec nuiz zyc zludzeniami nie Kasiulek?
Oj wsio bym zjadla oprocz sojowych kotletow...przy hashi odpada
Kurde na te wyniki tez sie do jutra nie doczekam
Jeszcze jedno okno do umycia i po robocie..zostaje prasowanie wieszanie i odkurzenie -
Dzień dobry
ale pędzicie.
milcia gratulacje!!
Robotka, twoja dieta rzuca na kolana. Ja tak jak Kap nie mogę soi, ale i tak jej nie lubiłam, więc mam alibi. a byłam dwa lata wegetarianką, taaaa
Nie zazdroszczę remontów - ja po urządzaniu nowego mieszkania 2 lata temu mam wstręt do robót jakichkolwiek.
Mieszkanie zrobione tak jak chcę, ale z mężem prawie rozwód.
Wzreszczelisy na siebie w markecie raz, jak jakieś niziny społeczne, dobrze, ze nas ochroniarze nie wyprowadzili.
Ja muszę do jednego doktorka, a potem może to borowinę spróbuję?
Ty to działasz wielofalowo, tak tzrymać.
Kap a jaki ocet pijesz - ten jablkowy, ile?
Kap, nawet jakby młody miał hashi, to za młodego na dietę i wtedy podobno mozna to wyleczyć. Kiedys czytałam, choć opinię są podzielone.
Chociaż młodemu chłopakowi powiedzieć, że nie moze fast foodów. masakra.
Wczoraj malż się dowiedział, ze wygrał jeden projekt. Pojechalismy do kina, małą do babci. Potem na pizze.
Małz jest zadowolony, ja się cieszę równiez oczywiście, on do mnie mówi:
Wiesz jakie to fajne uczucie, jak twoje starania przynoszą efekty i osiagasz sukces?
ja się nadal usmiecham, ale we mnie coś aż zawyło.
Bo ja od dwóch lat co miesiąc porażka.
Oczywiscie nie przesłania mi to wszystkiego, oczywiscie pierwsza kopnę się zawsze w dupę, ale jakiś dół mnie złapał.
Jak lekarz do mnie powiedzial na ostatniej wizycie, że jak test bedzie dodatni, to sms do niego to w pierwszej chwili spojrzałam na niego jak na wariata.
Po prostu w samo clo już nie wierzę
Ash, zazdroszczę wyników - i monitoringu, przynajmniej wiesz, że owu byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 11:15
ash lubi tę wiadomość
-
Elfik to ja piję ocet:)
piję sobie rano na czczo 2 łyżki na szklankę wody:) czasem wieczorem łyżeczkę ale nie zawsze:)
ufff mój to w remontach jest posłuszny jak baranek, on wykłada kasę a ja rządzę
taaaa dieta moja rzuca na kolana:P ale ta tabliczka czekolady wczoraj to niby co? do wieczora mnie muliło hehe
Kacha zastanów się czy jechać z nim na to badanie....mój mimo że ja miałam w gaciach wiecej niż on to wolał iśc sam na badanie;) -
Robotka1 wrote:Elfik to ja piję ocet:)
piję sobie rano na czczo 2 łyżki na szklankę wody:) czasem wieczorem łyżeczkę ale nie zawsze:)
ufff mój to w remontach jest posłuszny jak baranek, on wykłada kasę a ja rządzę
taaaa dieta moja rzuca na kolana:P ale ta tabliczka czekolady wczoraj to niby co? do wieczora mnie muliło hehe
Kacha zastanów się czy jechać z nim na to badanie....mój mimo że ja miałam w gaciach wiecej niż on to wolał iśc sam na badanie;)
Nie wejde do pokoiku bo i po co ale mysle ze swiadomosc ze jestem z nim pozwoli mu kapucyna wytrzasnac hihihihi
Laski ja nie pije octu..jak juz to łykałam kapsulki cidrex ocet jablkowy..Gdybym, miala wypic ocet bym haftowala dalej niz widziala -
Mam nadzieje ze mlody nie ma hashi bo sie zajevie normalnie ale na tyle jest madry ze wie ze z czesci produktow bedzie musial zrezygnowac..a jakich> no to jak wyjdzie hashi kupie food tester taki za 500zl tam sie robi badanie samemu na co sie ejst uczulony,..Chyba jednak wolalabym zeby mnie ten zaszczyt zaatakowal niz jego...Dlatego blagam najwyzszego zeby mnie to cholerna łaska hashi obdarzyl a mlodego oszczedzil....
To prasowanie juz mi bokiem wylazi ehhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kap, my takie matki polki - ja też siedząc w szpitalu z córą, myślałam, cokolwiek złego ma być z moim dzieckiem, ja to wezmę, podwójnie...
No nie wiem, mój też wolał jechac sam na badanie. to dla nich krępujące i tak cała poczekalnia wie po co idzie, to jeszcze zona na placach...))
A rzeczywiście można ocet w tabletkach. Tylko nie wiem czy dorzucić. Już się nad ziołami Sroki zastanawiam. Piłam trzy cykle, teraz dwa bez, ale ginowi się ogląd teraz podobał, może to zioła. Z drugiej strony dziewczyny piszą że z clo i ziołami można się przestymulować. Mnie się do tej pory nie udało, ale u mnie w ogóle te jajniki to niechętne - amh wysokie, pierścienie na jajnikach, ale żeby któryś się wychylił i urósł jak natura karze, to już nie...
Madziara, a u Ciebie to czym może być spowodowane? Takie dłuższe cykle?
Ty jesteś lekarzem, to powiedz mi proszę, czy lekarz na pewno może stwierdzić brak ciąży w 30 dc? Bo mnie lekarz powiedział, że nie jest cudotwórcą i do, nie chce kłamać którego, bo nie pamiętam, tygodnia, on na usg nie zobaczy czy jest ciąża czy nie ma.
Madzia, pieprz mierzenie temp! Jak ja ją mierzyłam to byłam tak tym spięta, że plemnik do mnie to by się do mnie przedarł chyba tylko z granatem w zębach,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 12:16
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Skoro jak piszesz po clo slabo reagujesz to moze pomysl nad elektrokauteryzacja jajnikow???
Juz pytalam mojego czy pojedzie sam..Odpowiedz byla jedna
a musze sam ? hahahahaha
No ja mojego znam juz na tyle ze wiem ze odwazniejszy bedzie jak pojedzie ze mna..No i najlepsze nie jedziemy do kliniki..Babeczka co wspolpracuje z klinika z krakowa to ma u sb prywatnie wiec jest kameralna sprawa i umawia sie na godzine takze tlumow nie bedzie....
Po drugie moj jak sie zdenerwuje to sie lekko przycina , wiec podwojny stres.. Dlatego najczesciej rozmowy z lekarzami i inne sprawy zalatwiam najczesciej ja.. a on bidny idzie jak na sciecie tylko heheheh
Niech sie cieszy ze sie zgodzilamz n im jechac...ze mna nie lata jak macice wystawiam na oglad publiczny ehhh....
Kurde spr w necie i uja nie ma jeszcze nic z wynikowWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 12:18
-
nick nieaktualny