X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Madzia idź przeproś męża, bo jego to ma pewno dotknęło. Wiem, jak mój reagował na takie słowa.
    A mi jak mojemu napisalam ze czuje sie niepelnowartosciowa bo lewa strona niedrozna to wyslal sms z tekstem..Niepelnowartosciowa nie.. ale prdolnieta napewno heheheheh
    Zamiast mnie wkurzyc to mnie wtedy rozsmieszyl ehhehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, napisałaś, ze idziesz go przeprosić, a ja nie zdążyłam przeczytać. :( Ale mysl nadal prawdziwa. Tak uważam

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja kiedyś w takiej sytuacji powiedziałam koleżance:
    A ty byś go zostawiła, jakby się okazało, że jest bezpłodny? kopa w tyłek i za drzwi
    czy to jego wina???
    albo gdyby miał wypadek i stracił wzrok?
    to też powód, żeby się pozbyć "wrzoda"?

To dlaczego do ciężkiej cholery obrażasz go, myśląc, że jest gorszym człowiekiem od Ciebie, jakimś pustakiem, który oceni cie jak zwierzę, a nie jak ukochanego człowieka, którego wybrał, kocha i będzie dzielił też to, co trudne?
    Kobito swiete slowa!!!! Jak Ty masz aniele na imie zdradz sie ehhehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda jest taka ze co ma byc bedzie i na co mamy wplyw to wplywamy reszta w rekach tego najwyzszego jest....
    Ja dzis czuje ze marzenia sa do spelnienia ...tarczyca unormowala sie , gin dal zielone swiatlo i duzo nadzieii..Moze nareszcie zaczna sie dobre wiesci...Jak zobaczylam plamienie na wkladce to pomyslalam ze chce by ten okres co przyjdzie byl ostatni na dlugie miesiace....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet w jednej milionowej nie powiem, że wiem co czuje Madziara
    po przedwczesnym porodze starając się o nast dzidzie robiłam badnia, na zaspół antyfosf też. Wynik pokazal że coś tam było,ale teraz nie ma. Zapytalam co by bylo jakby była, a mi gin na to, ze od poczatku brałabym leki...

ale M pewnie ma temat bardziej zglebiony.

ja starając sie ok 2, 5 lat o pierwsze i dwa o drugie wiem odrobinkę o co chodzi. Dziewczyny się skarżą bo im trzeci cykl nie wycgodzi. tttaaa, staram się pamiętać, ze kazdy ma swoje przezycia
    Ja też parę razy poczułam się "gorsza" i takie tam, co ze mna nie tak?
    teraz tez mam doła, bo sama nie wiem, czy nie rzucić w cholere (może to znowu dobroczynny wpływ clo na moją psyche, ale...)

Gdłeboko ci zyczę Kap, zeby to był ten cykl.
    wszystkim wam kobitki też
    nikt nie zasługuje, żeby się zastanawiać czy jest wystarczająco dobry..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie obstawiam czy to bedzie ten cykl ale samo to ze jest szansa na to by sie moc wogole starac dodaje nadzieji ze predzej czy pozniej sie uda..
    I nie chodzi o to ze musi sie juz , teraz , zaraz udac Ale chodzi o to ,ze ma sie jakas realna szanse..Chyba najgorzej jest jak nie ma nadzieji na cos...Ja balam sie wlasnie takiej diagnozy po laparo ze diagnoza bedzie brzmiala bezplodna....\
    Ehhh te wszystkie choroby itd..mozna zwariowac
    Mowisz clo bije na mozg??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik Nic nie wiem o tej chorobie tak naprawde ...dzis dopiero co mi tel lek pow co nie co...
    musze poczytac....a maz pow ze on chyba tez by tak zareagowal przypomnial mi tylko ze jak on mial wypadek i ma swoja chorobe to ja go nie zostawilam
    .....dobra dziewczyny...co ja wam Bede mulic swoim problemem...ja sie podniose ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja,wiem ze ma uczucia on tak jak ja...albo moze i bardziej tylko nie pokazuje...moze Bog ma dla mnie inny plan!!

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:21

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie zostaniesz z tym wszystkim sama! Jestesmy my, ja i twoj KOCHAJACY mąż! Dasz rade to przejść. Odwiedze was jak bedzie juz w domu dziecko, bo będzie!

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam....dziewczyny zrobie wszystko tak czy tak zeby miec dziecko !!! Tylko czuje sie bezsilna!!

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laduj beterie wiosną i do przodu

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pamietacie Maz mi przypomnial moje slowa " Pan Bog nie da Nam wiecej niz mozemy to wytrzymac " ....

i tego sie trzymajmy !!

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to mowilas, a sama zapomnialas?

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pamietam to moje slowa.....ale w takiej chwili czlowiek ...
    traci nadzieje...i nie mysli...

co do in vitro nie jestem przeciwna ...jesli ma to komus pomoc ...bo ktos pytal....to troche jak z tym ze jechowi godza sie zeby dziecko umarlo zamiast zgodzic sie Na przetoczenie krwi- bylam sama przy takiej sytuacji ..wiara wiara wierze w Boga ale nie wierze ze on by byl przeciwny ..bo jak tak to by nigdy to nie powstalo...a Bog przenajmniej dal nadzieje dla takich jak ja!! A mysle ze kazdy ma prawo do zdania ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 23:10

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ten szary poranek dziołchy :)
    Jak samopoczucie?U mnie temp spada wiec szykuje sie na @ dzis lub jutro ....Kolejny dzin kobitki sie zaczyna..weekend za pasem :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dokonam ostatecznego sprzątania podłóg dzisiaj i jutro się wynoszę na swoje :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:22

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh dziewoje choroby to jednak utrapienie straszne i ciezko sie nie zalamac ..naprawde dla mnie to szok jakis :(
    Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Madzia,,dasz rade bo jestes meeega silna kobitka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 08:33

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia tak mi przykro czytając Twoje posty ostatnie:(
    wiem że jest Ci strasznie ciężko i pewnie sobie miejsca nie możesz znaleźć....ale pamiętaj, zawsze jest jakieś wyjście...
    to tak jak ja....przez pierwsze dni po azoospermi myślałam że się zastrzelę, nie mogłam nic robić, wszystko mnie denerwowało, i jednoczeście czułam się bezsilna...
    ale teraz gdy minął już jakiś czas i zostały podjęte jakieś tam kroki wiem że gdzieś mnie to zaprowadzi.....
    trzymam za Ciebie gorąco kciuki i tak jak mówiły dziewczyny, pozwól sobie pomóć w taki sposób jak proponują lekarze, może to dobre rozwiązanie?

MILCIU przyznaj się co sobie na głowie zrobiłaś??:) co teraz modne?? ja zapuszczam, zresztą całe życie;) zapuszczam zapuszczam, potem ścinam, żałuję i znowu zapuszczam;) cieszę się Twoim szczęściem:)
    ja też próbuję się dorobić potomka na nowy dom;)

KAP a Ty już wiesz co o tym myśle;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ