Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNic w sumie okresu nie mam brzuch napierd ...dostalam duphaston Na wywolanie i sie mecze...jeszcze do tego lekarz stwierdzi chorobe autoimunologiczna mialam hemolityczna chorobe ale nie bylo takiego rzutu ...prawdopodobnie to moje antygeny dzialaja tak Na kazdy plod ze musiala bym podejs do in vitro lezec w klinice dostawac imunoglobulune czy COs i tak 9 mies o Ile sie uda ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:55
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Nic w sumie okresu nie mam brzuch napierd ...dostalam duphaston Na wywolanie i sie mecze...jeszcze do tego lekarz stwierdzi chorobe autoimunologiczna mialam hemolityczna chorobe ale nie bylo takiego rzutu ...prawdopodobnie to moje antygeny dzialaja tak Na kazdy plod ze musiala bym podejs do in vitro lezec w klinice dostawac imunoglobulune czy COs i tak 9 mies o Ile sie uda ....
Masz stwierdzona jakas immunologiczna ?Czyli wszystko by sie zgadzalo ze antygeny reaguja na zarodek...Echhh okropna wiadomosc...Przytulam kochana.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Dzis bylam u prof w Lublinie...i taka diagnoza po wynikach ....Zespół antyfosfolipidowy (APS - antiphospholipid syndrome), nazywany również zespołem Hughsa,choroba hemolityczna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś w takiej sytuacji powiedziałam koleżance:
A ty byś go zostawiła, jakby się okazało, że jest bezpłodny? kopa w tyłek i za drzwi
czy to jego wina???
albo gdyby miał wypadek i stracił wzrok?
to też powód, żeby się pozbyć "wrzoda"?
To dlaczego do ciężkiej cholery obrażasz go, myśląc, że jest gorszym człowiekiem od Ciebie, jakimś pustakiem, który oceni cie jak zwierzę, a nie jak ukochanego człowieka, którego wybrał, kocha i będzie dzielił też to, co trudne?kapturnica lubi tę wiadomość