X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia co sie stalo??Czemu placzesz???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Madzia, co jest?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic w sumie okresu nie mam brzuch napierd ...dostalam duphaston Na wywolanie i sie mecze...jeszcze do tego lekarz stwierdzi chorobe autoimunologiczna mialam hemolityczna chorobe ale nie bylo takiego rzutu ...prawdopodobnie to moje antygeny dzialaja tak Na kazdy plod ze musiala bym podejs do in vitro lezec w klinice dostawac imunoglobulune czy COs i tak 9 mies o Ile sie uda ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazalam mezowi sie wyniesc ....niech sobie zycie ulozy ...wyszedl z placzem...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Kazalam mezowi sie wyniesc ....niech sobie zycie ulozy ...wyszedl z placzem...
    czemu sie na biednym chlopie wyzywasz????!!!!!

polkosia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Nic w sumie okresu nie mam brzuch napierd ...dostalam duphaston Na wywolanie i sie mecze...jeszcze do tego lekarz stwierdzi chorobe autoimunologiczna mialam hemolityczna chorobe ale nie bylo takiego rzutu ...prawdopodobnie to moje antygeny dzialaja tak Na kazdy plod ze musiala bym podejs do in vitro lezec w klinice dostawac imunoglobulune czy COs i tak 9 mies o Ile sie uda ....

Masz stwierdzona jakas immunologiczna ?Czyli wszystko by sie zgadzalo ze antygeny reaguja na zarodek...Echhh okropna wiadomosc...Przytulam kochana....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis bylam u prof w Lublinie...i taka diagnoza po wynikach ....Zespół antyfosfolipidowy (APS - antiphospholipid syndrome), nazywany również zespołem Hughsa,choroba hemolityczna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazal zadzwonic jak mi przejdzie ...nie chce zeby die meczyl ze mna...on tak chce dziecko ale ja mu nie dam...wiec po chu...mi to wszystko...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dzis bylam u prof w Lublinie...i taka diagnoza po wynikach ....Zespół antyfosfolipidowy (APS - antiphospholipid syndrome), nazywany również zespołem Hughsa,choroba hemolityczna...
    Tu na jednym watku sa dziewczyny z ta choroba cos watek choroba autoimmunologiczna popatrz popytaj moze one ddzadza ci jakies nadzieje...Wiem ze diagnoza okropna..ehhhhh tak bardzo Ci wspolczuje Madzia....Nawet nie umiem sobie wyobrazic co czujesz...Ale nadzieje zawsze trzeba miec!!!!Saleki leczenie To nie ejst wyrok

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu Madzia zagladnij https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/choroby-autoimmunologiczne-a-zajscie-w-ciaze,725.html

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, a nie pamiętasz już, jak Ci kiedyś powiedział, że Ciebie wybrał i z Tobą chce być mimo wszystko? On Cię kocha.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam wierza dziewczyny...ale eiekszosci z nich adopcja zostaje...tak jak mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo Sylwi ,,za to wszystko wszystkie slowa i jej madrosc ....!!!

Sysiaaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Madzia, a nie pamiętasz już, jak Ci kiedyś powiedział, że Ciebie wybrał i z Tobą chce być mimo wszystko? On Cię kocha.

wiem ide go przeprosic!!!

Milcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie sie zycze wam wszystkim Tu i nie tylko radosci i szczescia z posiadania brzuszkow ;)..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 19:23

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadne slowa nie oddadza tego co napewno czujesz...Ale Madzia Hania czeka......

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hani juz nie ma Bo zaadoptowala ja Inna rodzina ...chyba ze Inna Hania ale i tak sie ciesze ze znalazla dobry dom...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia idź przeproś męża, bo jego to ma pewno dotknęło. Wiem, jak mój reagował na takie słowa.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie inna Hania zobaczysz!!!Zacznij proces adopcyjny tym zajmij teraz glowe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś w takiej sytuacji powiedziałam koleżance:
    A ty byś go zostawiła, jakby się okazało, że jest bezpłodny? kopa w tyłek i za drzwi
    czy to jego wina???
    albo gdyby miał wypadek i stracił wzrok?
    to też powód, żeby się pozbyć "wrzoda"?

To dlaczego do ciężkiej cholery obrażasz go, myśląc, że jest gorszym człowiekiem od Ciebie, jakimś pustakiem, który oceni cie jak zwierzę, a nie jak ukochanego człowieka, którego wybrał, kocha i będzie dzielił też to, co trudne?

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 472 473 474 475 476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ