X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cioteczki idę do banku:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm..czyzby jakis mały napad;)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • czarownica222 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dzięki:D:D
    a Ty co? w pracy??
    w pracy... niestety ale mam cały czas dostęp do kompa więc podczytuję Was nagminnie :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Czarownica to tak jak ja:D mam dostęp do neta i uzależnienie od was wygrywa:) ciągle podczytuje;)
    dziś się zastanawiałam jakby mi komputer zabrali to co ja bym cały dzień w pracy robiła:P

kurrrrde ale mnie ten mój bank wkurza.....trzy osoby przede mną a godzinę czekania bo jedno okienko....końćzę spłacać pożyczkę i spieprzam z tego banku w pierony.

dziewczyny jaki mam piękny śluz to o mamusiu:) rozciągliwy, przeźroczysty i duużo go:) no nie mogę się nim nadziwić:) dziś starego po miesiącu abstynencji trzeba do roboty zagonić:D co by cyklu nie stracić tak do zera;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ja mam tak samo co by było gdyby kompa nie było ?! toż to szok wole nie myśleć:D Ja dzisiaj tez ulegam Mojemu bo mnie męczy od soboty a ja dałam na wstrzymanie :D choć śluzu u mnie nijak go nie widać:(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kaska robota Ci sie szykuje...Ja to jeszcze musze poczekac 2tyg ło matko az tyle jeszcze heheheheh
    Tym bardziej ze jak zjedzie trza odczekac do badania :-/
    Ale zas po tym se uzyje :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAKZE TEN TEGO jade po wyniki papierowe potem zakupy i mlodego ze szkoly a pozniej pogadanka u gina..
    Mam nadzieje ze nie dobije mnie a podtrzyma na duchu..Wiem ze gsociu nie owija i nie cukruje ..JAK JEST ZLE TO JEST ZLE i kuva zadna moca nie po2wie ze bedzie dobrze...
    Pewnie i dobrze :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturnica daj znać jak poszło:)ja tez nie lubię owijania, wolę prosto z mostu :)

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nawiązując do dzieci-widziałyście?
    http://dzieci.pl/kat,1033939,title,Poruszajacy-film-o-poszukiwaniu-milosci,vid,16513081,video.html

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie widziałam tego Zagubiona. w wolnej chwili obejrzę:)
    a teraz będę szamać dwa kiwi bo sobie kupiłam przed chwilą.

Kaśka trzymam kciuki za rozmowę:) oby była pomyślna:) no i pochwal się co tam ciekawego kupiłaś??
    ja po drodze do banku kupiłam sobie dwie pary trampek takim z ekoskóry za 9.96zł jedne:P białe i miętowe:D

hehehe

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o nie widziałam tego Zagubiona. w wolnej chwili obejrzę:)
    a teraz będę szamać dwa kiwi bo sobie kupiłam przed chwilą.

Kaśka trzymam kciuki za rozmowę:) oby była pomyślna:) no i pochwal się co tam ciekawego kupiłaś??
    ja po drodze do banku kupiłam sobie dwie pary trampek takim z ekoskóry za 9.96zł jedne:P białe i miętowe:D

hehehe

jak to mówi mój mąż-kobita to by była chora jakby "przy okazji" sobie czegoś nie kupiła-nawet najmniejsza pierdoła ale musi być hihi

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah nooo masz rację:D kurde no musiałam wykorzystać czas w którym bezczynnie siedziałam w kolejce:P
    ale dziś pusto na tym forum;)
    ale to pewnie przez pogodę-tak ślicznie u nas:) lodzika zjadłam:) mniam:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha a ja tez se botki kupilam hyhyhy i zestaw witaminek dla mlodego..wszamamy obiad i jedziemy do miasta..Jakas dziwaczna ta pogoda wyglada jakby burza zaraz miala u mnie byc ehhhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niebo lekko przydymione;) ale cieplusio strasznie:)

ja juz poegnałam KADRE ZARZADZAJACA i do 17.
    za chwilę małż z młodą do mnie przyjadą:) to mi czas szybko zleci, w ogóle dziś mi szybko leci:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec drogie kobitki..U mnie banan na twarzycce zagoscil :D Łosiek dal mi duze nadzieje stwierdzajac cytuje: prawa strona jajnik zdrowy jajowod byl drozny nie trzeba nic kolo niego robic procz puszcenia zrostow...
    Next cykl kazal sie stymulowac clo zrobic poziom estradiolu kolo 10dnia cyklu zeby sie nie przestymulowac clo przy kauteryzowanym jajniku i dzialac!!!!
    Takze dodal mi lasencje skrzydel :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kasia superowo :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam nowy etap w życiu... dziecko, nowe mieszkanie, a wczoraj zafundowałam sobie nową fryzurę :)

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zaczyna się układać jak trzeba i bardzo się cieszę z tego powodu ;)

Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem meega pozytywnie naladowana.. Bo szanse sa i to duze .... Stwierdzil ze mam sie lewa strona nie przejmowac bo jedna zdrowa strona wiecej warta niz dwie takie sobie....
    Wiem ze predzej czy pozniej sie uda tylko teraz armie malza zbadac i oby byla jak wermacht hitlera-silna , zwarta i gotowa do boju ihhiihhi
    Zaczynam plamic z odstawienia takze pewnie @ sie jutro rozkreci i zaczne nowy cykl...Cykl staran !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:33

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Wszystko zaczyna się układać jak trzeba i bardzo się cieszę z tego powodu ;)

ciesze sie ze komus sie uklada...pod kazdym wzgledem...leze w lozku i placze...dobrze ze chociaz obiad ugotowalam...to chociaz maz niech porzadnie zje..pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:36

‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ