Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
haha Czarownica to tak jak ja:D mam dostęp do neta i uzależnienie od was wygrywa:) ciągle podczytuje;)
dziś się zastanawiałam jakby mi komputer zabrali to co ja bym cały dzień w pracy robiła:P
kurrrrde ale mnie ten mój bank wkurza.....trzy osoby przede mną a godzinę czekania bo jedno okienko....końćzę spłacać pożyczkę i spieprzam z tego banku w pierony.
dziewczyny jaki mam piękny śluz to o mamusiu:) rozciągliwy, przeźroczysty i duużo go:) no nie mogę się nim nadziwićdziś starego po miesiącu abstynencji trzeba do roboty zagonić
co by cyklu nie stracić tak do zera;)
-
TAKZE TEN TEGO jade po wyniki papierowe potem zakupy i mlodego ze szkoly a pozniej pogadanka u gina..
Mam nadzieje ze nie dobije mnie a podtrzyma na duchu..Wiem ze gsociu nie owija i nie cukruje ..JAK JEST ZLE TO JEST ZLE i kuva zadna moca nie po2wie ze bedzie dobrze...
Pewnie i dobrze -
o nie widziałam tego Zagubiona. w wolnej chwili obejrzę
a teraz będę szamać dwa kiwi bo sobie kupiłam przed chwilą.
Kaśka trzymam kciuki za rozmowęoby była pomyślna:) no i pochwal się co tam ciekawego kupiłaś??
ja po drodze do banku kupiłam sobie dwie pary trampek takim z ekoskóry za 9.96zł jedne:P białe i miętowe:D
hehehe -
Robotka1 wrote:o nie widziałam tego Zagubiona. w wolnej chwili obejrzę
a teraz będę szamać dwa kiwi bo sobie kupiłam przed chwilą.
Kaśka trzymam kciuki za rozmowęoby była pomyślna:) no i pochwal się co tam ciekawego kupiłaś??
ja po drodze do banku kupiłam sobie dwie pary trampek takim z ekoskóry za 9.96zł jedne:P białe i miętowe:D
hehehe
jak to mówi mój mąż-kobita to by była chora jakby "przy okazji" sobie czegoś nie kupiła-nawet najmniejsza pierdoła ale musi być hihi
-
A wiec drogie kobitki..U mnie banan na twarzycce zagoscil
Łosiek dal mi duze nadzieje stwierdzajac cytuje: prawa strona jajnik zdrowy jajowod byl drozny nie trzeba nic kolo niego robic procz puszcenia zrostow...
Next cykl kazal sie stymulowac clo zrobic poziom estradiolu kolo 10dnia cyklu zeby sie nie przestymulowac clo przy kauteryzowanym jajniku i dzialac!!!!
Takze dodal mi lasencje skrzydel -
Jestem meega pozytywnie naladowana.. Bo szanse sa i to duze .... Stwierdzil ze mam sie lewa strona nie przejmowac bo jedna zdrowa strona wiecej warta niz dwie takie sobie....
Wiem ze predzej czy pozniej sie uda tylko teraz armie malza zbadac i oby byla jak wermacht hitlera-silna , zwarta i gotowa do boju ihhiihhi
Zaczynam plamic z odstawienia takze pewnie @ sie jutro rozkreci i zaczne nowy cykl...Cykl staran !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:33
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Wszystko zaczyna się układać jak trzeba i bardzo się cieszę z tego powodu
ciesze sie ze komus sie uklada...pod kazdym wzgledem...leze w lozku i placze...dobrze ze chociaz obiad ugotowalam...to chociaz maz niech porzadnie zje..pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:36