X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też mam taką nadzieję. Już biorę 6 sztuk luteiny dziennie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek no zalozyla mu te separacje na jedna strone..Jedna pekla taka ciasnote mial heheh
    Odpisalam ci na wiadomos :)
    Wiecie co se jutro zrobie do amania? Ruskie!!! mrrrrr oczywiscie chude bez dodatkow tluszczu ale mcno pieprzowane ...Gosh jak ja sie ciesze ze moge znow nabial jesc...Normalnie wczoraj jak jadlam twarozek z ziolami to wiedzialam ze raj istnieje heheh :D

Milcia, Idia, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis zupa jarzynowa z duza iloscia warzywek kazdej masci :P drugiego nie bedzie bo wywiadowka po poludniu i wizyta u drmatologa z mlodym :D
    Jakis dobry humorek mam dzis :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 08:51

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o Kacha wiem co to za gumki:) separacje będzie miał zakładane na szóstki:) żeby się między szóstkami a piatkami zrobiła luka do włożenia pierścieni na których się będzie aparat opierał:) ale mnie bolały te pierwsze gumki bo to pierwsza stycznośc z przesuwaniem zębów....może nie od razu ale za 2-3 dni uhh:)

dziewczyny miło się czyta pozytywne wieści z monitoringów:) mniej miło o zagrożeniach ciąży:(
    jak się dziś czujecie? Milcia Idia??

Kinga <3 było?? :D

no nie było niestety moj Mężu zaniemógł znaczy dopadła go wczoraj pod wieczór jakies atrakcje zołądkowo-jelitowe,ale mam nadzieje ze dzis nie bedzie za pózno zreszta jak ma byc dobrze to czy wczoraj czy dzis to i tak sie uda.:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia wisz co??
    tak patrze na kalendarz co i kiedy mam zaznaczone i 14kwietnia o 14 to badanie Palelka i w dodatku na mostowej 4 ahhahaha
    Oby zbieg okolicznosci byl szczesliwy :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    no nie było niestety moj Mężu zaniemógł znaczy dopadła go wczoraj pod wieczór jakies atrakcje zołądkowo-jelitowe,ale mam nadzieje ze dzis nie bedzie za pózno zreszta jak ma byc dobrze to czy wczoraj czy dzis to i tak sie uda.:)
    No podobno jelitoweczka znow szaleje..Podogladaj bidulke to szybciej sie wyleczy ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No podobno jelitoweczka znow szaleje..Podogladaj bidulke to szybciej sie wyleczy ;)

Dziś to juz nie ma ze boli;)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurde ja też dziś dziwnie rano na kibelku spędziłam więcej czasu.....oby mnie nie dopadło, choć może niech mnie dopadnie:) pójdę na wolne:P haha
    ja to jestem nie do zdarcia, nie choruję prawie w ogóle.

no Kasiek mi też te gumki pękały, niech sobie podejdzie to mu na pewno da nową, i najlepiej na zapas do domu sam sobie założy za pomocą nici dentystycznych:)
    po kilku dniach jak mu się zrobi luz mogą mu wypadać, to tez najlepiej żeby sobie sam w domu dał radę bo to nic trudnego:)
    mi musiała wepchać podwójne gumki takie grube bo się nie chciały zęby ruszyc taką ciasnotę miałam....
    bo ja ogólnie miałam za dużo zębów;) powyrywali co trzeba i teraz się już ładnie po roku układają:)

Kinia no oby nie było za późno:) ja to w gorącej wodzie kąpana i na pewno bym mu nie przepuściła a jakbym przepuściła to byłabym zła jak osa;)

laski owu wyznaczyło mi owu na 11dc.....obstawiam że to po dongu tak szybko bo ja takie wczesne owulacje miałam jedynie po CLO i pregnylu!!! i gdyby to że mój chłopina nie może, na pewno nie zeszła bym z niego wtedy kiedy podniecałam się moim śluzem:) taki był śliczny:)
    ja wiem że to zasługa octu:) bo wiesiołek i len już jakiś czas temu odstawiłam:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy octu , ja bardziej obstawialabym donga ze wzgl na estrogeny nawiazuje do sluzu ;)Jakby usg bylo tanie to by czl zrobil i nie kminil czy byla czy nie..A tak to lipa...
    Ja pojutrze naklejam plasterek na endo ciekawe jak bedzie dzialalo.. :P Jajnik pobnolewa dzis co chwile, albo przez to ze kluty i ciety albo nie wiem m oze cosik samo rosnie..Jakby liczyl naprzemiennie bo u mnie tak roslo to by wypadalo na prawy wlasnie zeby zaczynal dzialalnosc..Oby
    Mlodemu na miejscu ta gumka pekla wiec mu zalozyla inna od razu....aparat ma m iec za tydz wiec moze gumka wytrztyma....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już założyła to nie powinna pęknąć sama od siebie:)
    Kasia ale ja śluz piękny mam dwa miesiące już:) a w tamtym donga nie brałam, no może dwa dni i przestałam po zobavczeniu wyników męża.

jestem w szoku i mogę powiedzieć że w tym cyklu miałam pęłną świadomość co się ze mną dzieje:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ogolnie nie masz problemow ze sluzem wiec ciesz szpaka :P
    Ja juz tez @koniec taki kawowy sluzik sie pojawia takze zaczyna sie juz robic czysto
    Kurde Kasiek powiem Ci ze zaczynam sie denerwowac nie swoim cyklem ale badaniami nasienia...Boje sie ze jak wyjdzie cos nie tak to polaczenie moich problemow plus nie daj boze problem z nasieniem i wyjdzie czarna dupa!!! :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka nasienie zawsze można poprawić (pod warunkiem że to nie azoospermia) więc nie bój żaby.

ja też zaczełam się stresować-a może ten mój cykl to ten jeden na dziesięć gdzie owulacja występuje samoistnie ??? ehhhh

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty sama obserwując siebie codziennie i temperaturę będziesz mogła powiedzieć co u Ciebie się dzieje:) no i ten monitoring:) bezcenny:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhj boli jak bolało. Ale leże od wczoraj dopiero. Cóż cierpliwości- w końcu minie.

Kap ja chcę te Twoje pierogi! Mniam mniam ;)
    W ogóle w ciąży na mięso patrzeć nie mogę. Setek biały, sałatki warzywne i bułki z masłem to moje menu. Obiad to dramat- wszystko mdli.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka nasienie zawsze można poprawić (pod warunkiem że to nie azoospermia) więc nie bój żaby.

ja też zaczełam się stresować-a może ten mój cykl to ten jeden na dziesięć gdzie owulacja występuje samoistnie ??? ehhhh
    Ale skoro zareagowalas na niego(a badaniem progesteronu wyczaisz)to nie sadze ze ta jedna ;) raczej ze jedna z wielu przed toba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 09:42

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pierozki beda jutro..dla mnie polane maggi...Ajc jak sobie uzyje :D
    Mi mieso w ciazy odrzucilo i zeszlo mi kilka dobrych lat zeby je zaczac znow jesc...ale jem tylko kilka rodzajow i nie zawszze..Cycki , udko schab , szynka i poledwica wolowa..Reszty sie nie tkne :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kaska zwgwalc go :P albo probe zrob
    Ale skoro zareagowalas na niego(a badaniem progesteronu wyczaisz)to nie sadze ze ta jedna ;) raczej ze jedna z wielu przed toba...
    KAsieńko obyś miała rację:) tak bym chciałą w końcu nad tymi cyklami zapanować:)

haha zgwałce zgwałce:) ale dam mu jeszcze trochę wytchnienia, teraz mija miesiąc jak tego nie robiliśmy o boshhhh:P przed okresem go zmuszę;) ale to na serio nie takie proste bo różne rzeczy ostatnio wymyślaliśmy, ogólnie stanął ale nie na miarę swoich możliwości więc taki sex moglibyśmy bez finału całą noc robić:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdee ale to namiesza w org ja prdl nie moge uwierzyc?Ty zaczal juz brac clo????
    Ja bez sexa dluzej bywam nie raz i zyje :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nie lubie pierogów ruskich ani klusek śląskich:P więc nie leci mi ślinka:::D natomiast na słodko jak najbardziej albo z truskawkami czy borówkami:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie pampuchy na p[arze z sosem z borowek albo truskawek/./Ojj a sezon na truskaweczki czeresienki niedlugoJa mam 5duzych drzew czeresniowych i 2tyg sie nimi tylko zywie w roku ehehehhe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ