Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musze czekac z serduchami do nast tyg bo malz zjedzie w sobote ale posucha i tak musi byc bo w poniedzialek badanie..Obyy bylo ok.
Tak licze ze kolo nast srody zaczne dzialac coby w razie wczesniejszej owu nie przegapic...monit mam w 14dniu cyklu tak wypada czwartek no ale trudno....
Ehh ale bede zdenerwowana wynikami badan nasienia- masakra jakas....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:04
Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja musze czekac z serduchami do nast tyg bo malz zjedzie w sobote ale posucha i tak musi byc bo w poniedzialek badanie..Obyy bylo ok.
Tak licze ze kolo nast srody zaczne dzialac coby w razie wczesniejszej owu nie przegapic...monit mam w 14dniu cyklu tak wypada czwartek no ale trudno....
ja narazie nie mysle o badaniu zobaczymy a noz widelec uda sie w tym cyklu a jak nie wtedy nie ma przepros w kolejnym robimy badania -
dziewczynki po dzisiejszym monitoringu wiem już, że owulka była. Prawdopodobnie jeszcze w sobotę. Temperatura póki co tego nie potwierdza, ale po pęcherzyku ani śladu, znaczy się jest płyn, więc nie ma wątpliwości.
Dziewczyny jakie badania najlepiej wykonać w II fazie cyklu? Myślę zrobić co ważniejsze, bo ostatnie mam z września...kiniaczek84, czarownica222 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
A co do badań nasienia, jak w tym cyklu się nie udało, to Mężuś już wie, co go czeka
Tylko dziś powiedział, że czuje, że nie będzie musiał
Chciałabym by miał rację
kapturnica lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Milcia, taka rada. Mi gin kazał o 19 kłaść się spać. Jak usłyszał że z bólem brzucha chodzę spać o 22 to się wnerwił, że w takiej sytuacji spać przed wieczprynką bo organizm ma być ekstremalnie wypoczęty.
Milcia usłyszysz serducho! Łez i relaks!
Mnie wciąż boli. -
Czesc dziolchy przygoda z clo nr 2zaczeta wzielam piuerwsza tabletencje
Dziewczyny lezcie dupki do gory wypinajcie i wszystko bedzie gitara....
Pamietajmy ze robimy wszystko na co mamy wplyw ,reszta w rekach najwyzszego:)
Ja zaraz mlodego wykopuje złozka bo przeswietlenie i jakies gumki dzis bedzie mial robione a 15kwietnia bedzie metal szczena swiecil juz hahahaIdia lubi tę wiadomość
-
o Kacha wiem co to za gumki:) separacje będzie miał zakładane na szóstki:) żeby się między szóstkami a piatkami zrobiła luka do włożenia pierścieni na których się będzie aparat opierał
ale mnie bolały te pierwsze gumki bo to pierwsza stycznośc z przesuwaniem zębów....może nie od razu ale za 2-3 dni uhh:)
dziewczyny miło się czyta pozytywne wieści z monitoringów:) mniej miło o zagrożeniach ciąży:(
jak się dziś czujecie? Milcia Idia??
Kingabyło??
kiniaczek84 lubi tę wiadomość