X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się teraz będę modlić, żebym doczekała tego momentu, że też usłyszę serduszko mojego maleństwa.

Idia lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia, Milcia :* 3majcie się, będę o Was pamiętać w trakcie modlitwy...

U mnie @ była i po 1,5dnia się zmyła...a gina mam dopiero na 23.04 i weź tu człowieku coś planuj.....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łojjj to naprawde daleka wizyta ehh...Kurde mowisz ze jzu cisza??nie masz gdzie sie podgladnac???Czy torbiel sie wchlonela???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje Drogie:)Ja po wizycie u nowego gina no i tak sie sprawy mają mianowicie jak pan doktor powiedział robiac mi usg ze widzi piekny pecherzyk owulacyjny w rozmiarze 19,2mm wiec nic straconego a tak poza tym lekarz przemiły wszystko wytłumaczył i wogóle był zdziwiony ze gin po poierwszym monicie od razu zleciła clo on dopiero po dwoch cyklach pod rzad jezeli nie ma owulki przepisuje clo.Kurcze mowie Wam do tej pory jestem w szoku ze taki piekny pecholek urosł to dopiero 12dc o on juz taki tłusciutki i okazały najlepsze jest to ze na w poprzednim cyklu na clo mi taki nie urósł jak teraz.Nom teraz ide na wizyte w czwartek zobaczymy co tam sie zadzieje. Aha..i zaznaczył ze tak to wszystko poprowadzi ze bedzie wszystko oki.Aaa...jeszcze jedno zleciła badanie nasienia dla Mężula i tu kolejny szok moj Mężu powiedział ze jak trzeba to zrobi.:)Nom i tyle u mnie.

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam do środy/czwartku i jak nic nie nawróci to pójdę "gdzieś" na usg....

cisza, że hej........wczoraj i dzisiaj do południa "potop", a teraz ino sahara....ale wszystkie objawy @ nadal się utrzymują

A jak u Ciebie? co z wynikami młodego?...nie mam siły walczyć z moim nieszczęsnym internetem, zmula dzisiaj jak żółw po jedzeniu...i dlatego nie czytałam wcześniejszych postów...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Witajcie moje Drogie:)Ja po wizycie u nowego gina no i tak sie sprawy mają mianowicie jak pan doktor powiedział robiac mi usg ze widzi piekny pecherzyk owulacyjny w rozmiarze 19,2mm wiec nic straconego a tak poza tym lekarz przemiły wszystko wytłumaczył i wogóle był zdziwiony ze gin po poierwszym monicie od razu zleciła clo on dopiero po dwoch cyklach pod rzad jezeli nie ma owulki przepisuje clo.Kurcze mowie Wam do tej pory jestem w szoku ze taki piekny pecholek urosł to dopiero 12dc o on juz taki tłusciutki i okazały najlepsze jest to ze na w poprzednim cyklu na clo mi taki nie urósł jak teraz.Nom teraz ide na wizyte w czwartek zobaczymy co tam sie zadzieje. Aha..i zaznaczył ze tak to wszystko poprowadzi ze bedzie wszystko oki.Aaa...jeszcze jedno zleciła badanie nasienia dla Mężula i tu kolejny szok moj Mężu powiedział ze jak trzeba to zrobi.:)Nom i tyle u mnie.
    Moj tez powiedizal jak tzreba to trzeba..Badamy sie w poniedzialek tylko musze troche dalej podjechac bo do tarnowa..Ale damy rade..Prawda taka ze jak my sie badamy to i chlopy powinny wiec Kinia przytulajta sie dzis bo pecherzyk moze peknac w kazdej chwili..Dzialaj malenka dzialaj!! super wiadomosci

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    poczekam do środy/czwartku i jak nic nie nawróci to pójdę "gdzieś" na usg....

cisza, że hej........wczoraj i dzisiaj do południa "potop", a teraz ino sahara....ale wszystkie objawy @ nadal się utrzymują

A jak u Ciebie? co z wynikami młodego?...nie mam siły walczyć z moim nieszczęsnym internetem, zmula dzisiaj jak żółw po jedzeniu...i dlatego nie czytałam wcześniejszych postów...
    No mlody do obserwacji , ale 25tego zrobimy mu usg tarczycy to zobaczymy co tam..W kazdym razie hashhi jest tylko trzeba zast sie czy juz lek czy czekamy na dalszy rozwoj jak tarczyca sama sobie bedzie radzila...Poza tym mam zielone swiatlo od endo do staran wyniki sa super.Byl zdziwiony ze antygeny takie malutkie sa...Nawet powiedzial ze moge zarzucic diete bo przy takich wynikach nie potrzeba sie tak meczyc.Zmienil mi rowniez metformine na glucophage 1dziennie...
    Dzis 7my dzien oklad z borowin.I znow czuje ze prawa strona pika i ciagnie..Mam wrazenie ze sie rusza jajnik do dzialania , a clo dopiero jutro zaczynam wcinac...
    Oby laski nam wszystkim sie wiodlo Przeciez musi byc teraz tylko dobrze!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:35

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj tez powiedizal jak tzreba to trzeba..Badamy sie w poniedzialek tylko musze troche dalej podjechac bo do tarnowa..Ale damy rade..Prawda taka ze jak my sie badamy to i chlopy powinny wiec Kinia przytulajta sie dzis bo pecherzyk moze peknac w kazdej chwili..Dzialaj malenka dzialaj!! super wiadomosci

No jestem mega zaskoczona pod kazdym wzgledem i oby tak dalej:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam ci?? wszystko bedzie dobrze!! to nasz czas!!!!

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mowilam ci?? wszystko bedzie dobrze!! to nasz czas!!!!

Az boje sie cieszyc wdech wydech wdech wydech byle do czwartku

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka to rewelacyjne wieści..no może z tym zarzuceniem diety to nie bardzo - bo widać po wynikach jak wiele pomogła...ale nic tylko brać się do :X:X:X:X hhhiihihi

Kiniaczku gratki:) ładny i faktycznie tłuściutki ten pęcherzyk...oj zaczynaj kobito już dziś:) nie czekaj:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarzucenie mial na mysli ze moge jesc ser bialy moj serek serunio kochany..Dzis twarozek z ziolami na kolacje to byl miod na moj brzunio..Zajebisty smak!!!

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a a ai jogurta dzis zamierzam zjesc pysznego z owockami mrrrr..Jesuuu jak ja za tym tesknilam..
    Dobra ide bloto z brzucha zmyc ihihihhi

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...myslicie zeby juz dzis działac a moze zaczekac do jutra i znowu dylemat.A czy on ni epowinien peknac dopiero po osiagnieciu około 24mm?

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, Idia mocno trzymam kciuki za Was i Wasze fasolki. Będzie dobrze, musi być!

ug3715nmrb0zdbvc.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pecherzyki pekaja miedzy 18 a 28mm takze w kazdym momencie moze peknac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pecherzyki pekaja miedzy 18 a 28mm takze w kazdym momencie moze peknac

no to bierzemy sie dzis do roboty:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku więc do dzieła:) zacznij dobrą passę...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę....szybki prysznic, krótka rozmowa i serial....
    miłej nocki - przyjemnej też:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa jak @taka krotka to moze to wskazywac kurde na to zetorbiel moze dalej byc..takze jak jutro @nie bedzie to szukaj usg zeby zrobic

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ