X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dokładnie, co ma być to będzie:)

Kasia zerknij na mój wykres, masz go w PW-kiedy mam iśc zbadać prl???

noo pierwsza ciąża to pikuś choć mimo ze udało się za drugim razem to po pierwszym sobie pomyślałam że może ze mną jest coś nie tak i się zapaliła czerwona lampeczka;) a teraz? dobrze jedynie wiedzieć że człowiek nie jest sam w takiej sytuacji;) może to chamsko zabrzmi ale cieszę się że jest więcej ludzi z podobnymi problemami do moich;)

kapturnica, zagubiona_82, Elfik lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe dokładnie, co ma być to będzie:)

Kasia zerknij na mój wykres, masz go w PW-kiedy mam iśc zbadać prl???

noo pierwsza ciąża to pikuś choć mimo ze udało się za drugim razem to po pierwszym sobie pomyślałam że może ze mną jest coś nie tak i się zapaliła czerwona lampeczka;) a teraz? dobrze jedynie wiedzieć że człowiek nie jest sam w takiej sytuacji;) może to chamsko zabrzmi ale cieszę się że jest więcej ludzi z podobnymi problemami do moich;)
    dodaj bo se skasilam caly priv zeby bylo smeisznei9j :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dodaj bo se skasilam caly priv zeby bylo smeisznei9j :-/
    poszło:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasia bo w dużej mierze owufriend nas tak nakręca-taka prawda:) gdy mnie tu nie ma, wieczorem widzac termometr przypominam sobie o temperaturce;) i jak patrze w majty i widzę piękny śluz to wiem ze powinniśmy działać;)

oprócz fajnych informacji i rozwiania wątpliwości forum niestety działa nakręcająco;)
    pewnie gdybym tu przestała zaglądać moja fanaberia na dziecko by się zmniejszyła;)

zgadzam się w 100%.
    Ja przestałam bywać na forum, bo zaczęło mnie to przytłaczać. Wróciłam jak zobaczyłam II na teście, niestety na krótko.
    Teraz jestem i widzę, że znów mi bije na głowę to staranie.
    Jestem zła,smutna, wesoła, radosna, płaczliwa i tak w koło. Sama ze sobą nie mogę wytrzymać.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASH wszystko jest w normie jak siedzimy na jedym temacie ale jak zacznę już skakać po tematach to się stresuję ;)
    ja lubię "nasz" temat bo gadamy już o wszystkim a nie tylko o owulacjach i monitorach;)
    pozatym musimy się nauczyć prać pewne rzeczy przez palce. bo każda z nas jest innym przypadkiem i na każdą działa co innego, owszem można podpatrzeć co u kogo ale zawsze powinno się liczyć moje JA i mojego lekarza ewentualnie:) a wszelkie wątpliwości przecież i tak można z naszym lekarzem wyjaśnić prawda??:)

kapturnica, ash, Elfik lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba dobzre ze gadamy o wszystkim boby zbzikowal..Ja czekam tak przed2musze po wyniki mlodego jechac..wzielam od rodzinnej zlecenie na mocz, morfologie ,zelazo ,cholesterol , cukier i inne cuda zeby mlodego sprawdzic , a doplacilam za aso i IGe bo kazala zrobic dermatolozka , to te30zeta dupy nie ma..Po16akurat ona ma znow dyzur u siebie to podjade z wynikami , ale azz sie boje zeby jaki cholesterol mu wysoki nie wyszedl czy z zelazem problem.Przy hashi sa z tym problemy.. :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek tak siadlam i policzylam ile wydalam na siebie od stycznia od pierwszego lipnego badania tsh, tzn leki wizyty u kilku lekarzy badania itd..
    Wyszlo mi 2i pol tysiaka :-o o zesz kuva!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia my wydaliśmy ponad 5 tys.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia ale mi od stycznia tego roku i tylko na mnie :-/ az nie uwierzylam ze az tyle :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8,5 h spokoju, ale nie chcę zapeszać. Dzisiaj to już kompletnie nic nie robię, nawet łóżka nie pościeliłam... Wczoraj pozamiatałam całe mieszkanie, pranie ściągnęłam z suszarki... A dzisiaj totalna laba.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I olej system ;) co masz zrobci dzis zrob jutro hhihihihi
    No bedzie ebdzie ok , zobaczysz..
    Kurde strasza burzami w malopolsce i widze ze to nie rpzelewki bo z jednej storny czarno a z drugiej slonce swieci...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko strzelam ile my wydaliśmy, bo dokładnie nie zapisuje. Mogło być więcej. Fakt jest taki, że kazde badanie kosztuje, a hormony to juz masakra.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dlatego tak mysle ze jakby moj robil w Pl , a ja nie bym nie rpacowala , to moglabym zapomniec o prywatnych wizytach..
    I rob tu dzieci :-/
    Ogolnie wczoraj jak mu stan konta pisalam to mialam wrazenie ze przyjdzie es z tekstem cos ty do kuvy nedzy zrobila z kasa ehheeh A odpowiedz byla...co zrobisz, trzeba placic to trzeba..Az mi ulzylo :)
    Zebym sie po tym przejadla albo przepila jak to u nas mowia to przynajmniej by bol glowy byl , a tak to guzik hehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no ja to też około tysiąca wydałam licząc że działam już 7 miesięcy z pomocą lekarską;)

Kasia burza? u mnie się zaniosło i pada....taki deszcz to ja kocham....kocyk, książka i gorąca kawa:) i stukający deszcz w parapety:) ale tą burzą mnie wystraszyłaś

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sie nie boj ale powaznie strasza u nas ze moze byc ...Ja nie przepadam za burzami , zwl w nocy nie lubie brrrr

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas była przedwczoraj.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas i przed wczoraj i wczoraj. Milcia dziś gadałam z kumpelą w 9 miesiącu. Od początku do końca ciąża zagrożona. Na początku plamiła jak Ty. Leżała. Nic nie robiła. Wstawała tylko do WC. Po 3 miesiącu plemienia znikły a zaczęła obniżać się szyjka... I tak 9 miesięcy.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak się obniża szykla to nie zakłąda się tego słynnego pessaru czy jak to się nazywa? właśnie żeby sie nie obniżała?:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem, co to jest.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10,5 h w czystości za mną. Oby się już skończyło.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 496 497 498 499 500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ