Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe dokładnie, co ma być to będzie:)
Kasia zerknij na mój wykres, masz go w PW-kiedy mam iśc zbadać prl???
noo pierwsza ciąża to pikuś choć mimo ze udało się za drugim razem to po pierwszym sobie pomyślałam że może ze mną jest coś nie tak i się zapaliła czerwona lampeczka;) a teraz? dobrze jedynie wiedzieć że człowiek nie jest sam w takiej sytuacji;) może to chamsko zabrzmi ale cieszę się że jest więcej ludzi z podobnymi problemami do moich;)kapturnica, zagubiona_82, Elfik lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe dokładnie, co ma być to będzie:)
Kasia zerknij na mój wykres, masz go w PW-kiedy mam iśc zbadać prl???
noo pierwsza ciąża to pikuś choć mimo ze udało się za drugim razem to po pierwszym sobie pomyślałam że może ze mną jest coś nie tak i się zapaliła czerwona lampeczka;) a teraz? dobrze jedynie wiedzieć że człowiek nie jest sam w takiej sytuacji;) może to chamsko zabrzmi ale cieszę się że jest więcej ludzi z podobnymi problemami do moich;) -
Robotka1 wrote:Kasia bo w dużej mierze owufriend nas tak nakręca-taka prawda:) gdy mnie tu nie ma, wieczorem widzac termometr przypominam sobie o temperaturce;) i jak patrze w majty i widzę piękny śluz to wiem ze powinniśmy działać
oprócz fajnych informacji i rozwiania wątpliwości forum niestety działa nakręcająco;)
pewnie gdybym tu przestała zaglądać moja fanaberia na dziecko by się zmniejszyła;)
zgadzam się w 100%.
Ja przestałam bywać na forum, bo zaczęło mnie to przytłaczać. Wróciłam jak zobaczyłam II na teście, niestety na krótko.
Teraz jestem i widzę, że znów mi bije na głowę to staranie.
Jestem zła,smutna, wesoła, radosna, płaczliwa i tak w koło. Sama ze sobą nie mogę wytrzymać. -
ASH wszystko jest w normie jak siedzimy na jedym temacie ale jak zacznę już skakać po tematach to się stresuję
ja lubię "nasz" temat bo gadamy już o wszystkim a nie tylko o owulacjach i monitorach;)
pozatym musimy się nauczyć prać pewne rzeczy przez palce. bo każda z nas jest innym przypadkiem i na każdą działa co innego, owszem można podpatrzeć co u kogo ale zawsze powinno się liczyć moje JA i mojego lekarza ewentualnie:) a wszelkie wątpliwości przecież i tak można z naszym lekarzem wyjaśnić prawda??kapturnica, ash, Elfik lubią tę wiadomość
-
No i chyba dobzre ze gadamy o wszystkim boby zbzikowal..Ja czekam tak przed2musze po wyniki mlodego jechac..wzielam od rodzinnej zlecenie na mocz, morfologie ,zelazo ,cholesterol , cukier i inne cuda zeby mlodego sprawdzic , a doplacilam za aso i IGe bo kazala zrobic dermatolozka , to te30zeta dupy nie ma..Po16akurat ona ma znow dyzur u siebie to podjade z wynikami , ale azz sie boje zeby jaki cholesterol mu wysoki nie wyszedl czy z zelazem problem.Przy hashi sa z tym problemy..
-
No i dlatego tak mysle ze jakby moj robil w Pl , a ja nie bym nie rpacowala , to moglabym zapomniec o prywatnych wizytach..
I rob tu dzieci
Ogolnie wczoraj jak mu stan konta pisalam to mialam wrazenie ze przyjdzie es z tekstem cos ty do kuvy nedzy zrobila z kasa ehheeh A odpowiedz byla...co zrobisz, trzeba placic to trzeba..Az mi ulzylo
Zebym sie po tym przejadla albo przepila jak to u nas mowia to przynajmniej by bol glowy byl , a tak to guzik hehehe -
hehe no ja to też około tysiąca wydałam licząc że działam już 7 miesięcy z pomocą lekarską
Kasia burza? u mnie się zaniosło i pada....taki deszcz to ja kocham....kocyk, książka i gorąca kawa:) i stukający deszcz w parapety:) ale tą burzą mnie wystraszyłaś -
U nas i przed wczoraj i wczoraj. Milcia dziś gadałam z kumpelą w 9 miesiącu. Od początku do końca ciąża zagrożona. Na początku plamiła jak Ty. Leżała. Nic nie robiła. Wstawała tylko do WC. Po 3 miesiącu plemienia znikły a zaczęła obniżać się szyjka... I tak 9 miesięcy.