Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Robotka1 wrote:hehe Kufa n pewnie daj mu najlepiej masełko łaciate:P hahaha:)
tiiiia no wiem Kasia ze musi mu cos zapisac , zelazo na bank trzeba wyrownac....
..Najwazniejsze ze zczailam ze cos jest nie tak..I wszystko w czas znalezione ..echh masakra jak nie jedno to drugie...a co Cię właściwie tknęło żeby młodego przebadać???
mam dobrą pamięć ale kuleczkowato krótką -
Robotka1 wrote:dobra mamusia jesteś
a co Cię właściwie tknęło żeby młodego przebadać???
mam dobrą pamięć ale kuleczkowato krótką -
Robotka1 wrote:no coś Ty....a może w ogóle tak??? a Ty co masz wspólnego z nią i jej dziećmi?
-
Robotka1 wrote:no coś Ty....a może w ogóle tak??? a Ty co masz wspólnego z nią i jej dziećmi?
Nic i niech tak zostanie. Ciekawe co ojciec sobie myśli w kontekście tego że urodzi mu się 2 dziecko i wnuk w tym samym roku...
Idę spać. Czuję potrzebę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 16:04
Elfik lubi tę wiadomość
-
Idź już Kaśka bo się spóźnisz;)
no Idia najlepiej byłoby się trochę na prawie poznać lepiej, czasemw necie na forach prawnych możesz zadać pytanie i tam Ci konkretnie ludzie odpowiadająkapturnica lubi tę wiadomość
-
Mam ostatnio każdego dnia albo jakiegos lekarza z młodym albo on ma jakieś dodatkowe zajęcia albo zawody a autobusem to caly dzionek stracony wiec nie miałam nawet czasu w dzień zagladać
-
W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że jestem dumna z mojego męża. Wczoraj zrobił kotlety, dzisiaj usmażył dorsza, posprzątał całą kuchnię, zasłony wyprasował i zawiesił. Normalnie aż mi głupio, że ja leżę, a on robi.
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Hejka.no. I po wizycie hip hip hura hip hip hura hip hip hura hura hura jestem po owulacji pęcherzyk pekl plyn w zatoce tez jest teraz musimy jeszcze troszke popracować gin powiedział ze jeszcze mozna i czekamy na efekty zakladajac ze z Tomasza armia jest wszystko jeżeli sie nie uda wtedy zglaszamy sie do gin z jego badaniami i wtedy będzie lekaz dzialal dalej.
kapturnica, Idia, Malenq, Robotka1, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jestem mega naladowana pozytywna energia i do tego Tomasz jakoś zmienil troszke podejście do tematu i jest zdecydowany na badania grunt to frunt teraz nie pozostaje nic innego jak uzbroić sie w cierpliwość i spokojnie czekac.
Milcia, kapturnica, Idia lubią tę wiadomość