X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona miała do końca 6 miesiąca beznadziejnego gina. Za namową nas (koleżanek) zmieniła i ją ogarnęli tak że do 9 miesiąca dotrwała.

A tak z innej beczki. Kochanka mojego ojca lat 41 w drugiej ciąży z moim ojcem. Żadnych problemów... Starsze dziecko ma 5 lat a teraz urodzi wiosną/latem. Dziecko niewinne, ale kobieta to brak słów. No i ojciec- ehhhh. Żeby nie było moi rodzice rozwodu nie mają, ale od 5 lat ojciec z kochanką mieszka. Istną telenowela....

Elfik lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra Idia....dobrze że jesteś duża jesteś na swoim i nie musisz tego na codzień przeżywać.....
    a Twoja mama? jak sobie życie ułożyła?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurfffa mialam nosa mlody ma niski poziom zelaza ponizej normy i cholesterol tez bardzo niski ehhh, tez ponizej normy..No i aso sama nie wiemma 200 co jest max 200 wiec albo jets albo nie ma poaciorkowca...Czulam ze badania nie wyjda dobree
    Takze anemia jest nie dziwne przy hashi trza bedzie suplementowac..I ten cholesterol ewidentnie nadczynnosc tarczycy chwilowa..ehhh
    Nie mam pojecia jak to jest przy bardzo niskim cholesterolu czy cos na zwiekszenie daja czy mam mu kostke masla dac do zjedzenia eheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:28

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a jak się obniża szykla to nie zakłąda się tego słynnego pessaru czy jak to się nazywa? właśnie żeby sie nie obniżała?:)
    laski szyjka sie nie obniza tylko skraca heheheh , szew na szyjke zaklada sie jak dochodzi do skracania i rozwierania sie szyjki..AAle przy skracaniu sie jej lezenie na kolkach jest caly czas...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rodzicow..Moja matka zmadrzala na straosc i po25latach zycia z jełopem wziela rozwod..Najwyzszy byl czas..Jak to mowia lepiej pozno niz wcale hehe...
    Idia tak mysle ze chyba lepiej ze odszedl jawnie do kochanki nizby mial ciagnac na dwa fronty..Czasem lepiej zeby sie rodzice rozstali niz nawzajem krzywdzili..Zreszta prawda jest taka , ze nie nam oceniac ich zachowanie bo sami nie wiemy co nas po drodze jeszcz spotka..Mozemy sie zdziwic bardzo,...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap. Właśnie problem w tym że się nie rozstali i jak najbardziej się krzywdzą wzajemnie. Mama normalnie żyje. Dom, my, siostra. Ojciec cuda wianki. A ja kobiecie zazdroszczę. 41 lat zachodzi bez problemów. Ciąża to pikuś.

Generalnie mam zasadę się nie wtrącać. Ale zazdrosna o tę łatwość jestem i nie umiem nie być.

Elfik lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie mam pojecia jak to jest przy bardzo niskim cholesterolu czy cos na zwiekszenie daja czy mam mu kostke masla dac do zjedzenia eheheh

Lato idzie więc grill codziennie, jajecznica na boczku- koniecznie z pietruszka, tatar i sporo czerwonego mięcha. Befsztyki- krwiste to i na żelazo i cholesterol. No i do tego zielone warzywa: szpinak, pietruszka itp

I paczka chipsów do szkoły :) chłopak tę dietę pokocha! Nie licząc tych warzyw :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:43

Elfik lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam cie a ty nie zachodzisz latwo?Przeciezw ciagu 2miesiecy zaszlas 2razy , wiec chyba nie do konca rozumiem czego jej zazdroscisz??Tak samo latwo ci sie udalo...A skoro babeczka jest zdrowa plodna , ojciec ma dobra armie to i dzieciaka zrobili....
    Znaczy jak nie rozstali , pisalas ze mieszka z kochanbka wiec sie rozstali ze soba..Rozwod czy separacja to chyba tylko formalnosc skoro 5lat nie zyja ze soba..U mnie rozwod matka przeprowadzila na jednej rozprawie po 8latach separacji , mimo ze stary mieszka nadalw jednym domu..Poki co ehh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale mnie teraz na jedzenie naszło. Banan, baton i teraz jeszcze ogórek kiszony ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Lato idzie więc grill codziennie, jajecznica na boczku- koniecznie z pietruszka, tatar i sporo czerwonego mięcha. Befsztyki- krwiste to i na żelazo i cholesterol. No i do tego zielone warzywa: szpinak, pietruszka itp

I paczka chipsów do szkoły :) chłopak tę dietę pokocha! Nie licząc tych warzyw :)
    Idia diete potrafie zrobic mu , w koncu technologie zyw konczylam.....Sek w tym ze sama dieta przy nadczynnosci nie wyrowna sie cholesterolu..Bo wina nie lezy w diecie tylko w hormonach......A te boczki , ktore wymienialas to raczej zdrowego cholesterolu mu nie przysporza hehehhehe

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachodzę po clo. Jakoś bez nie zachodziłam mimo lat frywolnego podejścia do tematu. Więc łatwo nie było aczkolwiek mogło być trudniej. A ciąża- leże jak głupia bo coś jest nie tak. Więc jej zazdroszczę.

Rozwód byłby idiotyzmem ze strony mamy bo ta baba dostanie wtedy wszystko co chce a tak mama jako żona choć rentę po ojcu dostanie. Ona innego i tak nie weźmie. No i jest jeszcze reszta ich majątku. Będzie rozwód i mama zostanie na lodzie bo ojca na prawnika stać a jej nie.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te boczki to była propozycja dla mnie od lekarza medycyny pracy- jeść dużo i krwiście :)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hehe Kufa n pewnie daj mu najlepiej masełko łaciate:P hahaha:)

a tak serio to nie zazdroszczę tych wyników, teraz go dobrze odżywiaj, i pewnie jakieś leki dostanie nie???

ej zostawić was na chwilę i narabiania masę:P

uff dobrze że moje staruszki na starość to drugą miłość ze sobą przezywają;)

MILCia dołóż do tego kiełbasę i jogurcik:D a co - wolno Ci:D:D

Miśki ale u mnie łane niebo a przed chwilą lało:P a tu czyste niebo widzę!!!

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie prawda ze dostanie wszytsko rozwod sie orzeka z czyjejs winy a w tym wypadku wina lezy po stronie ojca i matka nic nie traci ...W razie pogorszenia sie jej zdrowia lub statusu zycia jesli ojciec zyje na dobrym poziomie wtedy jako osoba pokrzywdzona w zwiazku moze dochodzic roszczen od niego... , Rozwod sie orzeka o winie jednego z wspolmalzonkow , albo bez orzekania o winie....
    Skoro mieszka z kochanka to wina ewidentna i rozwod zostanie orzeczony z jgo winy...
    Wiem co nie co o tym bow temacie siedze od11lat od kiedy zmusilam matke do zlozenia sprawy przeciwko staremu i podciagniecia go o alimenty..Separacje z racji znecania nad rodzina dostala od reki bo mial wyroki..I przy podziale majatku on jako osoba ktora zawinila gowno dostal...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe Kufa n pewnie daj mu najlepiej masełko łaciate:P hahaha:)

tiiiia no wiem Kasia ze musi mu cos zapisac , zelazo na bank trzeba wyrownac....
    ..Najwazniejsze ze zczailam ze cos jest nie tak..I wszystko w czas znalezione ..echh masakra jak nie jedno to drugie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:56

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie prawda ze dostanie wszytsko rozwod sie orzeka z czyjejs winy a w tym wypadku wina lezy po stronie ojca i matka nic nie traci ...W razie pogorszenia sie jej zdrowia lub statusu zycia jesli ojciec zyje na dobrym poziomie wtedy jako osoba pokrzywdzona w zwiazku moze dochodzic roszczen od niego... , Rozwod sie orzeka o winie jednego z wspolmalzonkow , albo bez orzekania o winie....
    Skoro mieszka z kochanka to wina ewidentna i rozwod zostanie orzeczony z jgo winy...
    Wiem co nie co o tym bow temacie siedze od11lat od kiedy zmusilam matke do zlozenia sprawy przeciwko staremu i podciagniecia go o alimenty..Separacje z racji znecania nad rodzina dostala od reki bo mial wyroki..I przy podziale majatku on jako osoba ktora zawinila gowno dostal...

Nie wiedziałam....

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie a może mogła by go o alimenty podać? chyba że sama zarabia ność dobrze na siebie

wcześniejsza żona mojego męża jak jeszcze byli małżeństwem zasądziła mu alimenty na siebie i dziecko

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap po coś mnie scytowała bez komentarza??:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jade z wynikami do niej..oczy zrobi ze znow mialam nosa co do zrobienia badan heheheh trzymta sie dziolchy!!!

Robotka1 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się boję, że jak ojciec umrze to baba mnie i mamę o alimenty na dzieci pociągnie...

uwo9skjovnetfmk9.png
‹‹ 497 498 499 500 501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ