Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona miała do końca 6 miesiąca beznadziejnego gina. Za namową nas (koleżanek) zmieniła i ją ogarnęli tak że do 9 miesiąca dotrwała.
A tak z innej beczki. Kochanka mojego ojca lat 41 w drugiej ciąży z moim ojcem. Żadnych problemów... Starsze dziecko ma 5 lat a teraz urodzi wiosną/latem. Dziecko niewinne, ale kobieta to brak słów. No i ojciec- ehhhh. Żeby nie było moi rodzice rozwodu nie mają, ale od 5 lat ojciec z kochanką mieszka. Istną telenowela....Elfik lubi tę wiadomość
-
kurfffa mialam nosa mlody ma niski poziom zelaza ponizej normy i cholesterol tez bardzo niski ehhh, tez ponizej normy..No i aso sama nie wiemma 200 co jest max 200 wiec albo jets albo nie ma poaciorkowca...Czulam ze badania nie wyjda dobree
Takze anemia jest nie dziwne przy hashi trza bedzie suplementowac..I ten cholesterol ewidentnie nadczynnosc tarczycy chwilowa..ehhh
Nie mam pojecia jak to jest przy bardzo niskim cholesterolu czy cos na zwiekszenie daja czy mam mu kostke masla dac do zjedzenia eheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:28
-
Robotka1 wrote:a jak się obniża szykla to nie zakłąda się tego słynnego pessaru czy jak to się nazywa? właśnie żeby sie nie obniżała?
-
Co do rodzicow..Moja matka zmadrzala na straosc i po25latach zycia z jełopem wziela rozwod..Najwyzszy byl czas..Jak to mowia lepiej pozno niz wcale hehe...
Idia tak mysle ze chyba lepiej ze odszedl jawnie do kochanki nizby mial ciagnac na dwa fronty..Czasem lepiej zeby sie rodzice rozstali niz nawzajem krzywdzili..Zreszta prawda jest taka , ze nie nam oceniac ich zachowanie bo sami nie wiemy co nas po drodze jeszcz spotka..Mozemy sie zdziwic bardzo,...Elfik lubi tę wiadomość
-
Kap. Właśnie problem w tym że się nie rozstali i jak najbardziej się krzywdzą wzajemnie. Mama normalnie żyje. Dom, my, siostra. Ojciec cuda wianki. A ja kobiecie zazdroszczę. 41 lat zachodzi bez problemów. Ciąża to pikuś.
Generalnie mam zasadę się nie wtrącać. Ale zazdrosna o tę łatwość jestem i nie umiem nie być.Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie mam pojecia jak to jest przy bardzo niskim cholesterolu czy cos na zwiekszenie daja czy mam mu kostke masla dac do zjedzenia eheheh
Lato idzie więc grill codziennie, jajecznica na boczku- koniecznie z pietruszka, tatar i sporo czerwonego mięcha. Befsztyki- krwiste to i na żelazo i cholesterol. No i do tego zielone warzywa: szpinak, pietruszka itp
I paczka chipsów do szkołychłopak tę dietę pokocha! Nie licząc tych warzyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:43
Elfik lubi tę wiadomość
-
Przepraszam cie a ty nie zachodzisz latwo?Przeciezw ciagu 2miesiecy zaszlas 2razy , wiec chyba nie do konca rozumiem czego jej zazdroscisz??Tak samo latwo ci sie udalo...A skoro babeczka jest zdrowa plodna , ojciec ma dobra armie to i dzieciaka zrobili....
Znaczy jak nie rozstali , pisalas ze mieszka z kochanbka wiec sie rozstali ze soba..Rozwod czy separacja to chyba tylko formalnosc skoro 5lat nie zyja ze soba..U mnie rozwod matka przeprowadzila na jednej rozprawie po 8latach separacji , mimo ze stary mieszka nadalw jednym domu..Poki co ehh -
Idia wrote:Lato idzie więc grill codziennie, jajecznica na boczku- koniecznie z pietruszka, tatar i sporo czerwonego mięcha. Befsztyki- krwiste to i na żelazo i cholesterol. No i do tego zielone warzywa: szpinak, pietruszka itp
I paczka chipsów do szkołychłopak tę dietę pokocha! Nie licząc tych warzyw
Idia lubi tę wiadomość
-
Zachodzę po clo. Jakoś bez nie zachodziłam mimo lat frywolnego podejścia do tematu. Więc łatwo nie było aczkolwiek mogło być trudniej. A ciąża- leże jak głupia bo coś jest nie tak. Więc jej zazdroszczę.
Rozwód byłby idiotyzmem ze strony mamy bo ta baba dostanie wtedy wszystko co chce a tak mama jako żona choć rentę po ojcu dostanie. Ona innego i tak nie weźmie. No i jest jeszcze reszta ich majątku. Będzie rozwód i mama zostanie na lodzie bo ojca na prawnika stać a jej nie.
-
kapturnica wrote:Nie mam pojecia jak to jest przy bardzo niskim cholesterolu czy cos na zwiekszenie daja czy mam mu kostke masla dac do zjedzenia eheheh
a tak serio to nie zazdroszczę tych wyników, teraz go dobrze odżywiaj, i pewnie jakieś leki dostanie nie???
ej zostawić was na chwilę i narabiania masę
uff dobrze że moje staruszki na starość to drugą miłość ze sobą przezywają
MILCia dołóż do tego kiełbasę i jogurcik:D a co - wolno Ci:D:D
Miśki ale u mnie łane niebo a przed chwilą lało:P a tu czyste niebo widzę!!! -
Nie prawda ze dostanie wszytsko rozwod sie orzeka z czyjejs winy a w tym wypadku wina lezy po stronie ojca i matka nic nie traci ...W razie pogorszenia sie jej zdrowia lub statusu zycia jesli ojciec zyje na dobrym poziomie wtedy jako osoba pokrzywdzona w zwiazku moze dochodzic roszczen od niego... , Rozwod sie orzeka o winie jednego z wspolmalzonkow , albo bez orzekania o winie....
Skoro mieszka z kochanka to wina ewidentna i rozwod zostanie orzeczony z jgo winy...
Wiem co nie co o tym bow temacie siedze od11lat od kiedy zmusilam matke do zlozenia sprawy przeciwko staremu i podciagniecia go o alimenty..Separacje z racji znecania nad rodzina dostala od reki bo mial wyroki..I przy podziale majatku on jako osoba ktora zawinila gowno dostal...Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe Kufa n pewnie daj mu najlepiej masełko łaciate:P hahaha:)
tiiiia no wiem Kasia ze musi mu cos zapisac , zelazo na bank trzeba wyrownac....
..Najwazniejsze ze zczailam ze cos jest nie tak..I wszystko w czas znalezione ..echh masakra jak nie jedno to drugie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:56
-
kapturnica wrote:Nie prawda ze dostanie wszytsko rozwod sie orzeka z czyjejs winy a w tym wypadku wina lezy po stronie ojca i matka nic nie traci ...W razie pogorszenia sie jej zdrowia lub statusu zycia jesli ojciec zyje na dobrym poziomie wtedy jako osoba pokrzywdzona w zwiazku moze dochodzic roszczen od niego... , Rozwod sie orzeka o winie jednego z wspolmalzonkow , albo bez orzekania o winie....
Skoro mieszka z kochanka to wina ewidentna i rozwod zostanie orzeczony z jgo winy...
Wiem co nie co o tym bow temacie siedze od11lat od kiedy zmusilam matke do zlozenia sprawy przeciwko staremu i podciagniecia go o alimenty..Separacje z racji znecania nad rodzina dostala od reki bo mial wyroki..I przy podziale majatku on jako osoba ktora zawinila gowno dostal...
Nie wiedziałam....