X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no takich wielkich dmuchanych zjeżdżalni jak na festynach;)

Kaśka ja to samo:) rodziłam 13 godzin w męczarniach mimo ze poszłam z nastawieniem jak Piłsuski na wojnę :D miało być dobrze a wyszło jak wyszło:P

3 godziny męczyłam się ze skurczami co 1.5 minuty i rozwarciem na 9.5 cm:P już mnie cesarą straszyły ale spięłam poślady i powiedziałam sobie ze jak mam cierpieć to z powodu jednego porodu a nie że mnie wymęczy naturalny a potem mi cesarkę zrobią;)
    a potem ból przeszedł jak ręką odjął:) pamiętam jak wypchałam ciepłe łożysko:P hehe
    i tą niepowtarzalną skórę dziecka wyjętego z brzucha:) taka superaśna w dotyku:)
    Pilsudzki na wojne osz jprdl hahahahahahahahah ale zes mnierozwalila na lopatki!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i za wcześnie się ucieszyłam :( znowu pojawiła się krew :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:31

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ał ał ał jelita nie pracują normalnie bo leżę. Siemię odpada bo powoduje u ciężarnych skurcze...

Brzuch boli bardzo, ale to raczej jelita a nie Cudak.Choć na 100% nie wiem.

Milcia, co u Ciebie?

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak sobie. Wczoraj wieczorem było już takie znowu ciemniejsze i mniejsze plamienie. O 4 w nocy nic nie było.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taaaaakkk kolejny mokry ciemny dzien :-/ Az sie wstac nie chcialo ehhhhh
    Laski trzymcie sie i lezta ile wlezie
    Widzialam dzis u Anko ze jest juz po zabiegu :( Kurde jakie to przykre jprdziu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 07:42

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda na szczęście nie zachęca do wstawania. Zimno, mokro i buro.

Skończyłam 8 tydzień. Zaczynam 9.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Chyba sobie pazurki ide zrobic na poprawe humoru...
    Kasiek hellloł jak tam co tam malenka :D

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słońca:)

Idia, Milcia :* leżeć i pozytywnie myśleć:)

Kap ja dziś tylko 2h spałam, kolejna kawa i sru dalej w "tango" ze sprzątaniem u schorowanej matki.....

Miłego dzionka kobietki;)

ps. plamienie u mnie nadal jest, gin się nie odzywa..dziś i już tak mam kwiecień w du.pie...spisałam na straty...nie chce mi się na resztę miesiąca humoru psuć......

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł laseczki:)

IDIA MIlcia leżeć z dupkami w górze!!! kiedy macie jakieś wizyty??

pocieszę was jeszcze raz, moja szwagierka która jest w 4 mcu ciąży przez cały pierwszy trymestr plamiła i było okej.

a ja no cóż, wczoraj znowu ogrodnika odwiedzilismy pokupiliśmy to tamto:) zjedliśmy spontaniczną pizze haha:) potem na dobre i na złe, bitwa o dom i lulu:D

a dziś kolejny piękny dzień:D deszczowy i zimny:P

Idia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej Dziewczyny:)u mnie tez mokro,zimno i ponuro:(,ale za to dzis przyszli juz hydraulicy wiec machina ruszyła zaczynamy remont naszego gniazdka:)Nom a poza tym o dwczoraj strasznie mnie ciągną jajniki a jak siedze i mam wstac to masakra nawet jak kaszle to boli:(o 15:30 wizyta u gin ciekawa jestem czy owulka była.

Idia Milcia trzymam kciuki za Was bardzo mocno:* nom i zeby nie było za pozostałą czesc ekipy tez:)

Idia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taaak pazurasy zrobione :D trza by bylo jaka kawe wypic i opchnac jaka kromeńke :)
    Kinia ty po owu na bank to teraz tylko odliczanko ;)
    Kasiek stopuj bo ty za chwile kolo domu miejsca do sadzenia nie ebdziesz miala heheheh
    Malenqa glowa do gory maj jest twoj ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:31

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co poradzisz..wyst ze pogoda doluje to wole sie sama nie dobijac heheeh.Ciesze sie bo w sobote mal zjezdza na pare dni :D Takze ciezka praca go czeka od jakiegos wtorku :D
    Tyle ze stresuje sie badaniami nasienia i czy jajca rosna po prawicy :-/ Ale mowie sobie ze wszystko musi byc dobrze bo prawy jajor ciagnie i pika :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheeh spokojnie ogród mam duży i właśnie chcę go choć troszkę zagospodarować bo koszenie trawy to masakra, pół dnia!!

ja też mam ssanie na żołądku mimo że owsiankę zjadłam przed 8;)

Kinia no to powodzenia:) niech Ci tam niczego nie spartolą te robotniki;)

Zabubiona a u Ciebie humorek nie teges??:)

ja dziś jadę zrobić małe dzidziusiowe zakupy dla szwagierki, właśnie rozmawiałyśmy i się pyta czemu się do niej nie odzywam, bo nie zadzwoniłam nawet od dnia porodu:P no to jej mówię że nie chcę przeszkadzać i miałam się odezwać jak wróci.
    więc umówiłyśmy się że jak się w miarę ogarnę to wpadnę dziś lub jutro:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie latwo ci bedzie zobaczyc malucha , ale pamietaj ze ty tez za jakis zcas bedziesz trzymala swojego w łapkach ;)
    U mnie stara sie o dzieciaka braciak i powiem Ci ze tak sie wlasnie zastanawialam jakbym sie poczula jakby sie okazalo ze jest ona w ciazy..Chyba bym sie ucieszyal bo to by bylo ich pierwsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:32

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no KAsia teraz się mi dziwnie o tym myśli ale jak pewnie zobaczę malucha wezmę go na ręce i zajmę się rozmową z cioteczką to mi przejdzie:)
    E KAsiulek co Ty się starasz? malusio więc może jeszcze emocje Tobą tak nie będą targały jak nami tu weterankami starań;P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale chyba najgorzej na poczatku jak sie wydaje czl ze to bedzie hopa siupa i gotowe :-/ Ale po tym jak wiem co i jak to juz taka entuzjastyczna nie jestem.Szczerze ci powiem , ze zast sie nad tymi calymi staraniami czasem , czy jest sens? Czy naprawde tego chce? Bo kurde od stycznia non stop hustawa emocjonalna jak nie choroba to znow cos tam wylazi..Poki nie przyszlo mi do glowy dziecko znow bylam taka happy , beztroska , zadowolona z zycia i nic mi nie brakowalo..A etraz co chwile w glowie sie mysli jakies pojawiaja , a to czy jaja rosna , a to czy po prawej :-/ a to znow coz nasieniem..
    Pierdolca mozna dostac :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:36

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia bo w dużej mierze owufriend nas tak nakręca-taka prawda:) gdy mnie tu nie ma, wieczorem widzac termometr przypominam sobie o temperaturce;) i jak patrze w majty i widzę piękny śluz to wiem ze powinniśmy działać;)

oprócz fajnych informacji i rozwiania wątpliwości forum niestety działa nakręcająco;)
    pewnie gdybym tu przestała zaglądać moja fanaberia na dziecko by się zmniejszyła;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha hahahaha eyy to to samo sobie kiedys pomyslalam :P Ze to chyab wlasnie tak dziala
    Na ile mozliwe to bedzie ten cykl podejde tak zeby nie zwariowac..tempka mierzona do owu potem chowam gleboko termometr i niech sie dzieje wola ;) Kurde w pierwsze ciaze czl zaszedl nawet nie wiedzial kiedy to teraz termometr te guIk da..Dobrze ze te monitoringi sa bez tego bylby problem trafic..
    A wiesz co?
    Co ma byc to bedzie :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ