Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kaśka jesteś niemożliwa:D moja kuzynka mogła by tak wpieprzać pety z popielniczki jak opowiadała jak zaszła w ciąże;)
-
Robotka1 wrote:ej to ja to wczoraj oglądałam:D i miała takiego chłopka fajnego co jej tak pomagał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 16:07
-
Robotka1 wrote:no no marcelka z krótką pępowiną
jeju jakie to słodkie:)
jak sobie przypomnę w jakim obłędzie byłam pod koniec porodu to ta babeczka miała cudny spokojny i kameralny poród:)
U mnie bylo tylko mamrotanie wyciagcie go juz ze mnie ahhahaha -
hehe a to Ty miałaś cesarke???
kurde dostałam w firmie zadanie załatwienia animatora i dmuchańców na dni otwarte naszej firmy:P ja pierdziele oni na prawdę nie mają do tego kompetentnych ludzi??? ja mam dość swojej roboty:P -
Robotka1 wrote:hehe a to Ty miałaś cesarke???
kurde dostałam w firmie zadanie załatwienia animatora i dmuchańców na dni otwarte naszej firmy:P ja pierdziele oni na prawdę nie mają do tego kompetentnych ludzi??? ja mam dość swojej roboty:P -
Robotka1 wrote:hehe a to Ty miałaś cesarke???
kurde dostałam w firmie zadanie załatwienia animatora i dmuchańców na dni otwarte naszej firmy:P ja pierdziele oni na prawdę nie mają do tego kompetentnych ludzi??? ja mam dość swojej roboty:P
-
no takich wielkich dmuchanych zjeżdżalni jak na festynach;)
Kaśka ja to samo:) rodziłam 13 godzin w męczarniach mimo ze poszłam z nastawieniem jak Piłsuski na wojnęmiało być dobrze a wyszło jak wyszło:P
3 godziny męczyłam się ze skurczami co 1.5 minuty i rozwarciem na 9.5 cm:P już mnie cesarą straszyły ale spięłam poślady i powiedziałam sobie ze jak mam cierpieć to z powodu jednego porodu a nie że mnie wymęczy naturalny a potem mi cesarkę zrobią
a potem ból przeszedł jak ręką odjąłpamiętam jak wypchałam ciepłe łożysko:P hehe
i tą niepowtarzalną skórę dziecka wyjętego z brzucha:) taka superaśna w dotyku:)kapturnica lubi tę wiadomość