Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:kurcze a ja myślałam że jak dziecko większe -u Ciebie to już nastolatek to nie ma przy nim tyle roboty:)
a słyszałaś takie powiedzenie, "kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród"?? hihi albo "małe dzieci, mały kłopot-duże dzieci,duży kłopot"hihi
ja z dnia na dzień sobie uświadamiam sens tych powiedzeńzagubiona_82, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jupiii obudziłam się. Po tym relanium muszę walczyć ze sobą by się obudzić. Żeby zasnąć też.
Mniej boli. Leżę plackiem i ogladam Porodówkę. I zazdroszczę tym angielkom. Ja to marzę by było miejsce w szpitalu na Polnej jak przyjdzie czas. Bo inaczej odsyłają gdzieś indziej... Wybieranie rodzaju porodu? Abstrakcja.
-
kurcze nie wiem czy na polsat cafe czy na zwykłym polsacie.... polska porodówka że w sensie polski odpowiednik angielskiego dokumentu porodówka;)
Idia ładne masz jazdy po tym relanium:)
wiesz powiem Ci że mimo iż u mnie w domu oboje chcemy dziecka już bardzo mocno to gdybym miała taką sytuację jak Ty postąpiła bym dokłądnie jak Zagubiona;) nie ważne że on nie chce.....ważne że JA chcęon ma mi dać dach nad głową i zapewnić godziwy byt:)
więc myśl pozytywnie a nóż Twojemu się odwidzi to marudzenie:) -
Ależ ja tak postąpiłam:) jakby nie bardzo widziałam miejsce na kompromis.
On teraz nie akceptuje tego ze mam leżeć bo nagle nikt nie wypierze, nie posprząta... Widać ile robię w domu.
W końcu kobiety rodzą codziennie, a mi oczywiście musi coś być.... -
Hej dziewczyny
Bylam wczoraj na monitoringu i w prawym jniku pecherzyk 17 mm, w lewym 15 mm. To mj pierwszy cykl z clo:-)
Mimo tego ze takie m pecherzyki ovffiend 4 dni temu zaznaczylo mi owulke. Moim zdaniem to chyba niemozliwe zeby edy byla. Co myslicie? -
Kejti no jak są pęcherzyki to owu raczej nie było:) pozatym masz temperaturę idącą w górę więc owu wyznaczyło linią przerywaną owulację
być może w kolejnych dniach to się zmieni i będziesz miała ją wyznaczoną w inny dzień
czego Ci życzę bo pęcherzyki ładne:) na wszelki wypadek od jutra zaczęłabym intensywne staranka:)
ZAGUBIONA IDIA jeju gdzie wyście takich chłopów dorwały???
mój to zawsze sam sobie był, sam prał, prasował i tak mu zostało, sprząta prasuje, gotuje, wiesza pranie, no wsio wsio.....a jest zawodowym żołnierzem i wcale mógłby tego nie robićrobi to dlatego podejrzewam że ja zbyt długo pracuję i gdybym po powrocie z pracy miała się tym wszystkim zająć to w ogóle nie miałabym czasu dla niego ani córki. czasem w soboty jak mam wolne wstaję rano i sprzątam:)
ale wkurza mnie jak łazi za mną i drze się ze nabrudziłam i nie posprzątałam itp:Pkapturnica, kejti91 lubią tę wiadomość
-
Mąż to młodszy syn. O którego wszyscy bardzo się bali. W domu w niczym nie pomagał bo przecież on jeszcze za młody (na 3 roku studiów był za młody do wypatroszenia ryby- bo się utnie...). Cóż już go trochę wyprostowałam... Jednak sporo pracy mnie jeszcze czeka.
Mimo wszystko naszego domu bym nie zamieniła za nic. Choć czasem walę głową w mur idiotyzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 12:31
-
Kasiek to tak jak i u mnie ugotuje , posprzata a nawet upieczeheheh
Zreszta poltora roku zaj sie sam mlodym jak mial 2latka..I wie co to znaczy zajm sie domem i dzieckiem...
Teraz inna bajka on pracuje , a ja nie i w domu jak zjezdza nie robi z domowych spraw nic , ale jak jest tak krotko to bym serca nie miala go zmuszac... -
Milcia wrote:Kapciu, tak patrzę właśnie na Twój wykres i jeszcze jedna taka temperatura wysoka i czasem OVU wyznaczy Ci owulację...