Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stwerdzilam ze lepiej zrobic..jesli sie kaze cos nie tak to za te2mies do wakacji daloby sie podleczc..A bez badania klopsik moze byc i bede sie zast czy sie nie udalo bo sie nie udalo , czy wina nasienia..Tak bede wiedziec juz wszystko..ja przebadana do szpiku kosci i Pawel.heh...
Ale stres jest,,,Tyle ze moj nie pojedzie sam na badanir...Jade z nim botak chcial...Mam nadzieje ze nie bede musiala mu pomagac w pokoiku hehehe -
Milcia wrote:To szkoda. U nas w Poznaniu jest kilka miejsc, gdzie można zrobić badanie. Wybraliśmy tam, gdzie taniej było. 120 zł kosztowało.
-
Milcia, przepraszam, ze pytam a po jakim czasie udało Ci się zajść w ciążę i czy brałaś coś oprócz luteiny? Ja mam wizytę dopiero 29 kwietnia( na monitoring kolejny)i bardzo się denerwuje bo ten progesteron niby po owulacji wyszedł mi 4,2 ng więc słabo( a tak na 100% to nawet lekarz po usg nie wie czy była ta owulka) a prolaktyna na początku cyklu 17,2 ng to już wogóle nie znam się czy to dobry wynik czy zły.
A za Ciebie trzymam mega kciuki musi Ci się udać i wszystko ma być dobrzeMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Hi girls
Ja sie doprawilam zdorwo
katar , bol gardla ,pekajaca glowa...Zlapalam cholerstwo jakies i to na wlasne zyczenie
W nocy nie dalo rade spac tak nos przytyka..Jakis kosmos , akurat w tym miesiacu ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 07:55
-
olcia87 wrote:Milcia, przepraszam, ze pytam a po jakim czasie udało Ci się zajść w ciążę i czy brałaś coś oprócz luteiny? Ja mam wizytę dopiero 29 kwietnia( na monitoring kolejny)i bardzo się denerwuje bo ten progesteron niby po owulacji wyszedł mi 4,2 ng więc słabo( a tak na 100% to nawet lekarz po usg nie wie czy była ta owulka) a prolaktyna na początku cyklu 17,2 ng to już wogóle nie znam się czy to dobry wynik czy zły.
A za Ciebie trzymam mega kciuki musi Ci się udać i wszystko ma być dobrze
My się staraliśmy 14 miesięcy i 15 okazał się szczęśliwy. Od maja zeszłego roku byłam na monitoringach, brałam różne leki (estrofem, clo, duphaston, luteina, nawet tabletki anty na dwa miesiące, pregnyl też miałam podany, bromergon i cały czas biorę lek na tarczycę). Udało się w cyklu zupełnie bez leków.Elfik lubi tę wiadomość