Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka no moj sie śmieje ze dostała co chciała i koniec hehe
a co do wyspania sie po porodzie to kazdy mi tez tak mówił a moja mała okazała sie suslem od 5 tyg jak zasnela o 20 to o 5 rano było karmienie i spanie do 11 rano
ja byłam przespana Poten juz sobie budzik ustawialam zeby wstać wcześniej bo do pózniej nocy spać nie mogłam
no ale poczekamy zobaczymy jakie to drugie bedzie oby podobne
-
nick nieaktualny
-
LEna hej oczywiście zapraszamy:D no od początku to nas sensu nie ma czytać
ale chętnie pomożemy jak będziesz miała jakiś problem lub coś będzie Cię niepokoiło;) jesteśmy dosc zorganizowaną grupą wsparcia haha:D
Lena87, Idia, zagubiona_82, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:LEna hej oczywiście zapraszamy:D no od początku to nas sensu nie ma czytać
ale chętnie pomożemy jak będziesz miała jakiś problem lub coś będzie Cię niepokoiło;) jesteśmy dosc zorganizowaną grupą wsparcia haha:D
Wsparcia i plotkarstwaGrupa multitematyczna!
Lena87, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LEna to raczej Ty opowiedz nam o sobie i o swoich problemach. a my postaramy Ci się po krótce opowiedzieć o nas bo dokopać sie do początków będzie Ci ciężko;)
ja się np staram ponad rok a od 2 miesiecy u mojego męża jest azoospermia czyli brak plemnikow. za miesiąc powtarzamy badanie....na razie szans na bobasa małe ale jakoś się trzymam i staram się myśleć pozytywnie -
a tu tak dla naszej KAsiulki znalazłam:)
Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Wymieszaj wszystkie składniki. 2 łyżki ziół zalej w termosie półtorej szklanki wrzącej wody, zamknij i pozostaw na 1 godzinę. Następnie przecedź i pij po pół szklanki napoju między posiłkami.Nie należy pić ich na pusty żołądek, bo może powodować mdłości .
ciekawe jak tam po badaniu i kiedy wyniki:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a tu tak dla naszej KAsiulki znalazłam:)
Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Wymieszaj wszystkie składniki. 2 łyżki ziół zalej w termosie półtorej szklanki wrzącej wody, zamknij i pozostaw na 1 godzinę. Następnie przecedź i pij po pół szklanki napoju między posiłkami.Nie należy pić ich na pusty żołądek, bo może powodować mdłości .
ciekawe jak tam po badaniu i kiedy wyniki:)
Hejo malenka no na wyniki to se poczekamy..5dni roboczych..Zes mnie z tym tarnowem w kanal wpuscila heheh.nie maja pokoiku, biedak musial oddac nmasienie w wc!!!! jakis koszmar ci mowie..Bylam pewna na sto procent ze nic z tego nie bedzie!! ale zabral sie w sobie poszedl i za niedlugi czas wyszedl z kubeczkiem ..Moze nie bylo tego duzo ale kolor byl zadowalajacy .-Mysle ze wyniki beda nienajgorsze bo kolor kosci sloniowej to to mialo.Ehh najgorsze ze na wyniki poczekamy sobie..Nie bede po nie po swietach jechac taki kawal maja wyslac poczta wyniki..Z tego co mowili oni na miejscu robia tylko czesc badan reszta idzie do kraka..Ale cisnienie mielismy ze 200..Njalepsze jak sie mojego pytala ile dni wstrzemiezliwosci..,a moj zrozumial ile dni bez alk hehehe i odpowiada duzo!!Baba oczy zrobila , ja tez a on oczy na niego..I kazdy w smiech..ehh przynajmniej koncowka smieszna byla...
Ale ci powiem ze nigdy wiecej tam badan!!!bleh
Kasia skad wydarlas te ziola..Kochana malenka jestes -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Dzień Dobry w te ponure południe
pogoda dziś zmienna jest strasznie, raz słoneczko świeci a tu za chwilkę deszcz i grad
Czy można się do Was dołączyć?
Zastanawiam się czy zacząć Was czytać od początku
zapraszamy i witamy kolezanke..,.
Ja hmm....po 3 zaciazeniach z marnym skutkiem...brr ale nic zbieram sily aby isc dalej i walcze...po stymulacji hormonalnej 3 inseminacjach i laparoskopi przymusowej (pozamaciczna) ...z choroba autoimunologiczna...leczona w klinice od tego cyklu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:33
-
Milcia wrote:A ja dzisiaj rano sobie chleb z pasztetem zaserwowałam... Ale mam stresa co z tą moją robotą... Nieciekawie teraz jest.
Milcia nie polecam pasztetów maja wit A -
Laseczki pamietam o Was i zaglądam
trzymając kciuki
kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Milcia, gratuluję. Weszłam tu po jakims czasie forumowej nieobecności i zobaczyłam, że Tobie się udało. Cieszę się i gratuluję, chociaż nie ukrywam, że przez chwilę zrobiło mi się smutno, bo szłyśmy równo ze swoimi staraniami, tylko, że mi się jak dotąd nie udało. Jestem teraz po owulacji, ale i tak wiem, że miesiączka znów przyjdzie. Życzę Ci przede wszystkim zdrowej i szczęśliwej ciąży.Maracuja