Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda kasy na inseminacje jesli nasienie jestw porzadku i nie ma problemu z tzw wrogim sluzem//Mi tez gin mowil wczoraj o inseminacji..To go zgasilam bo mowie ok inseminacja jesli zle wyjda wyniki nasienia..Ale jesli wyjda dobre a jajko niepeka po droznej stronie to po kiego inseminacje robic??Po to by wystrzelac sie z kasy???
-
Ja mam dziewczynki taki plan..Jesli wyniki malza wyjda w porzadku to w lipcu znow ide na clo i monitoring plus pregnyl..Jesli nasienie bedzie dosc powaznie szwankujace to odpuszcze wszelkie monitoringi i chemiczne wspomagacze z racji tej ze bedzie bezsensem....
Mma nadzieje ze jutro nasza urocza poczta polska przyniesie wyniki Ale kuva cos tak czuje ze do pon przyjdzie mi czekac -
Milcia wrote:Powinny być jutro. Będziesz wszystko wiedziała co i jak.
Juz bym chciala wiedziec , moze wyniki by mi przynajmniej humor poprawily ze jak sa dobre to bedzie szansa jak jajco wyleci po dobrej stronie..
Ehh plecy mnie nadal bola i krzyz, klucia w srodku i wzriacje jajnikow, pewnie sie wchlaniaja pecherzyki po dupku..Jedno co jest teraz inaczej po owu to uczucie ze mam w srodku caly czas mokro , a sluz kremowy ..A ostatnie cykle to praktycznie susza totalna i rzadko kiedy cokolwiek bylo..Dopiero przed @sie sluz pojawial
-
kiniaczek84 wrote:Ehh...ale Ty masz juz jedno dziecko a mi juz z pierwszym jest pod górke:(
No fakt badania nasienia sa wazne...dlatego mysmy mimo ze warunki w tarnowie ujowe to postanowili tam zrobic,.,,I chyba dzieki mojemu po badaniu jest bo ja chcialam juz na lipiec to przelozyc by zrobic w saczu... -
kiniaczek84 wrote:nie poki co nie miałam sprawdzanej gin powiedziłą ze jak tym razem sie nie uda to bez badań Tomasza mam sie nie pokazywac bo to zupełnie bez sensu
-
Milcia wrote:Im szybciej tym lepiej. My w maju zeszłego roku jak poszliśmy do lekarza, to od razu nam kazał zbadać nasienie.
-
kapturnica wrote:Kinia najwazniejsze ze malz pojdzie na badanie bez problemu..Z tegl co nie raz czytalam to dziewczyny maja problem z tym by faceci sie rpzebadali..I wtedy to ejst dopiero problem..Mozesz stanac na glowie a i tak nic nie zdzialasz w tym temacie
co racja to racja musimy byc silni nie ma innego wyjściakapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Im szybciej tym lepiej. My w maju zeszłego roku jak poszliśmy do lekarza, to od razu nam kazał zbadać nasienie.
Wiesz co moj nowy gin od razu na pierwszej wizycie wypisał skierowanie wiec idziemy za ciosem i jutro dzwonie dowiedziec co i jakkapturnica lubi tę wiadomość
-
Ale jakby patrzeć na to jak powinno być z jajkami, to jak teraz było z lewej, to maj prawa, czerwiec lewa i w lipcu prawa strona by wyszła. Wiem, że zawsze to się sprawdza, ale może jest jakaś nadzieja. U mnie w ogóle nie było po lewej stronie owulacji.
-
I tak trzymaj Kiniolek..Bo to ze sie bedziemy dolowac czy plakac nic nie da....Pewnie ze jest smutno..Mi wczoraj cholernie bylo jak zobaczylam te niepekniete pecherzyki...Ale powiedzialam sobie ze robie co moge i ile moge..Wiecej nie damy rade ..Takze Kinia glowa do gory...Damy rade...
kiniaczek84, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ale jakby patrzeć na to jak powinno być z jajkami, to jak teraz było z lewej, to maj prawa, czerwiec lewa i w lipcu prawa strona by wyszła. Wiem, że zawsze to się sprawdza, ale może jest jakaś nadzieja. U mnie w ogóle nie było po lewej stronie owulacji.
Ha Milcia ja bym byla w 7niebie jakby owu byla u mnie tylko po prawej..W styczniu jedynie na 1szym monitoringu rosl dominujacy po prawej stronie, ale padl zanim powstal tak naprawde ehheehheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:24