X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda kasy na inseminacje jesli nasienie jestw porzadku i nie ma problemu z tzw wrogim sluzem//Mi tez gin mowil wczoraj o inseminacji..To go zgasilam bo mowie ok inseminacja jesli zle wyjda wyniki nasienia..Ale jesli wyjda dobre a jajko niepeka po droznej stronie to po kiego inseminacje robic??Po to by wystrzelac sie z kasy???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziewczynki taki plan..Jesli wyniki malza wyjda w porzadku to w lipcu znow ide na clo i monitoring plus pregnyl..Jesli nasienie bedzie dosc powaznie szwankujace to odpuszcze wszelkie monitoringi i chemiczne wspomagacze z racji tej ze bedzie bezsensem....
    Mma nadzieje ze jutro nasza urocza poczta polska przyniesie wyniki Ale kuva cos tak czuje ze do pon przyjdzie mi czekac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nam mówiła, że to wszystko by się okazało po HSG. I w zależności od wyniku byłby ustalony plan działania. Pytanie jeszcze właśnie o ten śluz. Bo pewnie w tym kierunku też byśmy robili badania.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinny być jutro. Będziesz wszystko wiedziała co i jak.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Powinny być jutro. Będziesz wszystko wiedziała co i jak.
    tez mam taka cicha nadzieje ze wyslaly wczoraj tobeda jutro....
    Juz bym chciala wiedziec , moze wyniki by mi przynajmniej humor poprawily ze jak sa dobre to bedzie szansa jak jajco wyleci po dobrej stronie..
    Ehh plecy mnie nadal bola i krzyz, klucia w srodku i wzriacje jajnikow, pewnie sie wchlaniaja pecherzyki po dupku..Jedno co jest teraz inaczej po owu to uczucie ze mam w srodku caly czas mokro , a sluz kremowy ..A ostatnie cykle to praktycznie susza totalna i rzadko kiedy cokolwiek bylo..Dopiero przed @sie sluz pojawial

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh...ale Ty masz juz jedno dziecko a mi juz z pierwszym jest pod górke:(

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Clo w ogóle śluzu nie miałam. Ani w płodne ani w resztę dni.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia a u Ciebie jak długo się staracie?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia a ty droznosc sprawdzalas???

nie poki co nie miałam sprawdzanej gin powiedziłą ze jak tym razem sie nie uda to bez badań Tomasza mam sie nie pokazywac bo to zupełnie bez sensu

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kinia a u Ciebie jak długo się staracie?

na spontanie było 6 miesiecy potem 3 cykle na clo no i ten cykl jest 10 bez wspomagaczy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Ehh...ale Ty masz juz jedno dziecko a mi juz z pierwszym jest pod górke:(
    I zaczynam miec wrazenie ze mlody to jakis cud ze sie pojawil ot tak bez zadnych staran...ehhhhh wszystko jakies do dupy jednym slowem....
    No fakt badania nasienia sa wazne...dlatego mysmy mimo ze warunki w tarnowie ujowe to postanowili tam zrobic,.,,I chyba dzieki mojemu po badaniu jest bo ja chcialam juz na lipiec to przelozyc by zrobic w saczu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    nie poki co nie miałam sprawdzanej gin powiedziłą ze jak tym razem sie nie uda to bez badań Tomasza mam sie nie pokazywac bo to zupełnie bez sensu
    Kinia najwazniejsze ze malz pojdzie na badanie bez problemu..Z tegl co nie raz czytalam to dziewczyny maja problem z tym by faceci sie rpzebadali..I wtedy to ejst dopiero problem..Mozesz stanac na glowie a i tak nic nie zdzialasz w tym temacie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im szybciej tym lepiej. My w maju zeszłego roku jak poszliśmy do lekarza, to od razu nam kazał zbadać nasienie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Im szybciej tym lepiej. My w maju zeszłego roku jak poszliśmy do lekarza, to od razu nam kazał zbadać nasienie.
    dlatego ja czytajac jakie sa problemy to juz wolalam wszystko na samym poczatku przebadac...Wkurza mnie tylko to ze los jest zlosliwy i nie dal mi ani razu szansy na to by probe miec zajscia w ciaze....No zlosliwiec prdzielony Zaluje ze nie wycieli mi calkiem lewej strony, moze wtedy prawy jajnik zaczalby dzialac..A tak peknie po lewej stronie i prawa kaputttt

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia najwazniejsze ze malz pojdzie na badanie bez problemu..Z tegl co nie raz czytalam to dziewczyny maja problem z tym by faceci sie rpzebadali..I wtedy to ejst dopiero problem..Mozesz stanac na glowie a i tak nic nie zdzialasz w tym temacie

co racja to racja musimy byc silni nie ma innego wyjścia

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:

Wiesz co moj nowy gin od razu na pierwszej wizycie wypisał skierowanie wiec idziemy za ciosem i jutro dzwonie dowiedziec co i jak

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakby patrzeć na to jak powinno być z jajkami, to jak teraz było z lewej, to maj prawa, czerwiec lewa i w lipcu prawa strona by wyszła. Wiem, że zawsze to się sprawdza, ale może jest jakaś nadzieja. U mnie w ogóle nie było po lewej stronie owulacji.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymaj Kiniolek..Bo to ze sie bedziemy dolowac czy plakac nic nie da....Pewnie ze jest smutno..Mi wczoraj cholernie bylo jak zobaczylam te niepekniete pecherzyki...Ale powiedzialam sobie ze robie co moge i ile moge..Wiecej nie damy rade ..Takze Kinia glowa do gory...Damy rade...

kiniaczek84, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ale jakby patrzeć na to jak powinno być z jajkami, to jak teraz było z lewej, to maj prawa, czerwiec lewa i w lipcu prawa strona by wyszła. Wiem, że zawsze to się sprawdza, ale może jest jakaś nadzieja. U mnie w ogóle nie było po lewej stronie owulacji.
    No zobacze te2miesiace teraz bez wspimagania jak bedzie...Ale u mnie lewa wybitnie ejst dominujaca niestety , bo luty lewa strona , marzec antykoncepcja i kwieceien znow lewa strona pierwsza pekla....
    Ha Milcia ja bym byla w 7niebie jakby owu byla u mnie tylko po prawej..W styczniu jedynie na 1szym monitoringu rosl dominujacy po prawej stronie, ale padl zanim powstal tak naprawde ehheehhe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:24

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widzicie.. dużo zależy od lekarza. Bo jeden od razu zareaguje, a drugi powie: pani, rok nie minął to czym tu się martwić.. Ręce opadają na takie słowa.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ