Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
no żesz...
padam na pyszczek to tylko napiszę
jestem chyba jednyną osobą, której wzrasta apetyt na słodycze po metformaxie, a teraz:
wykres powinien byc dwyfazowy, najpierw cykl temp nizszych a potem po owu wyższe
u mnie najpierw były wyższe, a teraz mam kilka dni niższe, poniżej 36...
Albo jestem jakimś cholernym mutantem, albo nie żyje...
wiecie jak w "szóstym zmyśle"
dziewczyny - "you read dead people..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 07:34
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no żesz...
padam na pyszek to tylko napiszę
jestem chyba jednyną osobą, której wzrasta apetyt na słodycze po metformaxie, a teraz:
wykres powinien byc dwyfazowy, najpierw cykl temp nizszych a potem po owu wyższe
u mnie najpierw były wyższe, a teraz mam kilka dni niższe, poniżej 36...
Albo jestem jakimś cholernym mutantem, albo nie żyje...
wiecie jak w "szóstym zmyśle"
dziewczyny - "you read dead people..."
Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no żesz...
jestem chyba jednyną osobą, której wzrasta apetyt na słodycze po metformaxie,
Nie jestes jedyna niestety....
Powiem ci ze ja po glucophagu mam kurde to samo ostatnio..No chyba ze tak dziala na mnie mieszaniec clo i pregnylu..Ale szarpalabym slodkie jak reksio szynke ostatnio ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 23:09
Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty jak juz cos napiszesz to wydziera gume z majtek ihihihihihhi..
no , tego jeszzce nie słyszalam, musze zapamietać...
też ide w poniedziałek na progesteron, to mój 21 dc, a który dzień dpo - to chyba tylko moje jajory wiedzą, może w ogóle, jak temp spada, to może bezowulacyjny?
Moj gin na tej podstawie oceni czy przestały rosnąć, czy jednak owu była.
u mnie każdy objaw owu w innym dniu, cyrk na kólkach.
Pocieszyłas mnie z tym apetytem na słodkie,
Reksio przy mnie wysiada, ja to jak smok wawelski, siup, i rzeki czekolady nie ma
Kap, i u mnie i u Ciebie jakieś cuda z jajorami, a żebyś wiedziała, że jak teraz się staram, to normalnie myslę, ze ta moja córa to jakiś cud niemozliwy, że nam się udało, k... w lotka juz do końca zycia nie zagram, nie mam po co, pula zgarnięta... -
Elfik wrote:.
Kap, i u mnie i u Ciebie jakieś cuda z jajorami, a żebyś wiedziała, że jak teraz się staram, to normalnie myslę, ze ta moja córa to jakiś cud niemozliwy, że nam się udało, k... w lotka juz do końca zycia nie zagram, nie mam po co, pula zgarnięta...
To idziemyw pon razem..Chociaz tak naprawde ide tylko dla wlasnej swiadomosci czy po owu ten progesteron jako tako wyglada..U mnie temp na wyzszym pulapie ale co z tego???
Dziecko z tego cyklu to sie raczej nie narodzi.........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 06:17
Elfik lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:wytrzymasz dziewięć miesięcy????
Tego akurat nie wiem:)
Dziewczyny obudził mnie silny ból brzucha. W łazience już byłam trochę zelżało. Wzięłam nospę i robię coś czego dawno nie robiłam- leże.
Telefon mam na wyciągnięcie ręki by w razie czego ktoś mnie do jakiegoś lekarza dostarczył. -
kapturnica wrote:Elfik idziesz badac progesteron kiedy??Ja pewnie w pon tak licze ze 8dni po owulacji..Swoja droga zast sie tylko po co badac , ale najwyzej porownam sobie z wynikiem z tamtego cyklu...
no własnie porównamy sobie wyniki, może wspólnie do czegoś dojdziemy...
Czy wy tez tak macie? Wpatruje się w ten wykres jakby cos mialo nagle z niego wyskoczyć i chyba siłą woli chcę sprawic pojawienie się kreski owulacji.
Co oczywiście jest bez sensu, bo dziewczyny cześto piszą, że ten algorytm się nie sprawdza, usg potwierdza owulację w innym dniu cyklu lub jej brak...
No cóż, progesteron wyjasni sprawę czy w ogóle coś byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 07:54
-
Idia wrote:Tego akurat nie wiem:)
Dziewczyny obudził mnie silny ból brzucha. W łazience już byłam trochę zelżało. Wzięłam nospę i robię coś czego dawno nie robiłam- leże.
Telefon mam na wyciągnięcie ręki by w razie czego ktoś mnie do jakiegoś lekarza dostarczył.
no wreszcie leżysz, siłą cie trzeba było do łóżka ciągnąć. Zyczę upojnego poranka i wielu ciekawych lektur
Nie pamiętam kto pytal o fantasy, ale polecam "Mgły Avalonu"...Idia lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no wreszcie leżysz, siłą cie trzeba było do łóżka ciągnąć. Zyczę upojnego poranka i wielu ciekawych lektur
Nie pamiętam kto pytal o fantasy, ale polecam "Mgły Avalonu"...
Ja pytałam:) czytam cykl Riftwar Feista- super, tylko trochę gorsze niż Pieśń Lodu i Ognia Martina! -
Milcia wrote:Ja dzisiaj miałam kiepską noc. Najpierw nie mogłam zasnąć, potem w nocy mój chrapał. Aż musiałam iść spać do drugiego pokoju. Ale wiem, że coś go bierze, wiec wybaczam. Obudziłam się też wcześnie i dzisiaj będę nie do życia.
Postanowilam udostepnic moj wykres bo i tak chVja z niego ehheheh -
dziewczyny, sorry, ze o tym pisze, ale pojawił się u mnie śluz płodny - chyba, bo sie ciągnie...
pierwszy raz taki widzę,
18 dc dziś, w 15 dc estradiol wskzywał na porazkę, czy to mozliwe, że cos sobie uroslo dopiero teraz?
O, zes k... pomocy!
A małz na szkoleniu wyjazdowym wraca jutro!!!!
nie bralam zadnego zastrzyku, czy to mozliwe ze coś się póxniej dorobiło???
Może polecieć zrobić estradiol?
Kap, jak myslisz??///Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 08:02
-
Elfik wrote:dziewczyny, sorry, ze o tym pisze, ale pojawił się u mnie śluz płodny - chyba, bo sie ciągnie...
pierwszy raz taki widzę,