Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dzopiska:D
Kap ja tu wertuję strony za wynikami Twojego a tu dupa:P
ELFIK no to mamy takie same typy imion dla dziewczynek hihihi
wczoraj wolne mi zleciało fajnie, rano w ogródku, kurde śmierdziuchy mi nie wzejdą, za wcześnie je posadziłam;/ musze zadzić jeszcze raz ale to może jutro jak sobie kupie kilka paczek bo nawet nasionek nie mam;/
jak byłyśmy na komisji to taka ulewa przeszła a ja pościel na balkonie zostawiłam, że nie wysuszę tego przez najbliższy tydzień!!!
no i najważniejsze-młodą odroczą -
Robotka1 wrote:cześć dzopiska:D
Kap ja tu wertuję strony za wynikami Twojego a tu dupa:P
ELFIK no to mamy takie same typy imion dla dziewczynek hihihi
wczoraj wolne mi zleciało fajnie, rano w ogródku, kurde śmierdziuchy mi nie wzejdą, za wcześnie je posadziłam;/ musze zadzić jeszcze raz ale to może jutro jak sobie kupie kilka paczek bo nawet nasionek nie mam;/
jak byłyśmy na komisji to taka ulewa przeszła a ja pościel na balkonie zostawiłam, że nie wysuszę tego przez najbliższy tydzień!!!
no i najważniejsze-młodą odrocząNo mozesz se wertolic za wynikami jak ich nie ma hehehehe Mysle, znaczy sie prosze w myslach zeby dzis sie przywlekly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 08:41
-
Robotka1 wrote:cześć dzopiska:D
Haaa mi sie do razu przypomina jak moja sis nie zasunela szyber dachu u swojego exa a przeszla burza...Ojj to byl dopiero bol..A posciel hmm przeplukalo ci ihiihihhi -
Robotka1 wrote:Kap po 25zł dawałam.
..w 3dniu cyklu?tak???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 08:46
-
kiniaczek84 wrote:jak dzis @ nie przyjdzie jutro rano testuje to bedzie 31 dc dodam ze juz tescior zakupiłam wiec jutro nie ma bata jakby co:)
Ja w 8dniu zrobie z ciekawosci czy pregnyl dalej wykryje....a pozniej juz nieBo u mnie nie ma sensu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 08:47
-
kapturnica wrote:To chyba zrobie juz te 50zl w te czy we w te dupy nie ma....I tak w tym mies nie bede placic za wizyty ani nic to przelkne cene badan..
..w 3dniu cyklu?tak???
ej cipko:) dostałaś tysiaka od teściowej na leczenie??:
nie żałuj sobie:D:D
-
kapturnica wrote:nie kusi cie???
Ja w 8dniu zrobie z ciekawosci czy pregnyl dalej wykryje....a pozniej juz nieBo u mnie nie ma sensu....
e tam nie kusi nawet nie wiesz jak bardzo latam jak ta głupia do wc i sprawdzam czy cisza na froncie:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ej cipko:) dostałaś tysiaka od teściowej na leczenie??
:
nie żałuj sobie:D:D
Nosz p[rosze prosze w croppie wyprzedaze 30%taniej takze trzeba mlodemu garderobe uzupelnic...Kodzik juz z fb wydarlam.... -
kapturnica wrote:No wcale sie nei dziwie , a na kiedy mialas meic @??Moze nie przyjdzie?dzis bys miala 16dzien fl z tego co widze...Wiec
wiesz co Kapciu dwa poprzednie cykle miały 32 dni ale z kolei owulka w poprzednim była okołóo 16dc a w tym najprawdopodobniej 13-14 dc wiec juz zgłupiałam i nic juz nie wiem -
kiniaczek84 wrote:wiesz co Kapciu dwa poprzednie cykle miały 32 dni ale z kolei owulka w poprzednim była okołóo 16dc a w tym najprawdopodobniej 13-14 dc wiec juz zgłupiałam i nic juz nie wiem
kiniaczek84 lubi tę wiadomość