Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:Buuu:-( byłam na monitoringu.Dziś 14dc i endo 4,2 mm:-( pecherzych który w 9 dc miał 13 mm znikł ale owu z tego nie było ..a tak sie cieszylam ,bo pecherzych był,śluz był..A teraz progesteron do badania i amh.Później w zależności od wyników badania nasienia M. Gino coś mowila ze albo stumulacja owu albo inseminacja
Endo moze byc male bo pecherzyk sie wchlonal.... Nie martw sie po clo powinny pecherzyki ladnie rosnac...Ja choduje ich kilka ale jak na zlosc nawet po pregnylu nie chca pekacJak nie urok to....
SunSun lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:I niestety swiadomość kolejnej porazki zaczyna mnie dobijac i strasznie dołować
Ja po wczorajszym usg juz cykl olałam..Nie zamierzam sie dołowac bo i tak to nic nie da... -
Kinia musisz sobie w glowie ulozyc ze nie mamy na to wplywu...To tak jak ja...tyle jajek po clo i co??i owu z niedroznej strony..Mozna sie wkurzyc ehhehe.Ale dzis dalam sobie wycisk fiuzyczny i juz mi lzej...No co zrobisz?Glowy sobie nie urwiesz
Pamietaj ze ty masz kolejny miesiac na starania , i kolejny..A ja? Ja kibluje do lipca....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 15:18
-
kiniaczek84 wrote:wszystko sie okaze po badaniach juz sie nakrecam ze u Tomasza jest cos nie tak i boje sie ze jak wyjda kiepskie wyniki to on sie załamie
Mam tez hustawke nastroju , ze jak wyniki beda zle to chyba zdecydujemy sie zakonczyc te wszystkie monitoringi itd...U mnie wystarczajaco juz duzo problemow, zle nasienie by juz calkiem dobilo
-
Kurde nigdy nie może być dobrze. Ale tak jak zawsze Kasia mówi, cycki w górę i walka dalej. Ja wiem, że gdyby nam się nie udało w zeszłym miesiącu, to teraz już bym pewnie była po drożności i ocenie budowy macicy. I człowiek by zobaczył co dalej. Gin nam mówiła, że gdyby się dalej nie udawało, to nad inseminacją trzeba by się zastanowić. Plan był, ale życie go zweryfikowało.