Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Raczej nie pregnyl Kasia to raczej na cycki tylko progesteron tak bedzie dzialal.. ....Wydaje mi sie ze jest wyzszy niz ostatnim razem bo od wczoraj zaczely bolec..a tamtym razem zaczely dopiero kolo8dniaRobotka1 wrote:o kurcze to zazdroszczę wyników.
w takim razie Ciebie zostało maglować no nie??
a jak Twoje monitoringi? ładnie jaja rosną i pękaja??
KAŚKA Ciebie teraz cycki napieprzają a co bedzie 7dpo w szczycie??? jeju współczuję ale to na pewno wina pregnyluWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 16:24

-
Ale jak milo na te 2ga kreseczke popaCZac..heheheh Przynajmniej wiem ze pregnyl nie byl przeterminowany bo jest w organizmnie...To chyba za duza ilosc jajcow jest wina ze peka jedno...Moze trzeba mniej brac tego clo???Po poloweczce tylko??
Zapytam sie z ciekawosci w maju jak bede

-
no własnie może u Ciebei powoduje zbyt dużą ilość jajów??
ja miałam tylko dwa najwięcej. a Ty aż tyle:P
no nie wiem, ciekawa jestem jak się to potoczy u Ciebie:)
ejjj po co ten test:) kreseczki ma się zobaczyć jak sie w ciąży jest a nie z ciekawości:P
Kasia a może w ogóle po laparo nie bedzie trzeba brać clo i tego Ci życzę
-
No test Kasia po to by przekonac sie czy pregnyl nie byl jakis przeterminowany i przez to nie pekly......I nie byl ihhiihihhi....Robotka1 wrote:no własnie może u Ciebei powoduje zbyt dużą ilość jajów??
ja miałam tylko dwa najwięcej. a Ty aż tyle:P
no nie wiem, ciekawa jestem jak się to potoczy u Ciebie:)
ejjj po co ten test:) kreseczki ma się zobaczyć jak sie w ciąży jest a nie z ciekawości:P
Kasia a może w ogóle po laparo nie bedzie trzeba brać clo i tego Ci życzę
W kazdym razie teraz 2cykle bedzie obserwacja co i jak.,Jak beda wlasne owulacje to cykl lipcowy pojde na zwyiol bez lekow...Ciekawi mnie jak to bedzie...

-
nick nieaktualny
-
No już po badaniu. Wszystko ok, skierowanie do szpitala na 8 maja.
Cudak len. Machnął ręką ze dwa razy i spać poszedł. Ewidentnie po mamusi to ma.
Lekarz starał się go wybudzić, ale odwrócił się do nas tyłkiem i spał dalej. To akurat cecha ewidentnie odziedziczona po tatusiu.
Po badaniu, dojeździe do Poznania i emocjach jestem wykończona. Na dodatek bardzo boli mnie brzuch.
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny