Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A tak na serio teraz..Pocukruje chwile czytajcie w skupieniu :0
Powiem Wam kochane dzioøchy , ze mimo ze cykl sie poszedl prdolic to jakos zadowolona z zycia jestem..Pewnie sama ze soba wiecznie bym analizowal , zastanawiala sie i oczywiscie przezywala jak stonka wykopki albo mrowka okres..A tak wiem , ze z Wami zawsze znajdzie sie swiatelkow tunelu(ojj zrobilo sie jak w smierci klinicznej)
Dzieki Wam mozna poczuc , ze mimo niepowodzen warto sie smiac :*
Taaaak, podążajmy w stronę światła...)))))))))00
Ja tam was uwielbiam tylko k... ciśnienie mi podnsicie, a tu kkkk zupka grzybowa z lanymi kluseczkami, a tu rolada szpinakowa, a tu...kkk sama nie wiem co..
Co wy jestescie Martha Stewart i Marta Gesler???
A ja tu kurde paluszki rybne frosty i ogórki kiszoen ze słoika uważam za super obiad, i musze kanapę zmienic, bo mi od tej sliny gnić zaczyna...kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja to napewno jestem swietojebliwa
Ale powiem Wam ze zaskoczylam sama siebie..Jak byla transmisja z watykanu co papusia robili swietym to mi lezka poleciala przyznaje..Moze dlatego ze widzialam go w krosnie na lotnisku jak byl na pielgrzymce..I tak jakos sie mi ciepelko na serduchu zrobilo ze widzialam swietego na wlasne oczy
i ja też z tych płaczących:) jak był w krakowie to ryczałam cały czas, i na transmisyji teżkapturnica lubi tę wiadomość
-
hahaha ajc ogoraski kiszone uwielbiam I kazdego roku z 30kg malusich ogoraskow robie..Palce po wciskaniu do sloika wygl pozniej jak fioletowe od siniakow ale co tam...Warto w zimie wyciagnac sloiczek i rozkoszowac sie kwaszeniakiem
Uwielbiam piec , gotowac i jak to mowia -byle bylo z czegoRobotka1 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tak na serio teraz..Pocukruje chwile czytajcie w skupieniu :0
Powiem Wam kochane dzioøchy , ze mimo ze cykl sie poszedl prdolic to jakos zadowolona z zycia jestem..Pewnie sama ze soba wiecznie bym analizowal , zastanawiala sie i oczywiscie przezywala jak stonka wykopki albo mrowka okres..A tak wiem , ze z Wami zawsze znajdzie sie swiatelkow tunelu(ojj zrobilo sie jak w smierci klinicznej)
Dzieki Wam mozna poczuc , ze mimo niepowodzen warto sie smiac :*kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Taaaak, podążajmy w stronę światła...
)))))))))00
Ja tam was uwielbiam tylko k... ciśnienie mi podnsicie, a tu kkkk zupka grzybowa z lanymi kluseczkami, a tu rolada szpinakowa, a tu...kkk sama nie wiem co..
Co wy jestescie Martha Stewart i Marta Gesler???
A ja tu kurde paluszki rybne frosty i ogórki kiszoen ze słoika uważam za super obiad, i musze kanapę zmienic, bo mi od tej sliny gnić zaczyna...
heheh my od Ciebie będziemy ściągać przepisy na ekspresowe żarcie:P
ja mam dziś kaszę pęczak rybe na parze i mizerię z rzodkiewką -
kapturnica wrote:Kaska??Znaczy zes slomiana wdowka?
Jak poradzisz.Wio na balety a nie
chyba na początek z moją siostrą się wybiorę
górniara 12 lat młodsza;) ale wygląda poważniej niż ja;)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey ...niestety mi sie nie udalo zaciazyc ale Nic dzis 3 dc wiec za tydzien kolejne staranka ale juz Na luzie i bez lekow daje sobie czas do sierpnia..nie Bede latac po gin mierzyc temp itp widocznie nie jest mi Dane byc matka ...noo Nic trzeba jakis zyc a moze Bog da ze samo przyjdzie...
Robotka1, kapturnica, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
Mizerie mi zajevalas hihihi bo u mnie dzis na kolacje jako dodatek do ziemniaczki pieczone w calosci w mundurkach ..Tyle mam nowy patencior na nie..Biore takie dosc duze zimniorki i nacinam je jak na plasterki ale nie do konca zeby sie ziemniak nie rozpadl..laduje na niego przyprawe do pieczonych ziemniakow , taka gotowa i na kazdego z nich po listku cienkim maselka pare wiorkow i pare wiorkow mozarelli
Laski po upieczeniu sa rumiane i meeega smaczniusie...
No i mlodemu obowiazkowo miécho..pieczony cycek dolozony do ziemniakow pod koniec pieczenia w folii aluminiowej/2w1 i gotowe -
Robotka1 wrote:myślę o tym;) ale jak człowiek nie nauczony to nawet nie wie do kogo o te balety uderzyć
chyba na początek z moją siostrą się wybiorę
górniara 12 lat młodsza;) ale wygląda poważniej niż ja;)
Madziara nowy cykl nowe szanse..Bedzie dobrze bo musi byc -
Madziara wrote:Hey ...niestety mi sie nie udalo zaciazyc ale Nic dzis 3 dc wiec za tydzien kolejne staranka ale juz Na luzie i bez lekow daje sobie czas do sierpnia..nie Bede latac po gin mierzyc temp itp widocznie nie jest mi Dane byc matka ...noo Nic trzeba jakis zyc a moze Bog da ze samo przyjdzie...
-
wow, no padnę..
Robotek, ja żem myslala, ze ty kobita, a ty swietny facet.
Razem ze swoim starym to musicie byc najmilszą para gejów na siłce...
))))))))))))))))))))))))))))))))
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:wow, no padnę..
Robotek, ja żem myslala, ze ty kobita, a ty swietny facet.
Razem ze swoim starym to musicie byc najmilszą para gejów na siłce...
))))))))))))))))))))))))))))))))
:D
to zdjęcie wybrałam bo mi starego przypomina, tylko mój nie nosi obcisłych dżinsów kuleczka:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny