Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
KAsiek ale bez recepty możesz kupić wit E 200mg;) i ja taką kupuję
mówisz że w zielarskim salfazin można dostać? muszę z ciekawości sprawdzić choć ja za mój dałam 23.90zł to nie wiele drożej.
a ile dajesz KAsia za te omega 3?? -
Robotka1 wrote:KAsiek ale bez recepty możesz kupić wit E 200mg;) i ja taką kupuję
mówisz że w zielarskim salfazin można dostać? muszę z ciekawości sprawdzić choć ja za mój dałam 23.90zł to nie wiele drożej.
a ile dajesz KAsia za te omega 3?? -
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/imiona-dla-dzieci,869,17.html
od tej strony zaczyna się ciekawie;)
Florka, Florcia:) no ładnie;) ale za długie;)
Basia, Krysia, czy Zosia jest okej choć ja bym tak nie dała;) -
A ja wam powiem ze absolutnie nie mam jakiegos ulubionego imienia..Wiem ze jesli by byla corcia na drugie bedzie miala anastazja po babciuni mezaalbo syn edward na drugie po moim dziadku.Ale jakie imie??zabij nie mam pojecia.Kinga mi sie podoba bardzo..Fajnie sie zdrabnia.Kinia , kiniolek
-
A aaa najlepsze ze wybor imienia dla dzidzia bedzie w kompetencji mlodego.hahahah i tu zakmina..Mi jak nie wiedzialam ze mlody to jajka bedzie mial chcialam Darnia a chlopak Norbert..Moj zaczynal zartowac ze bedzie zbychu i tak gadal do moejgo brzunia..A umowa byla taka ze dla faceta wybiera on a ja dla dziolchy...
-
ja też sie głębiej nie zastanawialam nad imieniem, urzekło mnie Gaja ale nie wiem czy w rodzinie Maja i Gaja to nie bedzie zbyt śmiesznie;)
a na chopoczka? nie wiem.... Aleksander, Olek, Oluśale to takie luźne typy
Ja mojej siostrze wymysliłam imię Kinga bo moja mama chciała Darie:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
maja -gaja to tak troce wiesniacko hehehhe A mi sie marzy zeby drugie jakby byla dziopka mialo imie tez na d jak dawid ale malo fajnych imion na d dla dziopek.Daria odpadabo mlody nie lubi..CHCIALAM ZUZIA ale mlody stwierdzil ze nie ma opcji bo w jego klasie ejst zuzia a on wiem ze sie w niej loval i stwierdzil ze w klasie by sie smiali ehhh
-
Robotka1 wrote:pozatym czytałyście kiedyś znaczenie własnego imienia? i ile z tego się z wami pokrywało???
dlatego ja wybierając imię młodej sugerowałam się jego znaczeniem;) niby się w takie rzeczy nie wierzy ale jednak.... -
http://aptekasupervita.pl/product-pol-963-OLIMP-GOLD-OMEGA-3-60-kapsulek.html
ja jestem obcykana w temacie, bo kopałam na forum hashi, ten ma najwięcej dhea i przynajmniej bierzesz to o co ci chodzi a nie głównie żelatyne.
nie mówię ,że z tej apteki, tylko chciałam obraz pokazaćkapturnica lubi tę wiadomość