Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:a na powaznie, od której godziny warto sikać na test owulacyjny?
czy 12 to nie za wczesnie?
Jak uzywałam te z allegro, to nie robiło różnicy, bo tanie, ale teraz mam apteczne, to robię raz dziennie, bo tylko 5 w pudełku -
zagubiona_82 wrote:a ja niedługo-lada dzień startuję z podwójnym CLO i już się doczekać nie mogę. jestem tak naładowana nadziejami że zaraz wybuchnę
tylko żeby ta @ już przyszła a że ten cykl bez dupka to niewiadomo kiedy mnie uraczy swoją obecnością -
Elfik wrote:a na powaznie, od której godziny warto sikać na test owulacyjny?
czy 12 to nie za wczesnie?
Jak uzywałam te z allegro, to nie robiło różnicy, bo tanie, ale teraz mam apteczne, to robię raz dziennie, bo tylko 5 w pudełku -
Wczoraj byłam u irydologa, nie będę tu przynudzać moim stanem zdrowia, ale babka (nota bene lekarz w wykształcenia) poradziła mi krem z progesteronem.
Najlepiej ten z firmy, która ma S na opakowaniu, a w zasadzie mówi, ze to jednyny kt jest sprawdzony.
smaruje sie tym po owulacji , zresztą podobnie bierze jak dupka, wciera się w twarz, szyję, gdzie chcesz z wyjątkiem piersi.
Pomaga na cere, ale przede wszystkim zmniejsza objawy pms, usuwa plamienie przed @, w ogóle jest naturalnym progesteronem, którego nadmmiar sie uwolni. Reguluje cykle
Ja własnie kupiłam na allegro.
Zobaczymy. -
zagubiona_82 wrote:jestem laik więc nie wiedziałam czy tak można-tak zrobię!
dzięki!
a to mam dziesięć dni to brać? bo mi @ przychodzi 2 dni od odstawienia ale zawsze brałam 10 dni od tam któregoś wyznaczonego przez gin po połowie cyklu. -
Elfik wrote:Wczoraj byłam u irydologa, nie będę tu przynudzać moim stanem zdrowia, ale babka (nota bene lekarz w wykształcenia) poradziła mi krem z progesteronem.
Najlepiej ten z firmy, która ma S na opakowaniu, a w zasadzie mówi, ze to jednyny kt jest sprawdzony.
smaruje sie tym po owulacji , zresztą podobnie bierze jak dupka, wciera się w twarz, szyję, gdzie chcesz z wyjątkiem piersi.
Pomaga na cere, ale przede wszystkim zmniejsza objawy pms, usuwa plamienie przed @, w ogóle jest naturalnym progesteronem, którego nadmmiar sie uwolni. Reguluje cykle
Ile ta przyjemnosc??slyszalam o tym kremiku wlasnie
-
kapturnica wrote:drogie to gooowno.Ja nie probuje nawet bow moim przypadku strata kasy..Przy pcos bym byla pozytywna wiecznie
hm, ja kiedys mialam zerowe, potem te same pokazywały mi duzo pozytywnych - co zwaliłam na pco, potem stwierdziłam, że chyba jednak żle interpretowałam, powinnam ten najciemnieszy
a teraz mam z allegro,tyle, ze od innego sprzedawcy, i nie pokazują prawie nic, a te rossmanowe - sory, bo nie apteczne, już tak...
wiem, ze po 16, ale się doczekac nie mogą, taka jestem ciekawa... -
zagubiona_82 wrote:jestem laik więc nie wiedziałam czy tak można-tak zrobię!
dzięki!
a to mam dziesięć dni to brać? bo mi @ przychodzi 2 dni od odstawienia ale zawsze brałam 10 dni od tam któregoś wyznaczonego przez gin po połowie cyklu.
Ja tak wlasnie kombinuje z cyklami..Jak ma moj przyjechac a cykl by wyszedl za duzo przed lub duzo po to przesuwam go...I nawet gin na to nic nie mwoilSmial sie ze neizly kombinator jestem
-
Elfik wrote:hm, ja kiedys mialam zerowe, potem te same pokazywały mi duzo pozytywnych - co zwaliłam na pco, potem stwierdziłam, że chyba jednak żle interpretowałam, powinnam ten najciemnieszy
a teraz mam z allegro,tyle, ze od innego sprzedawcy, i nie pokazują prawie nic, a te rossmanowe - sory, bo nie apteczne, już tak...
wiem, ze po 16, ale się doczekac nie mogą, taka jestem ciekawa...ze tak dodam gry wsteopnej wtedy nie potzrebuje samo pukanko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:34
-
48 zł, z przesyłką 52, ja kupilam 2.
Może i drogo, ale podobno redukuje też wypadanie włosów związane z hormonami i nadmierne owłosienie
co jak widac po wczesniejszych postach jest mi potzrebne
pozyjemy, zobaczymy
jak widze za duzo cudownych własciwości jestem sceptyczna, jak cos jest na wszystko to jest do niczego.
Wiech pisał - "krawaty wiąże i usuwa ciąże" he he
ale tu postanowiłam spróbowac, bo i tak większośc bierze tabsy z progesteronem, może warto bardziej naturalnie popróbowackapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja wole obserwacje ciala..Czuje po sobie ,. po sluzie przede wszystkim i po chcicy i sexie..Powiem wam ze w tym meisiacu na 4razy 4 szczytowalam.a W CYKLACH CO OWU NIE MIALAM ALBO JECHALAM NA ANTYKACH NIGDY MI SIE NEI ZDARZYLO TAK LATWO MIEC ORGAZMY , zawsze moj wtedy musial sie wysilac..A jak sa dni plodne to moment i po mnie
ze tak dodam gry wsteopnej wtedy nie potzrebuje samo pukanko
heh, no gratuluje przyjemności
większośc z nas, nie dostaje tak czystelnych sygnałów, u mnie płodny sluz, po raz pierwszy od dwóch lat, noce zarwane bo mała popłakuje, to następnego dnia... hmm, zaraz wam pokaże
http://demotywatory.pl/4324089/Kobiete-naprawde-latwo-uszczesliwickapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:heh, no gratuluje przyjemności
większośc z nas, nie dostaje tak czystelnych sygnałów, u mnie płodny sluz, po raz pierwszy od dwóch lat, noce zarwane bo mała popłakuje, to następnego dnia... hmm, zaraz wam pokaże
http://demotywatory.pl/4324089/Kobiete-naprawde-latwo-uszczesliwic
Tylko ze te plodne miesiace to sa na palcach do policzenia
No kazda musi przejsc nieprzespane noce,.....Moj mlody do konca 2roku nie przespal gnojek ani jednej calej nocy..Nigdy!! Normalnie mialam wrazenie wtedy ze on sie zneca nad nami i robi to ze zlosliwosci..Ateraz rano go dobudzic nie mozna ehheehWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:43
zagubiona_82, Elfik lubią tę wiadomość
-
jestem:)
kupiłam sobie 2x omega 3 po 60kaps za 5.99jakaś promocja u nas:)
ledwo poszłam już zeszły na zdrowotne tematy:P
ja robie testy owu koło 19-20 bo tak jestem w domu i tak sobie przypominam;)
kuźwa ja chcice związaną z plodziakami zazwyczaj mam dwa dni po okresie przez dwa dni a przecież płodziaki się dopiero wtedy zaczynają;/
leć leć Kasica, ja mojemu właśnie salfazin zakupiłam, resztę mamy:) -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:jestem:)
kupiłam sobie 2x omega 3 po 60kaps za 5.99jakaś promocja u nas:)
ledwo poszłam już zeszły na zdrowotne tematy:P
ja robie testy owu koło 19-20 bo tak jestem w domu i tak sobie przypominam;)
kuźwa ja chcice związaną z plodziakami zazwyczaj mam dwa dni po okresie przez dwa dni a przecież płodziaki się dopiero wtedy zaczynają;/
leć leć Kasica, ja mojemu właśnie salfazin zakupiłam, resztę mamy:)
A ja jak mam miec @ to zero pociagu...mozna mnie blagaca ja zimna jak zdechla ryba ehhehehe
Ja biore codziennie mieszanke omega3 , 6 ,9Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 13:37