Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:I dziewczyny, ufajcie sobie, to wy jesteście ze sobą 24 h.
myślę z wami?? ee nie
przecież widzimy się tu kilka godzinek....
dopiero potem wpadłam że ty same ze sobą jesteśmy 24/24 i znamy się najlepiej;)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dwóje miałam:D:D zawsze byłam noga z geografi dlatego unikam wypowiedzi typowo geograficznych:P a jak sie wyłamie tak jak teraz to widzisz sama....
potwierdza się teoria-Kaśka ma się nie odzywać na tematy geograficzne:P
to juz wiem dlaczego tak cie lubię.
do tej pory pamiętam moja pierwsza pzrygodę z mapą...
Zerówka, pani rozwija rysunek z mapą, i każe pokazac gdzie mieskzamy, czyli trójmiasto
A ja kombinuje, ze nad morzem i bach... pokazuje wyspę Wolin...
Od tej pory nie idzie mi duzo lepiej...
Ale kuleczka, jakie to musiało byc dla mnie upokorzenie, ze ja to do tej pory pamiętam.....kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:szukam w głowie kuźwa z kim ja jestem 24h na dobę
myślę z wami?? ee nie
przecież widzimy się tu kilka godzinek....
dopiero potem wpadłam że ty same ze sobą jesteśmy 24/24 i znamy się najlepiej;) -
kapturnica wrote:Bo my jak siostry Razem malopolska......obie kaski obie mamy malz pawelkow i nasze dzieciaki z maja sa
To musimy sie przekomarzac
Jak w slowach disco polowej piosenki..UWIELBIAM JAkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ej weś spiepszaj
:D blondynka ale za to jak sprytnie zakamuflowana:D
Elfik pamietam jak ten szajc uslyszalam(szajc)dla mnie ja slucham raczej ciezkiego bum cyk cyk..Ale tak mi to w glowie upierdzielilo sie wtedy ze nie moglo z glowy wyjsc!! -
Elfik wrote:to juz wiem dlaczego tak cie lubię.
do tej pory pamiętam moja pierwsza pzrygodę z mapą...
Zerówka, pani rozwija rysunek z mapą, i każe pokazac gdzie mieskzamy, czyli trójmiasto
A ja kombinuje, ze nad morzem i bach... pokazuje wyspę Wolin...
Od tej pory nie idzie mi duzo lepiej...
Ale kuleczka, jakie to musiało byc dla mnie upokorzenie, ze ja to do tej pory pamiętam.....
jak zacznę popełniać byki w ortografii to będzie mój ofizjalny upadek Katarzyny T.kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I watpie czy by ci kazal estradiol robic kochana...Polozylby lage na cyklu wychodzac z zalozenia nie ten to nasteopny
No własnie Kap, to drugi cykl z nowym lekarzem, jeszcze nie wiem jak go oceniać. Jedna rzecz fajna, wysyłam mu wyniki, a on oddzwania wieczorem. Nie płace za wizytę a pogląd sytuacji mam, jednyny minus , że dzwoni po zakońzceniu wizyt, czyli po 20, ale pregnyl w domu juz mam.jakby co
Moja koleznka, kt była ze mną jak zadzwonił była w szoku, ze lekarzowi się chce -
A tak na serio teraz..Pocukruje chwile czytajcie w skupieniu :0
Powiem Wam kochane dzioøchy , ze mimo ze cykl sie poszedl prdolic to jakos zadowolona z zycia jestem..Pewnie sama ze soba wiecznie bym analizowal , zastanawiala sie i oczywiscie przezywala jak stonka wykopki albo mrowka okres..A tak wiem , ze z Wami zawsze znajdzie sie swiatelkow tunelu(ojj zrobilo sie jak w smierci klinicznej)
Dzieki Wam mozna poczuc , ze mimo niepowodzen warto sie smiac :*Robotka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No własnie Kap, to drugi cykl z nowym lekarzem, jeszcze nie wiem jak go oceniać. Jedna rzecz fajna, wysyłam mu wyniki, a on oddzwania wieczorem. Nie płace za wizytę a pogląd sytuacji mam, jednyny minus , że dzwoni po zakońzceniu wizyt, czyli po 20, ale pregnyl w domu juz mam.
jakby co
Moja koleznka, kt była ze mną jak zadzwonił była w szoku, ze lekarzowi się chce -
kapturnica wrote:Wiecie co??jakby ktos poczytal nasz watek to by padl na atak
to niech zdycha...
Ja to uwielbiam, sama mam CIĘŻKIE poczucie humoru, takie koszarowe czasem, a lasencje się krygują.
Nie mówie, o gadaniu o seksie, wulgaryzmie, ale raczej o patrzeniu na wszystko z dystansem.
Nie traktujmy sie kurde jak babcie radiomaryjne pomników papieżakapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik to masz poczucie humoru jak mój chłopek:P KOSZAROWE
:D
ja też dostałam maila i telefon od mojego nowego gienka, własnie sobie przypomniałam więc nawet jakby mi się noga powinęła i nie zrobilibyśmy tego badania nasienia to zawsze potem mogę do niego napisać
a własnie miałam wam mówić, w niedzielę mam komunię u szwagierki syna i w niedzielę mój szanowny mężulek wyjeżdża na 3 tygodnie.....jak ja sobie sama dam rade:P
dobrze tyle że wróci na płodne z powrotem:P -
Elfik wrote:to niech zdycha...
Ja to uwielbiam, sama mam CIĘŻKIE poczucie humoru, takie koszarowe czasem, a lasencje się krygują.
Nie mówie, o gadaniu o seksie, wulgaryzmie, ale raczej o patrzeniu na wszystko z dystansem.
Nie traktujmy sie kurde jak babcie radiomaryjne pomników papieżaAle powiem Wam ze zaskoczylam sama siebie..Jak byla transmisja z watykanu co papusia robili swietym to mi lezka poleciala przyznaje..Moze dlatego ze widzialam go w krosnie na lotnisku jak byl na pielgrzymce..I tak jakos sie mi ciepelko na serduchu zrobilo ze widzialam swietego na wlasne oczy
-
Robotka1 wrote:Elfik to masz poczucie humoru jak mój chłopek:P KOSZAROWE
:D
ja też dostałam maila i telefon od mojego nowego gienka, własnie sobie przypomniałam więc nawet jakby mi się noga powinęła i nie zrobilibyśmy tego badania nasienia to zawsze potem mogę do niego napisać
a własnie miałam wam mówić, w niedzielę mam komunię u szwagierki syna i w niedzielę mój szanowny mężulek wyjeżdża na 3 tygodnie.....jak ja sobie sama dam rade:P
dobrze tyle że wróci na płodne z powrotem:PJak poradzisz.Wio na balety a nie