Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:jak ja wam zazdroszczę tej lekkości w interpretacji wyników-normalnie śmigacie i od razu wiecie co i jak ech...
no co Ty, ja to jestem raczkująca, ale mnie to wyszło z samego czytania zakresu norm. jeszcze nie doszłam do przeliczania stosunków i innych tam...
od tego mamy Kap
Ale jak masz dobrego lekarza, to się nie musisz w tym doktoryzować. :)Ja niestety nie miałam, i juz dawno powinnam się sama interesować.kapturnica, Robotka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiesz co??na moje skromne oko..Twoj pecholek od nowa zaczyna rosnac kochana...I na bank owulka bedzie pozniej ..Wtym momencie estradiol ci przyrosl a poziom progesteronu ewidentnie nie ejst z fazy lutealnej...Takze dzialaj
Bo czasem tak jest ze org robi kilka podchodow do owulacj..I tak jak ja zaszlamz mlodym w ciaze w cyklu badanym cytohormonalnie(wtedy tylko takie robili)i diagnoza byla beezowulacyjny cykl a okolo40dnia cyklu wystapila owulacja i tadam mlody ejst
no własnie ja tak samo sobie pokumałam
jakby z tego dzieciaczek był, to kolejny leniuch w rodzinie, co to wszytsko robi na ostatnią chwilę))))))))))))))
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no własnie ja tak samo sobie pokumałam
jakby z tego dzieciaczek był, to kolejny leniuch w rodzinie, co to wszytsko robi na ostatnią chwilę))))))))))))))
:D:D tak że spokojnie;)
u mnie wszyscy jesteśmy z niedzieli (rodzeństwo i ja:D) no i moja Maja też -
Elfik wrote:no co Ty, ja to jestem raczkująca, ale mnie to wyszło z samego czytania zakresu norm. jeszcze nie doszłam do przeliczania stosunków i innych tam...
od tego mamy Kap
Smieje sie ze mnie pffPrzez ciebie zamkne sie w sobie i wyrzuce klucz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 10:40
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:haha a skąd ta mowa? ukraińska??
bo Ty to tam spod Ukrainki chyba nie??
jesu jak mi sie teraz marzy ta grzybowa
Ja mam granice slowacka ciapo pod nosem..Przejscie w koniecznej a nie ukraine!! ukraina to barwinek cioøku!@@@zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elfik wrote:no co Ty, ja to jestem raczkująca, ale mnie to wyszło z samego czytania zakresu norm. jeszcze nie doszłam do przeliczania stosunków i innych tam...
od tego mamy Kap
Smieje sie ze mnie pffPrzez ciebie zamkne sie w sobie i wyrzuce klucz
-
Elfik wrote:no własnie ja tak samo sobie pokumałam
-
kapturnica wrote:Kaska cos ty miala z geografii?!!!!
Ja mam granice slowacka ciapo pod nosem..Przejscie w koniecznej a nie ukraine!! ukraina to barwinek cioøku!@@@
potwierdza się teoria-Kaśka ma się nie odzywać na tematy geograficzne:Pkapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:ja pierdziu...KAP to już w ogóle wymiata:)
a i Madziara też nieźle śmiga w interpretacji wyników:) -
I dziewczyny, ufajcie sobie, to wy jesteście ze sobą 24 h.
dlaczego tak mowię - po tym jak w 16 dc gin stwierdził, ze widać owu juz była i kazał zrobić progesteron w 21 dc.
Ja sama zrobiłam dodatkowo estradiol, bo ten śluz się pojawił.
Jestem ciekawa czy gdybym mu zrobiła sam wynik progesteronu, kt jest już na granicy fazy lutealnej kazałby dołożyć estradiol.
A tak wiem, że coś tam rosnie i działac trzeba.
Może dla kogoś nie ma to znaczenia, bo i tak co dwa dni seksuje, ale u mnie tak nie ma, a gdybym nie wierzyla w tą owulację, to bym nawet przy tej anginie z łamaniem kości, czy co to k... jest, o seksie nie pomyslala...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dwóje miałam:D:D zawsze byłam noga z geografi dlatego unikam wypowiedzi typowo geograficznych:P a jak sie wyłamie tak jak teraz to widzisz sama....
potwierdza się teoria-Kaśka ma się nie odzywać na tematy geograficzne:PRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:I dziewczyny, ufajcie sobie, to wy jesteście ze sobą 24 h.
dlaczego tak mowię - po tym jak w 16 dc gin stwierdził, ze widać owu juz była i kazał zrobić progesteron w 21 dc.
Ja sama zrobiłam dodatkowo estradiol, bo ten śluz się pojawił.
Jestem ciekawa czy gdybym mu zrobiła sam wynik progesteronu, kt jest już na granicy fazy lutealnej kazałby dołożyć estradiol.
A tak wiem, że coś tam rosnie i działac trzeba.
Może dla kogoś nie ma to znaczenia, bo i tak co dwa dni seksuje, ale u mnie tak nie ma, a gdybym nie wierzyla w tą owulację, to bym nawet przy tej anginie z łamaniem kości, czy co to k... jest, o seksie nie pomyslala...
I watpie czy by ci kazal estradiol robic kochana...Polozylby lage na cyklu wychodzac z zalozenia nie ten to nasteopny -
zagubiona_82 wrote:ROB jak czytam wasze przekamażanie z KAP to mi sie humor na cały dzień poprawia:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:ROB jak czytam wasze przekamażanie z KAP to mi sie humor na cały dzień poprawia:)
To musimy sie przekomarzac
Jak w slowach disco polowej piosenki..UWIELBIAM JAWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 10:47
Robotka1, zagubiona_82, Elfik lubią tę wiadomość