Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:oj nie zgodzę się z Tobą
ja kieruję się zasadą że strzeżonego Pan Bóg strzeże i jak coś jest nie zdrowe w ciąży to ograniczam jeśli nie do zera to do minimum:)
nie kuszę losu:)
w ciąży kawy nie piłam w ogóle mimo że przed ciążą piłam po 5 dziennie konkretnych ale za to pivska nie mogłam ścierpieć że nie mogę się napić i wąchałam od męża:) znajomi się śmiali bo siedziałam z kieliszkiem w nosie tak mi ten zapach pasowałAlbo znow jak mu odjevalo to przez 2tyg dzien po dniu musialy byc na obiad kotlety mielone i salatka z burakow
Moja doktorka mi mowi wtedy ze instynktownie dzieciak sie domaga tego co mu tzreba..I zawsze u mnie tak bylo ze jak chcial diete monotematyczna przez tydz to ja mial..A teraz w wieku 13lat ma 172cm wzrostu i 68kg zywej wagi
Pewnie ze we wszystkim powinien byc umiarAle nawet w ciazy zalecaja picie wina czerwonego przy niskim cisnieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:33
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
a moja kuzynka mogła by wpiwprzać pety z popielniczki jak zaczła w ciążę
ciekawe czego jej brakowało;) czego domagał się jej organizm;)
pewnych rzeczy nie przeskoczy;)
moja mama przez całą ciąże ze mną piła szklaneczkę piwa i jakoś nic mi nie jest;)
tak że cienka kawa nie zaszkodzi nawet w ilości klku kubków;)
ja piłam w ciąży jedną dziennie z niecałej łyżeczki;)
hehe Twój młody wazy tyle co ja hahaha -
kapturnica wrote:kiniole kochaniusia jak tam ??
A dobrze Kapciu jakos powolutku leci w zasadzie to juz prawie nie leci hihihihi...ostatnio wyczytalam ze kobieta w miesiacu swoich urodzin jest bardziej plodna a ze sie w maju urodzilam takze planuje od razu po skonczeniu malpiszona intensywnie rozpoczac dzialania hihihii...moje postanowienie na ten cykl totalny luzik zero monitoringow, lekow i tym podobnych jedyna rzecza ktora musimy wykonac to badania Tomasza nom i tyle u mniekapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a moja kuzynka mogła by wpiwprzać pety z popielniczki jak zaczła w ciążę
ciekawe czego jej brakowało;) czego domagał się jej organizm;)
pewnych rzeczy nie przeskoczy;)
moja mama przez całą ciąże ze mną piła szklaneczkę piwa i jakoś nic mi nie jest;)
tak że cienka kawa nie zaszkodzi nawet w ilości klku kubków;)
ja piłam w ciąży jedną dziennie z niecałej łyżeczki;)
hehe Twój młody wazy tyle co ja hahahai palilam
A fajki moglabym jesc tak mi pachnialy ihhihihi
-
kiniaczek84 wrote:A dobrze Kapciu jakos powolutku leci w zasadzie to juz prawie nie leci hihihihi...ostatnio wyczytalam ze kobieta w miesiacu swoich urodzin jest bardziej plodna a ze sie w maju urodzilam takze planuje od razu po skonczeniu malpiszona intensywnie rozpoczac dzialania hihihii...moje postanowienie na ten cykl totalny luzik zero monitoringow, lekow i tym podobnych jedyna rzecza ktora musimy wykonac to badania Tomasza nom i tyle u mnie
Powiem Ci ze jak zrobicie badania to odetchniecie z ulgapotem jesio hsg i bedziesz przebadana..Bedziesz wiedziec ze nie lapie sie bo brak tylko trochu szcescia nic wiecej..Bedzie gitara... :*
-
Robotka1 wrote:hehe Twój młody wazy tyle co ja hahaha
A trenuje 6 dniw tyg w kosza..Taki jego urok od zawsze jego bmi bylo w gornych granicach...Ale za to wzrost na szczescie tezWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:40
-
hehe moje BMI zawsze było pośrodku normy a teraz....ehhh w górnej granicy:P
zwalam to na hormony ktore brałam, teraz chciałabym wrócić do swojej wagi
jakoś mis zczególnie nie zależy niby ale tu i ówdzie przeszkadza podświadomie:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe moje BMI zawsze było pośrodku normy a teraz....ehhh w górnej granicy:P
zwalam to na hormony ktore brałam, teraz chciałabym wrócić do swojej wagi
jakoś mis zczególnie nie zależy niby ale tu i ówdzie przeszkadza podświadomie:PWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:47
-
kapturnica wrote:No nie zazdroszcze nerwowo niestety nie rpzeskoczy ich przy badanaich
Powiem Ci ze jak zrobicie badania to odetchniecie z ulgapotem jesio hsg i bedziesz przebadana..Bedziesz wiedziec ze nie lapie sie bo brak tylko trochu szcescia nic wiecej..Bedzie gitara... :*
musi byc dobrze ostatnio zgadalam sie z dziewczynom na weselu odnosnie moich problemow tez miala problemy z pierwsza ciaza ma jeden jajowod niedrozny zaspol policystycznych jajnikow i mase innych schorzen i co w ciagu 3 miesiecy udalo jej sie zajsc w ciaze wiec wierze ze i nam sie uda i jakby cos top da mi namiary do tej ginkapturnica lubi tę wiadomość
-
Taaa jakbym dala mlodemu na imie dzastin albo nie daj boze jakisik inny rexik to bym mu zrobila najwieksza krzywde hahah
Prawda taka Co do imon kochaniutkie..W Polskim prawie ejst tak , ze wielu wielu imion ktore nie sa pisane w polskim slownictwie nie zostanie po prostuy wpisanych//Ot i cala zabawa -
kiniaczek84 wrote:musi byc dobrze ostatnio zgadalam sie z dziewczynom na weselu odnosnie moich problemow tez miala problemy z pierwsza ciaza ma jeden jajowod niedrozny zaspol policystycznych jajnikow i mase innych schorzen i co w ciagu 3 miesiecy udalo jej sie zajsc w ciaze wiec wierze ze i nam sie uda i jakby cos top da mi namiary do tej gin
-
zagubiona_82 wrote:Kap...mam pytanie, bo czytam Was i nic nie omijam i pare stron wcześniej pisałyście o wynikach twojego męża, powiedz mi bo się zakręciłam z tym zdechlakami...jak długo nic ten tego to myślałam że dobrze że wtedy jest ich więcej a Ty piszesz że więcej zdechłych...hmmm
Ale wszystko zalezy od tego ile tych plemnikow ogolnie ejst w nasieniu itd..wszystko ze soba jest powiazane.Bo znow ejsli facet ma slabplemnijki i mala ich ilosc to kazuja wstrzemiezliwosc i zwiekszona l;iczbe stosunkow w czasie plodnymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:58
-
kużwa Kaśka a pod prysznicem sobie nie umie ulżyć Twój chłop??
no to mnie zmartwiłaś.....w takim razie my musimy się wystrzelać z tych zmagazynowanych bezwartościowych plemniorów któe mój siłą woli nagromadził przez ostatnich ładnych parę tygodni;/zagubiona_82 lubi tę wiadomość