Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo kochaniutkie , wlasdnie wrocilam z rynku Bulgary dra mordki ze glowa mala..Ale udal mi sie wypadzik bo kupilam sobie meeega kurtunie
z racji tego , ze ejstem wysoka i cycata to mam zawsze problem z zasunieciem sie i z przykrotkimi rekawami ..A dzis jedyna sztukunia u faceta lezaczkowala i czekala na Kaiule
Idealna jest i tylko za stoweczke..Zeby dopelnic calosci dokupilam butki za 50
Takze uwazam zakupy za udane
Kasiulek to dzialaj dzialaj..Moze czestszy seksior pobudzi plemniory do tworzenia
Nie przetrawilam jesio watku z suplementami dla faceta a zamierzam mu wyslac cos na te ruchliwosc coby gibaly szybciej i w zw z tym mam Kasiulek pytanko do Cie kochaniusiaCo podajesz paøeøkowi
Malenq lubi tę wiadomość
-
ooo to super gratuluję dobrych zakupów;) ja też cycatka;) i też mam wieczny problem z doborem bluzek, staników i kurtek:P
myszko ja podaję mojemu aktualnie
1x1 wieczorem salfazin
2x1 omega3 rano i wieczorem
1x1 kwas foliowy
2x1 lkarnitynę z larginina
1x1 żeń szeń czysty
2x1 200mg wit E
1x1 musującą wit C 1000mg
tyle chyba tego;)
przerabiałam fertilmen ale wychodził drożej niż salfazin a skład salfazin ma lepszy -
Tam laski pisaly na watku o nasieniu zeby podawac tys wit c i 500wit e..ale to by m,usial szamac po 5tabsow..troche duzo
Popatrzyc musze ile te dla chlopa leki kosztuja tu na ovu tez sa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:10
-
Kaśka kum mu tylko salfazin i wit C i E. wystarczy mu przy tych wynikach serio.
a wit E kupisz taką po 200mg więc jak mu dasz dwie dziennie to starczy
miałby wtedy trzy tabsy na cały dzień i musującą C do wypicia:) to mało -
Salfazin - zastosowanie i działanie
Skład:
witamina B6 (pirydoksyna) , witamina E (tokoferol) , witamina C (kwas askorbinowy) , witamina A , cynk
eee tu w skl jest ladnie
takze dokupie wit e i c mu i mysle wystarczy :)100tabsow za 22zeta spokojnie mu starczy na 2miechy -
Fertilman -
Podstawowe informacje
Skład: L-arginina
L-karnityna
cynk
selen
magnez
witamina C (kwas askorbinowy)
witamina E (tokoferol)
L-tauryna
żelazo
witamina PP (niacyna)
witamina B6 (pirydoksyna)
witamina D3 (cholekalcyferol)
koenzym Q10
L-glutation
witamina B2 (ryboflawina)
kwas foliowy
witamina B12 (cyjanokobalamina)
Kasia on jest drozszy ale paczaj co on ma w skladzie..salfazin jest bardzo ubogi przy tym lekuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:20
-
no włąśnie wyprzedziłaś mnie:)
tylo wit E kup więcej bo jest pakowana po 30 tabsów a jak ma jeść po dwie to 4 paczuszki musisz kupić.
w salfazinie one są ale ich trzeba o wiele więcej:) więc C mu też ze 4 tubki dokupisz i będzie mała paczuszka:) -
Składnik: FertilMan 1 kapsułka %RDA* Pozytywny wpływ
na płodności
na zdrowie ogólne
L-Arginina 250 mg ** + +
L-Karnityna 100 mg ** + +
Magnez 51 mg 17 + +
Witamina C 80 mg 100 + +
Witamina E 20 mg 166 + +
L-Tauryna 50 mg ** + +
Żelazo 15 mg 107 +
Cynk 20 mg 200 + +
Niacyna (Wit. b3) 15 mg 94 +
Witamina B6 10 mg 714 + +
Selen 50 µg 91 + +
Witamina D3 10 µg 200 +
Koenzym Q10 5 mg ** +
L-Glutation 5 mg ** +
Witamina B2 2 mg 143 +
Kwas foliowy 400 µg 200 + +
Witamina B12 6 µg 240 +
Kacha salfazin przy nim to pikus..chyba kupie mojemu jednak ten./..
-
jest uboższy ale z racji tego że ja mojemu podaję dodatkowe dawki innych leków nie mogę przesadzać z ilośćią w jednym preparacie.
oczywiście możesz kupić fertilman ale jego jest chyba 30 kaps i my braliśmy po 2 dziennie. więc zmieniłam na salfazin i po dwóch miesiącach własnie dziś się skończył i idę do apteki;)
żródło podstawowych witamin musisz już sobie sama wybraću nas salfazin się sprawdził i jest dużo dobrych opini o nim zresztą jak o innych tego typu;)
a tych drogich to nawet nie biorę pod uwagę -
Robotka1 wrote:jest uboższy ale z racji tego że ja mojemu podaję dodatkowe dawki innych leków nie mogę przesadzać z ilośćią w jednym preparacie.
oczywiście możesz kupić fertilman ale jego jest chyba 30 kaps i my braliśmy po 2 dziennie. więc zmieniłam na salfazin i po dwóch miesiącach własnie dziś się skończył i idę do apteki;)
żródło podstawowych witamin musisz już sobie sama wybraću nas salfazin się sprawdził i jest dużo dobrych opini o nim zresztą jak o innych tego typu;)
a tych drogich to nawet nie biorę pod uwagę
wezz tamte to mnie przytkalo heheh ale tak sie zast jak mojego wyniki sa ok to mysle ze masz racje Kacha ten salfazin plus e i witc powinny wystarczyc...My raczej juz nie bedziemy powtarzac badan bo mysle , ze nie jest zle..Poza tym jak pomysle ze bidol mialby znow w tej toalecieto mi go jawnie szkoda
-
Robotka1 wrote:no Kinia jak u Ciebie????
masz rację Kasiek, lekko go dosuplementuj i będzie super:)
a wyniki tak czy tak pokaż na wizycie:) niech doktorek zobaczy jaki Twój stary to ogier haha:D
Tak wezme wyniki , ale ide dopiero 10maja wiec kawalek czasu ejszcze..Jakby wyszly zle bylabym juz w czwartek u ordynatorka prywatnie...
Kasiek ja sie balam bo jakby nie paCZal moj malz ma juz swoje latka 43 we wrzesniu konczy...To juz nie jest mlodziak niestety...