X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka Ty wieśniaro:D młodego Ci nie szkoda?? hyhy

A powinno? ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A powinno? ;D
    ty zwyrodnieniowa macocho :P

pewnie że powinno Ci być szkoda:P w końcu na zawody jedzie;)

najpierw zjedz Ty odczekej godzine i daj jemu:D

kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHAHAHAHAH gOOOOpolka :D
    Chyba se pojde dzis do fryzjera..Tyl mi tak smisznie odrosl ze sie mi tzw kopulka nie uklada :-/ Taaak a jutro szamponik trza polozyc coby łysinki nie widac bylo ;D Kurde przez to ze jasne mam wlosy to odrosty wygl jakbym łyskiem byla :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:12

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde musze sie za jakąś robotę wziąć bo przez wczoraj mam trochę zaległości:P
    dobrze że mam niezależne stanowisko to ja decyduję jak szybko się wyrabiam z tematami;)
    kurde i w piątek muszę zapierniczać do pracy....

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo kasia z odrostami choć ostatnio nie narzekam na łysinkę;) po ciąży mi poleciały strasznie włosy, teraz nawet znośnie jest:)
    no i schodzę już z tego ciemnego brązu na taki lajtowy brązik lekko ciemny;) już nie wpada przynajmniej w czern;) czas się odmładzać a nie dodawać sobie latek;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    u mnie to samo kasia z odrostami choć ostatnio nie narzekam na łysinkę;) po ciąży mi poleciały strasznie włosy, teraz nawet znośnie jest:)
    no i schodzę już z tego ciemnego brązu na taki lajtowy brązik lekko ciemny;) już nie wpada przynajmniej w czern;) czas się odmładzać a nie dodawać sobie latek;)
    A ja jade na czerni granatowej ;D
    Pewnie sie podpicuje i jade autko umyje i pojde do fryzjerka ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pucuj się Kasia:) mi też się fryzjer marzy ale może poczekam jeszcze trochę;)

kurde w niedziele mam komunię i nie mam kiecki!!!!! własnie sobie to uświadomiłam:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    to pucuj się Kasia:) mi też się fryzjer marzy ale może poczekam jeszcze trochę;)

kurde w niedziele mam komunię i nie mam kiecki!!!!! własnie sobie to uświadomiłam:P
    nago!! nago!!! heheheh Oki ja sie pucuje a ty se popracuj... :P
    aaa i czasem priva czytej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:36

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

jak mówiła moja ciotka - ładnemu we wszystkim ładnie, to się nie przejmuj :)

przestańcie o tym zdrowym jedzeniu, bo mi z wyrzutów sumienia guz na watrobie wyrośnie wielkości arbuza...

moja córa przywitała mnie z radoscią jak wróciłam z lab, a potem foch i jęczenie, po kim ona to ma...

• Idia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zjadłam już wszystko co było w lodówce i wciąż mi mało. Ssanie takie że masakra!!! Która to mówiła o odchudzającej się ciężarnej? Jak????? Nie jem to wymioty!

Zaczynam 12 tydzień. 11+0 dziś. Suwak mi nie działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 11:58

Robotka1 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nago!! nago!!! heheheh Oki ja sie pucuje a ty se popracuj... :P
    aaa i czasem priva czytej :P

no własnie przeczytałam po dwóch godzinach:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jak mówiła moja ciotka - ładnemu we wszystkim ładnie, to się nie przejmuj :)

przestańcie o tym zdrowym jedzeniu, bo mi z wyrzutów sumienia guz na watrobie wyrośnie wielkości arbuza...

moja córa przywitała mnie z radoscią jak wróciłam z lab, a potem foch i jęczenie, po kim ona to ma...

A Ty nie wiesz jak ja wyglądam:D chyba że się avatarkiem sugerujesz:D:D:D

IDA hehe tylko lodówkę zostaw i kabla nie zjedz:P

Elfik, zagubiona_82, Idia, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    A Ty nie wiesz jak ja wyglądam:D chyba że się avatarkiem sugerujesz:D:D:D

nie, tym jak tańczysz dla Kap, przystojniaku...
    :)))))))))))))))))))))))))

• Elfik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

IDA hehe tylko lodówkę zostaw i kabla nie zjedz:P

ciężarna potrzebuje dużo żelaza, ty jej tej lodówki nie żałuj, a jak jeszcze ma "przyczepianki" na niej, to i magnezu sobie dostarczy..:)

Idia lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ciężarna potrzebuje dużo żelaza, ty jej tej lodówki nie żałuj, a jak jeszcze ma "przyczepianki" na niej, to i magnezu sobie dostarczy..:)
    hahah no te przyczepianki wymiatają:D:D:D hehehe nie mów mi bo mnie dopiero krówki puściły i chce mi się prawdziwego jedzenia :) zaraz śniadanko:P

taaaaa tym dżonym Bravo się sugerujesz??:)

tylko mnie nie przechrzcij z robotki na robokopa:D

jeju jak cudnie na zewnątrz( :P żeby nie powiedzieć na polu) hahaha własnie byłam w banku spacerkiem, zgarnęłam gazetkę z biedronki i mają fajne rzeczy do ogrodu, jakieś grabki, kroksy itp:)

Idia, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia przyniosła zaopatrzenie- 2 buły z białym serem, Snickers, lodówka z przyczepiankami (w tym odznaką : Grzeczne Dziecko) pożarte!!!! Teraz zaspokoiwszy głód, biorę leżak, koc i idę spać na ogród. ;)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski brzuch mnie boli ze śmiechu przez Was. Cudak pewnie myśli że matka zwariowała :)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Babcia przyniosła zaopatrzenie- 2 buły z białym serem, Snickers, lodówka z przyczepiankami (w tym odznaką : Grzeczne Dziecko) pożarte!!!! Teraz zaspokoiwszy głód, biorę leżak, koc i idę spać na ogród. ;)

no i zzieleniałam. Z zazdrości niestety jedynie.

Kiedyś miałam problem z płucami i pamiętam, ze moim marzeniem było zasnąć na świeżym powietrzu. Tak mi się wtedy wydawało, że dopiero bym sie na serio przewentylowała podczas snu, bo ciągle mi powietrza brakowało..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goshh laski jaki kuva mac upal..Piczka sie topi normalnie,,,,Bylam po leki , w aptece dokupilam mlodemu jeszcze szampon do wlosow bo on emolium tylko łajza moze.,..Taki se delikutasny heh...I powiem wam , ze przeszlo mi w aptece zeby kupic testa ...Ale nie kupilam he Jak do pon sie temp bedzie utrzymywac identycznie jak do tej pory to w pon kupie i zrobie we wtorek..Jak sie wahnie w dol to ameno..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Goshh laski jaki kuva mac upal..Piczka sie topi normalnie,,,,Bylam po leki , w aptece dokupilam mlodemu jeszcze szampon do wlosow bo on emolium tylko łajza moze.,..Taki se delikutasny heh...I powiem wam , ze przeszlo mi w aptece zeby kupic testa ...Ale nie kupilam he Jak do pon sie temp bedzie utrzymywac identycznie jak do tej pory to w pon kupie i zrobie we wtorek..Jak sie wahnie w dol to ameno..

a g... prawda
    obejrzyj galerię wykresów ciążowych są takie co spadaja temp a potem bach!...

:)

ja miałam z toba testować, ale cię opuszczę - ja myślę o 10 maja najwcześniej, chociaz to i tak pewnie za wcześnie jak owu wczoraj...

zaczekasz na mnie?

he he , żart, 10 jakbys nie miała @ to bys już jajko zniosła..:)))

a ja wciąz leże z bólem gardła, nawet okna mam zamkniete bo marznę..
    w .... takie chorowanie

‹‹ 598 599 600 601 602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ