Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
HAHAHAHAHAH gOOOOpolka
Chyba se pojde dzis do fryzjera..Tyl mi tak smisznie odrosl ze sie mi tzw kopulka nie ukladaTaaak a jutro szamponik trza polozyc coby łysinki nie widac bylo
Kurde przez to ze jasne mam wlosy to odrosty wygl jakbym łyskiem byla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:12
-
kurde musze sie za jakąś robotę wziąć bo przez wczoraj mam trochę zaległości:P
dobrze że mam niezależne stanowisko to ja decyduję jak szybko się wyrabiam z tematami;)
kurde i w piątek muszę zapierniczać do pracy....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
u mnie to samo kasia z odrostami choć ostatnio nie narzekam na łysinkę
po ciąży mi poleciały strasznie włosy, teraz nawet znośnie jest:)
no i schodzę już z tego ciemnego brązu na taki lajtowy brązik lekko ciemny;) już nie wpada przynajmniej w czern;) czas się odmładzać a nie dodawać sobie latek;)
-
Robotka1 wrote:u mnie to samo kasia z odrostami choć ostatnio nie narzekam na łysinkę
po ciąży mi poleciały strasznie włosy, teraz nawet znośnie jest:)
no i schodzę już z tego ciemnego brązu na taki lajtowy brązik lekko ciemny;) już nie wpada przynajmniej w czern;) czas się odmładzać a nie dodawać sobie latek;)
Pewnie sie podpicuje i jade autko umyje i pojde do fryzjerka -
Robotka1 wrote:to pucuj się Kasia:) mi też się fryzjer marzy ale może poczekam jeszcze trochę
kurde w niedziele mam komunię i nie mam kiecki!!!!! własnie sobie to uświadomiłam:P
aaa i czasem priva czytejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:36
-
Robotka1 wrote:to pucuj się Kasia:) mi też się fryzjer marzy ale może poczekam jeszcze trochę
kurde w niedziele mam komunię i nie mam kiecki!!!!! własnie sobie to uświadomiłam:P
jak mówiła moja ciotka - ładnemu we wszystkim ładnie, to się nie przejmuj
przestańcie o tym zdrowym jedzeniu, bo mi z wyrzutów sumienia guz na watrobie wyrośnie wielkości arbuza...
moja córa przywitała mnie z radoscią jak wróciłam z lab, a potem foch i jęczenie, po kim ona to ma... -
Kurcze zjadłam już wszystko co było w lodówce i wciąż mi mało. Ssanie takie że masakra!!! Która to mówiła o odchudzającej się ciężarnej? Jak????? Nie jem to wymioty!
Zaczynam 12 tydzień. 11+0 dziś. Suwak mi nie działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 11:58
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:jak mówiła moja ciotka - ładnemu we wszystkim ładnie, to się nie przejmuj
przestańcie o tym zdrowym jedzeniu, bo mi z wyrzutów sumienia guz na watrobie wyrośnie wielkości arbuza...
moja córa przywitała mnie z radoscią jak wróciłam z lab, a potem foch i jęczenie, po kim ona to ma...
A Ty nie wiesz jak ja wyglądam:D chyba że się avatarkiem sugerujesz:D:D:D
IDA hehe tylko lodówkę zostaw i kabla nie zjedz:PElfik, zagubiona_82, Idia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ciężarna potrzebuje dużo żelaza, ty jej tej lodówki nie żałuj, a jak jeszcze ma "przyczepianki" na niej, to i magnezu sobie dostarczy..
:D:D hehehe nie mów mi bo mnie dopiero krówki puściły i chce mi się prawdziwego jedzenia
zaraz śniadanko:P
taaaaa tym dżonym Bravo się sugerujesz??
tylko mnie nie przechrzcij z robotki na robokopa:D
jeju jak cudnie na zewnątrz(żeby nie powiedzieć na polu) hahaha własnie byłam w banku spacerkiem, zgarnęłam gazetkę z biedronki i mają fajne rzeczy do ogrodu, jakieś grabki, kroksy itp:)
Idia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Idia wrote:Babcia przyniosła zaopatrzenie- 2 buły z białym serem, Snickers, lodówka z przyczepiankami (w tym odznaką : Grzeczne Dziecko) pożarte!!!! Teraz zaspokoiwszy głód, biorę leżak, koc i idę spać na ogród.
no i zzieleniałam. Z zazdrości niestety jedynie.
Kiedyś miałam problem z płucami i pamiętam, ze moim marzeniem było zasnąć na świeżym powietrzu. Tak mi się wtedy wydawało, że dopiero bym sie na serio przewentylowała podczas snu, bo ciągle mi powietrza brakowało.. -
Goshh laski jaki kuva mac upal..Piczka sie topi normalnie,,,,Bylam po leki , w aptece dokupilam mlodemu jeszcze szampon do wlosow bo on emolium tylko łajza moze.,..Taki se delikutasny heh...I powiem wam , ze przeszlo mi w aptece zeby kupic testa ...Ale nie kupilam he Jak do pon sie temp bedzie utrzymywac identycznie jak do tej pory to w pon kupie i zrobie we wtorek..Jak sie wahnie w dol to ameno..
-
kapturnica wrote:Goshh laski jaki kuva mac upal..Piczka sie topi normalnie,,,,Bylam po leki , w aptece dokupilam mlodemu jeszcze szampon do wlosow bo on emolium tylko łajza moze.,..Taki se delikutasny heh...I powiem wam , ze przeszlo mi w aptece zeby kupic testa ...Ale nie kupilam he Jak do pon sie temp bedzie utrzymywac identycznie jak do tej pory to w pon kupie i zrobie we wtorek..Jak sie wahnie w dol to ameno..
a g... prawda
obejrzyj galerię wykresów ciążowych są takie co spadaja temp a potem bach!...
ja miałam z toba testować, ale cię opuszczę - ja myślę o 10 maja najwcześniej, chociaz to i tak pewnie za wcześnie jak owu wczoraj...
zaczekasz na mnie?
he he , żart, 10 jakbys nie miała @ to bys już jajko zniosła..))
a ja wciąz leże z bólem gardła, nawet okna mam zamkniete bo marznę..
w .... takie chorowaniekapturnica lubi tę wiadomość