Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:a g... prawda
obejrzyj galerię wykresów ciążowych są takie co spadaja temp a potem bach!...
ja miałam z toba testować, ale cię opuszczę - ja myślę o 10 maja najwcześniej, chociaz to i tak pewnie za wcześnie jak owu wczoraj...
zaczekasz na mnie?
he he , żart, 10 jakbys nie miała @ to bys już jajko zniosła..))
a ja wciąz leże z bólem gardła, nawet okna mam zamkniete bo marznę..
w .... takie chorowanie
Ojj laska no u mnie jak tempka robi bach na dol to zaraz @w tym dniu. Wiec pewnikiem nie zdaze zatescic...Ale to co mi dokucza 2dzien tak powaznie to cycki..Kurfaa bola i pieka i mam chyba rozmiar G dzis jakas masakra rekami nie moge ruszac......Ale tak juz raz mialam w styczniu ze cycki zwiekszyly rozmiar piekly i bolalyn cale...Mialam wtedy jeden z najwiekszych pms w zyciu..3dni mnie tak bolalo az przyszedl okres i plum zeszlo cisnienie z cyckow..Takze dzis jest taki 2gi dzien wiec zobaczymy co jutro....A co do 10maja no tez bym nie tescila bo mam wizyte u gina 10tego to juz by cosik widzial heheheh -
Robotka1 wrote:a mnie też dziś zaczynają cyce boleć.....bosz ciekawe czy jak ktoś ma małe cycki to go boli tak samo jak te co mają duże cyce?
Juz wam powiem ze chcialabym zakonczyc ten cykl..Kupilam se borowinki to bym zaczela powazny oklad i tl i przodzik.Juz nawet stary kocyk do xawijania znalazlam...
To cvhyba progesteron tak dziala na cycki... -
Kasiek mojemu wyslalam ten salfazin plus dokupilam mu selen z wi e i mysle ze mu to wystarczy No nie??juz mi dzis pisal , ze kazdego dnia dodatkowo bedzie wpindalal minimum jeden grapefruit alboo kiwi lub papryke na wit c....
Za salfazin dokladnie zaplacilam 18.90 a w normalnej aptece jak pytalam po 24,90byl wiec mimo wszystko warto u nich bo roznica cenowa jest...Tak liczylam ze jak mu kolo srody dojda leki..To prawie zanim wroci to pobierze prawie 70dni..Bo tak mysle ze kolo 6-8lipca zjedzie..Wiec podkuruje zolnierze juz ladnie...Dobrze ze uparl sie ejdnak zeby jechac do tarnowa zrobic badanko..Przynajmniej jest czas na podleczonko Podobno salfazin i selen ladnie wpl na ruchliwosc plemniorkow -
Milcia wrote:Ja to teraz w domu nie noszę stanika. Tylko jeden dobry mi został. Reszta za małe.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a mnie też dziś zaczynają cyce boleć.....bosz ciekawe czy jak ktoś ma małe cycki to go boli tak samo jak te co mają duże cyce?
nie wiem czy tak samo ale bola jak cholera a mam nie za duze taki rozmiar 2upal straszny ...dzis korzystam ze slonca Bo jutro do roboty niestety ..ale ktos musi ...
-
Madziara wrote:nie wiem czy tak samo ale bola jak cholera a mam nie za duze taki rozmiar 2
upal straszny ...dzis korzystam ze slonca Bo jutro do roboty niestety ..ale ktos musi ...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kasiulek udanego wypoczynku juterro spadam bo mlodego na treninga musze zawiesc i wpadne do zochy (mamuski)na kawke...
Buzki laseczki do pozniej
pa słoneczko do piątku:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Byłam u lekarza ogólnego bo dostałam jakąś alergię. I dostałam wapno w syropie!!! Bo po co silniejsze no i musujące w ciąży to nie bardzo
pomarańczowe.... Do tego maść na czerwoną wysypkę na twarzy i to czy wolno czy nie sprawdzane w google...
Czemu jak byłam dzieckiem wapna w syropie nie było??? Pychota. -
Byłam u rodzinnego bo wyszło mi uczulenie na twarzy jakieś. Popatrzył na mnie i odesłał do ginekologa... Nie alergia a hormony. Ginekolog w poniedziałek, prenatalne we wtorek a szpital ginekologiczny w czwartek....
Jeszcze przypomniała mi się zabawna historia z mojej przychodni. Pani rejestratorka jak się dowiedziała, że jestem w ciąży zapisała mnie do pediatryWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 20:10
-
nick nieaktualnyhej jo
cieplutko dzisiaj było...lekarz zalicznony
spuszczanie krwi też
:D:D
co do dużych cycków...to ja należę do tej grupy...i kuva mać nie lubię lata dlatego...a teraz od owulki (jakieś 8-9dni temu) jak się powiększyły - to zmaleć nie chcą...a bolą jak jasna cholrcia....ja to o chodzeniu bez stanika to mogłam pomarzyć (przyjemny rozmiar był do 8klasy podstawówki, potem już tylko więcej...)
Kap a Ja Ci życzę takiego cudu (cobym Cię nie nakręcała ale kciukasy trzymam)...
Madziara swego czasu przez ponad 5 lat nie byłam w domu na żadnych świętach, wolnych weekendach itp. dymałam w robocie (turystyka)...więc współczuję...
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz sie przyzwyczailam ...tlumacze sobie jak mnie nie bedzie to kto Te dzieci bedzie rodzil hehe znaczy znieczulal ...noo Nic przyjdzie czas ze ja Bede Na zwolnieniu ciazowym siedziec a ktos bedzie to robil...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 21:11
Malenq, Idia lubią tę wiadomość
-
Haa witaj wsrod duzocyckowek..Ja mam zazwyczaj DD-E w porywach zdarzylo mi sie miec juz stanik w F rozmiarze A po urodzeniu mlodego az GG bylam jak chodzaca mleczarnia ehhehehe
Nie nakrecam sie koteczku...Jak pisalam nawet tesciora w domu nie mam..Jak przyjdzie @to rozczarowanai nie bedzie..Moze przestana mnie wreszcie cycki bolec bo dzis to juz chwilami zagryzam wargi tak kluja i pieka jak oszalale..No i mam za przeproszeniem ktorys dzien z kolei uczucie mokrosci w srodku i rozcigliwy sluz..Nie miewam tak nigdy..Ale moze przystymulacji clo i dupku moze tak to tez wygladac..
Ogolnie oba cykle sa strasznie rozne od siebie...A myslalam ze cykle zazwyczaj chociaz troche sa do siebie podobne... -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Wypilam butelke wina ....oj kreci sie we lbie ...oczywiscie nie sama...z ta szwagierka ale dobra ...nie ta wariatka
-
nick nieaktualnyKasiek natomiast moje cykle zawsze były jak chorągiewka na wietrze..bardzo rzadko miałam tak aby były do siebie podobne...chyba tylko pod tym względem, że "zawsze" inne...heheh...po clo, przy pierwszej stymulacji a potem duphastonie to lutowy cykl jak z marsa był, tempka prawie przez 20dni trzymała ponad 37C.....
więc ja też "wiem, że nic nie wiem".....
ta u mnie też DD, czasem F...jak schudłam to cieszyłam się, że na C spadły, ale to nie trwało długo, bo "jakimś cudem" znowu wskoczyły w D...dobrze, że nie wyrzuciłam staników, bo teraz znowu DD..i tak w koło ....
u mnie ze śluzem "na zewnątrz" mało...ale w środku "pływam", cały czas mam wrażenie, że muszę do toalety, czy aby @ nie ma
a tam sucho...Elfik lubi tę wiadomość