X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a g... prawda
    obejrzyj galerię wykresów ciążowych są takie co spadaja temp a potem bach!...

:)

ja miałam z toba testować, ale cię opuszczę - ja myślę o 10 maja najwcześniej, chociaz to i tak pewnie za wcześnie jak owu wczoraj...

zaczekasz na mnie?

he he , żart, 10 jakbys nie miała @ to bys już jajko zniosła..:)))

a ja wciąz leże z bólem gardła, nawet okna mam zamkniete bo marznę..
    w .... takie chorowanie

Ojj laska no u mnie jak tempka robi bach na dol to zaraz @w tym dniu. Wiec pewnikiem nie zdaze zatescic...Ale to co mi dokucza 2dzien tak powaznie to cycki..Kurfaa bola i pieka i mam chyba rozmiar G dzis jakas masakra rekami nie moge ruszac......Ale tak juz raz mialam w styczniu ze cycki zwiekszyly rozmiar piekly i bolalyn cale...Mialam wtedy jeden z najwiekszych pms w zyciu..3dni mnie tak bolalo az przyszedl okres i plum zeszlo cisnienie z cyckow..Takze dzis jest taki 2gi dzien wiec zobaczymy co jutro....A co do 10maja no tez bym nie tescila bo mam wizyte u gina 10tego to juz by cosik widzial heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie też dziś zaczynają cyce boleć.....bosz ciekawe czy jak ktoś ma małe cycki to go boli tak samo jak te co mają duże cyce?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a mnie też dziś zaczynają cyce boleć.....bosz ciekawe czy jak ktoś ma małe cycki to go boli tak samo jak te co mają duże cyce?
    a wezz wszystkie staniki dzis sa dla mnie zamale wylewam sie kurFFa mac..Nawet mlody mi dzis mowi matk ale masz bimbalki wielkie ...
    Juz wam powiem ze chcialabym zakonczyc ten cykl..Kupilam se borowinki to bym zaczela powazny oklad i tl i przodzik.Juz nawet stary kocyk do xawijania znalazlam...
    To cvhyba progesteron tak dziala na cycki...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek mojemu wyslalam ten salfazin plus dokupilam mu selen z wi e i mysle ze mu to wystarczy No nie??juz mi dzis pisal , ze kazdego dnia dodatkowo bedzie wpindalal minimum jeden grapefruit alboo kiwi lub papryke na wit c....
    Za salfazin dokladnie zaplacilam 18.90 a w normalnej aptece jak pytalam po 24,90byl wiec mimo wszystko warto u nich bo roznica cenowa jest...Tak liczylam ze jak mu kolo srody dojda leki..To prawie zanim wroci to pobierze prawie 70dni..Bo tak mysle ze kolo 6-8lipca zjedzie..Wiec podkuruje zolnierze juz ladnie...Dobrze ze uparl sie ejdnak zeby jechac do tarnowa zrobic badanko..Przynajmniej jest czas na podleczonko Podobno salfazin i selen ladnie wpl na ruchliwosc plemniorkow

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to teraz w domu nie noszę stanika. Tylko jeden dobry mi został. Reszta za małe.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja to teraz w domu nie noszę stanika. Tylko jeden dobry mi został. Reszta za małe.
    TO Milcia lepiej zainwestuj w staniki bo nie za dobry pomysl nie nosic stanika w ciazy i podczas karmienia..Niestety grawitacja zrobi swoje i ci cycki opadna heheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia póki co o to się nie martwię. Bo za dużego biustu to ja nie mam, a teraz jak mi urósł, to się cieszę. Wiem, że jak jeszcze urosną, to będę musiała kupić stanik. Póki co nawet jak bolą, to widok cieszy :)

kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek udanego wypoczynku juterro spadam bo mlodego na treninga musze zawiesc i wpadne do zochy (mamuski)na kawke...
    Buzki laseczki do pozniej

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

nie wiem czy tak samo ale bola jak cholera a mam nie za duze taki rozmiar 2 ;) upal straszny ...dzis korzystam ze slonca Bo jutro do roboty niestety ..ale ktos musi ...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    nie wiem czy tak samo ale bola jak cholera a mam nie za duze taki rozmiar 2 ;) upal straszny ...dzis korzystam ze slonca Bo jutro do roboty niestety ..ale ktos musi ...
    to pomyśl sobie jakbyś do tego bólu dodała ciężkie zwisające piersi np bez stanika:D

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kasiulek udanego wypoczynku juterro spadam bo mlodego na treninga musze zawiesc i wpadne do zochy (mamuski)na kawke...
    Buzki laseczki do pozniej

pa słoneczko do piątku:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza ogólnego bo dostałam jakąś alergię. I dostałam wapno w syropie!!! Bo po co silniejsze no i musujące w ciąży to nie bardzo :) pomarańczowe.... Do tego maść na czerwoną wysypkę na twarzy i to czy wolno czy nie sprawdzane w google...

Czemu jak byłam dzieckiem wapna w syropie nie było??? Pychota.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u rodzinnego bo wyszło mi uczulenie na twarzy jakieś. Popatrzył na mnie i odesłał do ginekologa... Nie alergia a hormony. Ginekolog w poniedziałek, prenatalne we wtorek a szpital ginekologiczny w czwartek....
    Jeszcze przypomniała mi się zabawna historia z mojej przychodni. Pani rejestratorka jak się dowiedziała, że jestem w ciąży zapisała mnie do pediatry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 20:10

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło makaberro 600stron nam pyklo niezle niezle watek rozkrecony....
    Kurde laseczki ale mnie bucior niegrzeczny obzarl/!!! Nosz kurde ledwo do samochodu doszlam buuu jak piecze..
    Ps.Ewik i jak wyniki badan???? Skoczyl progesteron?>??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jo :-) cieplutko dzisiaj było...lekarz zalicznony ;-) spuszczanie krwi też :D:D:D
    co do dużych cycków...to ja należę do tej grupy...i kuva mać nie lubię lata dlatego...a teraz od owulki (jakieś 8-9dni temu) jak się powiększyły - to zmaleć nie chcą...a bolą jak jasna cholrcia....ja to o chodzeniu bez stanika to mogłam pomarzyć (przyjemny rozmiar był do 8klasy podstawówki, potem już tylko więcej...)
    Kap a Ja Ci życzę takiego cudu (cobym Cię nie nakręcała ale kciukasy trzymam)...
    Madziara swego czasu przez ponad 5 lat nie byłam w domu na żadnych świętach, wolnych weekendach itp. dymałam w robocie (turystyka)...więc współczuję...

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sie przyzwyczailam ...tlumacze sobie jak mnie nie bedzie to kto Te dzieci bedzie rodzil hehe znaczy znieczulal ...noo Nic przyjdzie czas ze ja Bede Na zwolnieniu ciazowym siedziec a ktos bedzie to robil...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 21:11

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa witaj wsrod duzocyckowek..Ja mam zazwyczaj DD-E w porywach zdarzylo mi sie miec juz stanik w F rozmiarze A po urodzeniu mlodego az GG bylam jak chodzaca mleczarnia ehhehehe
    Nie nakrecam sie koteczku...Jak pisalam nawet tesciora w domu nie mam..Jak przyjdzie @to rozczarowanai nie bedzie..Moze przestana mnie wreszcie cycki bolec bo dzis to juz chwilami zagryzam wargi tak kluja i pieka jak oszalale..No i mam za przeproszeniem ktorys dzien z kolei uczucie mokrosci w srodku i rozcigliwy sluz..Nie miewam tak nigdy..Ale moze przystymulacji clo i dupku moze tak to tez wygladac..
    Ogolnie oba cykle sa strasznie rozne od siebie...A myslalam ze cykle zazwyczaj chociaz troche sa do siebie podobne...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypilam butelke wina ....oj kreci sie we lbie ...oczywiscie nie sama...z ta szwagierka ale dobra ...nie ta wariatka :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Wypilam butelke wina ....oj kreci sie we lbie ...oczywiscie nie sama...z ta szwagierka ale dobra ...nie ta wariatka :)
    heheh a to jak z ta ok to tylko na zdrowie...U mnie jak tylko @sie zjawi to robie zlot czarownic u mnie i zabalujemy z dziewczynami.Chata wolna bo mlody bedzie na obozie w kosza....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek natomiast moje cykle zawsze były jak chorągiewka na wietrze..bardzo rzadko miałam tak aby były do siebie podobne...chyba tylko pod tym względem, że "zawsze" inne...heheh...po clo, przy pierwszej stymulacji a potem duphastonie to lutowy cykl jak z marsa był, tempka prawie przez 20dni trzymała ponad 37C.....
    więc ja też "wiem, że nic nie wiem".....
    ta u mnie też DD, czasem F...jak schudłam to cieszyłam się, że na C spadły, ale to nie trwało długo, bo "jakimś cudem" znowu wskoczyły w D...dobrze, że nie wyrzuciłam staników, bo teraz znowu DD..i tak w koło ....
    u mnie ze śluzem "na zewnątrz" mało...ale w środku "pływam", cały czas mam wrażenie, że muszę do toalety, czy aby @ nie ma
    a tam sucho...

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ